|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() zaproszenia ślubne
Z racji tego, że ma ogromne ciśnienie na zabawę papierem proszę Was o pomoć. 12 września 2009 biorę ślub i chcę zaproszenia zrobić sama. Dlatego założyłam en wąek - czyli moje zaproszeniowe pogotowie
![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: zaproszenia ślubne
Cytat:
Co Ci się jeszcze może przydać: - klej ![]() - jakieś ażurowe naklejki (jest spory wybór) - kwiatki (sztuczne, bądź papierowe) - sprzęt do embossingu (jeśli chcesz zrobić jakieś tłoczone kwiatki itp.) - jakieś koraliki, perełki - dziurkacze ozdobne (ostatnio były ciekawe wzorki w biedronce, może jeszcze są...) - stempelki - wyobraźnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a gdzie mogę to wszystko kupić???? są jakieś e-sklepy??? czy pozostaje mi All?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cytuję koleżankę z innego forum:
http://www.decu.pl - maja dosc duzy wybor papierow,dodatki tez calkiem fajne, przesylka realizowana jest w miare szybko, mily kontakt z wlascicielem www.memorabilia.pl - tutaj sa tusze ( ceny wysokie raczej) i spory wybor stempli ( te wiadomo ze sa drogie) http://************** nie wiem dlaczego wyskakują tu te gwiazdki:/ miało być "swiat pasji. pl" (oczywiście bez spacji) - tu bardzo polecam, ostatnio bardzo rozszezyli swoja oferte, kupuje tutaj nity i inne dodatki, przesylka dociera bardzo szybko www.naszehobby.pl - tutaj spory wybor stempli silikonowych, tez bylam zadowolona z jakosci i czasu realizacji przesylki www.kreateria.pl www.bazardekoracji.pl www.artpasja.pl www.scrapart.pl Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2008-09-08 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki Ci serdeczne biorę się za przeglądanie i pora na zakupy ....O zgrozo podoba mi się prawie wszystko
![]()
![]() |
#6 |
CraftMod
|
00euphoria00 ja bym sie na początek zastanowiła jaki styl bądź w przybliżeniu co by mi sie podobało. Choć przypuszczam, ze jak zrobisz te wszystkie zaproszenia to wciągnie Cię papierowe szaleństwo.
Jeśli chcesz zrobić xzaproszeń wg jednego szblonu to nie ma sensu kupować pudła różnorodnych dodaktów, ale nastawić się na konkterne rzeczy w odpowiedniej ilości. A jeśli chcesz zrobić każde zaproszenie inne, lub po ileś tam takich samych to możesz bardziej zaszaleć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
no właśnie chcę zrobić każde inne....żeby w każde włożyć roszkę serce i żeby były niepowtarzalne....
Mama pytank napisy na pierwszą stronę drukujecie na swoich drukarkach???? Jeśli tak to czy są to jakieś specjalne drukarki??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wg mnie ładnie wygląda napis wydrukowany na kalce, ale na niektórych drukarkach wydrukowany napis rozmazuje się... (na mojej nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CraftMod
|
Zazwyczaj drukarka, ale naklejki ażurowe też dobrze spełniają zadanie.
Do listy Yoanny dodałabym jeszcze jakieś koronki/wstążkiczyli różne pasmanteryjne ustrojstwa, jakis tusz jakbyś chciała pobrudzić brzegi lub podstemplować zaproszenia, moze jakieś stemple, karton wizytówkowy (gładki lub jakis wzorek) lub inny. Rozejrzyj sie po troszkę i na pewno wpadnie Ci sporo jeszcze rzeczy w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.