|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Miłosne problemy
Poznałam ponad miesiąc temu super chłopaka, jest podobny do mnie bardzo z charakteru, obydwoje mieliśmy zawody miłosne podobne. On jest romantykiem jakiego chciałam mieć a ja romantyczką jaką on chciał mieć. Jest chemia, pociąga mnie bardzo ale to wszystko jest spokojne. Mogę normalnie spać i jeść. Nie czuje się taka zakochana. Jestem z nim od 3 dni. Chciałam z nim być bardzo, widzę trochę przyszłości z nim i chciała bym aby to wyszło, mam takie myśli ,,kocham cię,, ale nie chce rzucać słów byle jak. Chce poczekać aby być pewna na 100%. On mi już wyznał miłość. Martwię się o niego, jak był w szpitalu to latałam z nim ciągle, jak nie raz miał gorszy dzień i humor i troszkę mnie olewał to ja taki starałam mu się poprawić ten humor. Jest świetnym tancerzem, zawsze się bawimy razem super. Ciągle się śmiejemy, jak jest obok to nie chce żeby jechał. Ale też nie czuje ogromnej tęsknoty, nie płacze ani nic. Chce się z nim spotkać ale to takie spokojne jest. Lubię z nim spędzać czas, planować coś żebyśmy się nie nudzili, uwielbiam leżeć z nim wtulona lub spać. Jest idealny. W ostatnim związku też tak miałam, taki spokój i wątpliwości, ale po roku powiedziałam to kocham. Niby już powinnam wiedzieć że taka opcja teraz też może być ale jednak nie. Znowu czuje się zresetowana :c powiedzcie mi co robić :c
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłosne problemy
Ile masz.lat? Wziaz ma wiedziec czy go kochasz czy wlasciwie nie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nie da się kogoś kochać po tak krótkim czasie.
Można się zauroczyć. Ale nie kochać.
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
autorko,
na tym etapie to się można ewentualnie zauroczyć;-) I też nie musi się to objawiać szaleństwem i ogromnymi porywami emocji.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem pewna, że na miłość to zdecydowanie za wcześnie.
Po takim czasie też czułam, że jest "idealnie". Po dwóch latach już nie było czego zbierać
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.