Miłosne problemy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-08-15, 14:38   #1
Pati6969
Przyczajenie

Miłosne problemy

Poznałam ponad miesiąc temu super chłopaka, jest podobny do mnie bardzo z charakteru, obydwoje mieliśmy zawody miłosne podobne. On jest romantykiem jakiego chciałam mieć a ja romantyczką jaką on chciał mieć. Jest chemia, pociąga mnie bardzo ale to wszystko jest spokojne. Mogę normalnie spać i jeść. Nie czuje się taka zakochana. Jestem z nim od 3 dni. Chciałam z nim być bardzo, widzę trochę przyszłości z nim i chciała bym aby to wyszło, mam takie myśli ,,kocham cię,, ale nie chce rzucać słów byle jak. Chce poczekać aby być pewna na 100%. On mi już wyznał miłość. Martwię się o niego, jak był w szpitalu to latałam z nim ciągle, jak nie raz miał gorszy dzień i humor i troszkę mnie olewał to ja taki starałam mu się poprawić ten humor. Jest świetnym tancerzem, zawsze się bawimy razem super. Ciągle się śmiejemy, jak jest obok to nie chce żeby jechał. Ale też nie czuje ogromnej tęsknoty, nie płacze ani nic. Chce się z nim spotkać ale to takie spokojne jest. Lubię z nim spędzać czas, planować coś żebyśmy się nie nudzili, uwielbiam leżeć z nim wtulona lub spać. Jest idealny. W ostatnim związku też tak miałam, taki spokój i wątpliwości, ale po roku powiedziałam to kocham. Niby już powinnam wiedzieć że taka opcja teraz też może być ale jednak nie. Znowu czuje się zresetowana :c powiedzcie mi co robić :c
Pati6969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-15, 14:50   #2
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Dot.: Miłosne problemy

Ile masz.lat? Wziaz ma wiedziec czy go kochasz czy wlasciwie nie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-15, 15:09   #3
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pati6969 Pokaż wiadomość
Poznałam ponad miesiąc temu super chłopaka, jest podobny do mnie bardzo z charakteru, obydwoje mieliśmy zawody miłosne podobne. On jest romantykiem jakiego chciałam mieć a ja romantyczką jaką on chciał mieć. Jest chemia, pociąga mnie bardzo ale to wszystko jest spokojne. Mogę normalnie spać i jeść. Nie czuje się taka zakochana. Jestem z nim od 3 dni. Chciałam z nim być bardzo, widzę trochę przyszłości z nim i chciała bym aby to wyszło, mam takie myśli ,,kocham cię,, ale nie chce rzucać słów byle jak. Chce poczekać aby być pewna na 100%. On mi już wyznał miłość. Martwię się o niego, jak był w szpitalu to latałam z nim ciągle, jak nie raz miał gorszy dzień i humor i troszkę mnie olewał to ja taki starałam mu się poprawić ten humor. Jest świetnym tancerzem, zawsze się bawimy razem super. Ciągle się śmiejemy, jak jest obok to nie chce żeby jechał. Ale też nie czuje ogromnej tęsknoty, nie płacze ani nic. Chce się z nim spotkać ale to takie spokojne jest. Lubię z nim spędzać czas, planować coś żebyśmy się nie nudzili, uwielbiam leżeć z nim wtulona lub spać. Jest idealny. W ostatnim związku też tak miałam, taki spokój i wątpliwości, ale po roku powiedziałam to kocham. Niby już powinnam wiedzieć że taka opcja teraz też może być ale jednak nie. Znowu czuje się zresetowana :c powiedzcie mi co robić :c
Miesiąc to bardzo krótko. To, że facet już Ci wyznał miłość (wg mnie to za szybko, zapewne po prostu jest "zakochany", czyli mocno zauroczony; nie mylmy trwałych uczuć, które rodzą się z czasem z czymś takim) nie zobowiązuje Cię do mówienia mu tego samego. Do miłości potrzeba zazwyczaj paru miesięcy. Wiadomo, że jest "idealnie", to dopiero początek znajomości. Zobaczysz jak będzie np. po 6 miesiącach bycia razem. Czy będziecie mieli o czym ze sobą rozmawiać, czy nadal będzie staranie się.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-17, 23:46   #4
lady666macbeth
Zakorzenienie

nie da się kogoś kochać po tak krótkim czasie.
Można się zauroczyć. Ale nie kochać.
Stary 2017-08-18, 06:20   #5
QueenOfHearts
Rozeznanie

autorko,
na tym etapie to się można ewentualnie zauroczyć;-)
I też nie musi się to objawiać szaleństwem i ogromnymi porywami emocji.
Stary 2017-08-18, 21:48   #6
Cytrynowy_Sorbet24
Zadomowienie

Też jestem pewna, że na miłość to zdecydowanie za wcześnie.

Po takim czasie też czułam, że jest "idealnie". Po dwóch latach już nie było czego zbierać
Cytrynowy_Sorbet24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 23:06   #7
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynowy_Sorbet24 Pokaż wiadomość
Też jestem pewna, że na miłość to zdecydowanie za wcześnie.

Po takim czasie też czułam, że jest "idealnie". Po dwóch latach już nie było czego zbierać
no właśnie, bo czas jest najlepszym sprawdzianem dla dwojga

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości