|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwsza randka. Ale jest pewien problem :(
.................
Edytowane przez on the street Czas edycji: 2007-03-11 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsza randka. Ale jest pewien problem :(
i druga częśc
skoro ym juz sie z nim umówiła. To jak, on ma czekac na mnie ( w parku) czy ja na niego? ja myśle że lepiej on na mnie. I co potem? cholera jak wyłapać czy jest wszystko ok czy dla niego to obciach że ze mna tam bedzie? kurde o czym z nim gadac. Ja zawsze planuje to to to tamto, w domu jestem mądra ale jak co do czego przyjdzie to sucho w gardłe i ałaaaa. odejmuje mi mowe i na niemowe wychodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
heh powiadaj ze kłamstwo ma krotkie nogi i zawsze sie to powiedzonko sprawdza
![]() Jezeli niechcesz mu wyznac prady przez gg czy smski to moze skoro ta fotke juz dawno wysłałas to moze wyslij mu jakas aktualniejsza i powiedz ze zmienilas z wygladu o ile jestes podobna do tej kolezanki a na spotkaniu poprostu wszystko mu wyjasnij ![]() ![]() co do tego czy on ma czekac na ciebie czy ty na niego jak wolisz przeciez sama niewiesz tego kto z was pierwszy przybedzie ![]() ![]() a o czym bedziecie rozmawiac skoro macie podobne charaktery to rozmowa sama sie potoczy ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jak spotkacie się i powie Ci że wyglądasz inaczej niż na fotce to powinnaś odpowiedzieć tylko "bo się zmieniłam od tamtego czasu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja bym wolała czekać na faceta. Wtedy jakoś tak wszystko jest w jego rękach, sposób przywitania się itd.
Co do rozmów-wiele zależy od tego jak dobrze się znacie, ale z reguły kontakty "gadulcowe" ułatwiają sprawę. Zawsze możecie rozmawiać o tym samym co na gg. Pamiętam pierwszą randkę z M. - poznanym na necie. Już wtedy coś zaczęło iskrzyć a tu okazuje się że przyjeżdża. Wtedy panika. Co będzie, jak będzie... Pierwszy raz mieliśmy się spotkać na żywo. Pięć minut speszenia a potem obojgu buzie się nie zamykały.
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
aga, klaudynka, arribeth dzieki ze napisałyscie !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hehe napewno znajdziecie jakis wspólny temat do pogadania o to sie niemartw. to prawda mozesz gadac o tym co pisaliscie na gg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Temat powraca jak bumerang.
![]() Pustym kolesiem, powiadasz... Najwyraźniej wygląd ma znaczenie dla Ciebie, skoro wysłałaś mu zdjecie koleżanki, nie? Spotkaj się z nim i tyle, jak zauważy, że to nie Ty ta na zdjęciu - powiedz prawdę. A gadaj z nim o tym, co Cię/Was interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
o tak tak, dziewczyny maja dobre pomysły. Powiedz, że sie zmieniłaś. Jeśli naprawdę mu jemu na Tobie zalezy zaakceptuje cię taką jaką jesteś i nie udawaj nikogo
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
no i po co sie kłamało ???
![]()
Arnold Schwarzenegger Edytowane przez NaStoLatKa :) Czas edycji: 2006-08-17 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hm fotke bym teraz wysłała. bo mam nawet już aparacik, a wtedy nie mialam. Lecz wczoraj do niego ja mówie na gg że teraz to ty mi wyslij foty jakies , bo inaczej nie przyjde ( ale nie że z ironi,a tylko tak zasugerowałam że ma podesłać) . a on na to ze po co mi druga, jak mam tamtą. A jak ja mu powiedziałam że wyśle swoja to on że jemu spotkanie wystarczy.
Hmm jutro bede miała czas pogadac z nim to fotke wysle , jakos okrece temat żeby nie było że narzucam mu te fotki. I wtedy wam powiem jaka reakcja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
kazdy ma sie prawo zmienic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nic się nie martw. Dla niego zapwene wygląd nie jest najważniejszy skoro nie protestował na mało wyraźne zdjęcie
![]() uszy do góry! ![]() Wyślij mu swoje, powiedz prawdę - że się bałaś wysłać początkowo itd. ...albo - weź pod uwagę radę [B]haallki[/B ![]() ![]() A co do randki - może faktycznie lepiej niech on na Ciebie czeka (tak filmowo ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ostatnio tez spotkalam sie z chlopakiem z gg...(choc nie do konca
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
czesc to ja
![]() ![]() wiec tak , wysłałam mu fotke, tym razem swoją!! no i bez chwalenia był mna olśniony. Całe szczescie że nie wrócił do tamtej foty . Ufff. Teraz tylko mały stresik bedzie jak to w real. Bo co innego fotki ( zawsze sie wysyła tą na której sie wyszło najładniej, nie ukrywajmy ![]() ![]() Zdam wam relacje z randki. 3majcie kciukiiii!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
3-mamy i czekamy na relacje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.