|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zerwał, twierdzi, że po roku przestał kochać.
Mój były zerwal ze mną 2 miesiące temu po roku i 2 msc razem. Za powód podał że mnie nie kocha i się ze mną męczy. Do dziś nie potrafie tego zrozumieć. Psulo się od marca, a on pisał do mojej koleżanki z wyznaniami milosnymi i oszukiwal mnie gdy podejrzewalam go i chciałam sprawdzić telefon. Zerwal w sobotę przez smsa. A gdy chciałam z nim porozmawiać w poniedziałek gdy go spotkałam po zerwaniu złapał mnie i pocałował, następnie chciałam porozmawiać a on wysmial mnie po prostu. Nie chciał mieć ze mną nic wspólnego. Powiedział mi że jestem po☠☠☠ana i mam się leczyć, powiedział że mam się odczepic i gdy dałam mu spokój i przestałam do niego pisać zaczęło się pisanie do moich koleżanek i zalenie się jaka to ja zła nie byłam i jaka to ja jestem chora psychicznie a ja chcialam tylko porozmawiać. Jestem w rozsypce nie mogę zrozumieć że mnie tak zranił. Budzę się w szoku. Nie mogę w to uwierzyć że ktoś dla kogo przez rok byłam całym światem, mężczyzna który płakał przy klotniach, który nie mógł beze mnie żyć olal mnie z dnia na dzień. Miała któraś tak? Nie mogę tego zrozumieć jest mi bardzo źle
Dodam że on był moja pierwsza prawdziwa miłością i czuje ze nie pokocham nikogo tak mocno jak jego |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zerwal, twiedzi że po roku przestał kochać
Cytat:
Jeżeli nie radzisz sobie ze swoimi uczuciami, rozmowa np. z przyjaciółką nie pomaga, to najwyżej za jakiś czas udasz się do psychologa, ale na razie po prostu przeżywasz stratę. Po prostu dużo uczuć zainwestowałaś w ten związek, więc teraz odczuwasz ogromną pustkę. Na przyszłość warto abyś pamiętała o tym, że związek to wzajemność, tyle samo powinnaś dawać z siebie, ile wymagać i związek nie równa się rezygnacji ze swojego życia, nie może być całym światem. Bo potem tak się to właśnie kończy. Dramatem. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zerwal, twiedzi że po roku przestał kochać
on jeszcze nie dorósł.
Dorosły mężczyzna nie zachowuje się w ten sposób. Nie nawiązuj z nim kontaktu już nigdy więcej, wyrzuć ze swojego życia. Musi minąć trochę czasu zanim będzie Ci lżej..
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zerwał, twierdzi, że po roku przestał kochać.
Może masz rację, jesteśmy młodzi, zresztą z drugiej strony trochę się obwiniam bo byłam trochę upierdliwa, w sensie martwilam się gdzie idzie i z kim więc dlatego to wszystko a jego mogło to męczyć
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Moja spiskowa teoria (potwierdzona już w wielu wizazowych wątkach): jak facet płacze podczas kłótni czy nawet podczas z pozoru normalnych rozmów, to wiedz, że jest pozerem i odstawia szopki. I prawdopodobnie toksyk i manipulant.
Taka rada na przyszłość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez squirrelqa Czas edycji: 2017-07-30 o 06:48 |
|
|
|
|
#6 |
|
born hater
|
Zerwał i nie chce utrzymywać z Tobą kontaktu, okazując to w mało delikatny sposób i dodatkowo robiąc Ci syf koło tyłka, roznosząc ploty po znajomych... tu nie ma czego ratować. Z jego strony coś się skończyło, miał prawo. Przyjmij to z godnością i nie pisz do niego, daj mu spokój, urwij wszelki kontakt.
Masz odpowiedź. Już widzę to "trochę upierdliwa". Wymiksował się chłopak ze smyczy którą na niego nałożyłaś, możesz wyciągnąć z tego lekcję na przyszłość, a teraz naprawdę dać mu spokój o co Cię prosił. Edytowane przez NamiMari Czas edycji: 2017-07-30 o 15:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.