![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
próba ślubnego Gothic Daisy nr 2
To znow ja
![]() Wersja ślubnego nr 2 wykonana przez inna wizażystkę - tym razem ściągniętą z wizażu ![]() Od razu mówię, że mnie się bardzo podoba. Na żywo wygląda cudnie, te kolory są boskie. Oko mam wyraźne, uważam, że super będzie pasować. I kredka na ustach jaśniejsza dużo bardziej mi się podoba ![]() Wiem, że dla wielu z Was może być za mocny ![]() ![]() Zamieszczam kawałek spódnicy, żebyście zobaczyły materiał. Gorset jest wyłącznie z tego kolorowego. A co Wy sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: próba ślubnego Gothic Daisy nr 2
Czarny cień jest niedokładnie roztarty- położony- ot, tak i zostawiony jak jest.Kreska kredką też jest do poprawienia-rozmazana jakaś taka, nikła, i za daleko wyciągnięta w kierunku wewnętrznego kącika- zmniejsza oko- dużo lepiej wyglądasz z linerem.
Ale kolory pasują. ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Żeczywiście dosyć mocny, ale ładny. Co prada ja bym na ślub nie zdecydowała się na ten makijaż, ale to przecież rzecz gustu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mnie się bardzo podoba
![]() Śliczne kolorki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Karola - bo ja znów byłam "domalowywana"
![]() ![]() Kreska jest eyelinerem ![]() ![]() kicia-misia - dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem do tak kolorowej i kwiecistej sukni pasowałby badziej "skromny" makijaż-z jednego, góra z dwóch kolorków aby nie osiągnąć efektu przeładowania. Ja bym obstawała przy złagodzeniu zewnętrznego kącika oka i nie wyciąganiu go tak w górę (jest za wysoko).
Ale suma sumarum, niezależnie od makijażu jaki będziesz miała to i tak będzie to dla ciebie najpiękniejszy dzień w życiu, a Ty sama będziesz wyglądać na pewno olśniewająco jako panna młoda! WSZYSTKIEGO 'NAJLEPSZEJSZEGO'! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Z propozycji, ktore pokazalas nam najbardziej podoba mi sie ta. Ciekawy, dosyc mocny makijaz - ale rozumiem i nie krytykuje tego, ze chcesz miec taki makijaz slubny, bo Cie doskonale rozumiem i sama mysle, tez zdecyduje sie na mocniejsze podkreslenie oczka w tym dniu
![]() ![]() Inna kwestia jest, ze jednka nie mam przekonania czy tak wymlowana w takiej sukni nie bedziesz prezentowac sie zbyt "krzykliwie", chociaz ile panien mlodych, tyle charakterow i temperamentow, i jesli suknia, ktora wybralas jest taka temperamentna i z cala pewnoscia - sadzac po kolorach - oryginalna, to czemu makijaz mialby byc stonowany? He ja tam czekam na zdjecia po slubie - ciekawam jak to wszystko sie spasuje ![]() Edit: teraz tak mysle, ze jednak do takiej sukni musi byc mocniejszy makijaz, bo buzka zginie ![]() Edytowane przez ryba82 Czas edycji: 2006-06-13 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ta propozycja podoba mi się najbardziej ze wszystkich, które ma dotąd przedstawiłaś.
Jedna moja uwaga-ciemny cień jest za mało rozmglony, a że to próba to da się jeszcze coś zaradzić na tę okazję. ![]() ![]() Kolorytycznie ładnie to wygląda, pasuję CI. Jak na ślubny to odważna propozycja, ale ja rozumiem że jak się ktoś nie czuję w mdławych, delikatnych makijażach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hm.. wydaję mi się, że ten ciemny cień <czarny?> jest położony troszkę za okrągło...
I tak jak karo-la wspomniała, jest mało roztarty i bardzo widać granice... ![]() I rzeczywiście liner chyba lepiej by wyglądał... Suknie bedziesz miała śliczną ![]() Może zamieścisz całą ?? ![]() Wiesz ja do niej pomalowałabym się delikatnie, jasniutko- złoto, beż, blade usta... ahhh ale to tylko ja ![]()
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ten jest zdecydowanie lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Irethh - dzięki!
nutella.a - dzięki wielkie! ![]() ![]() ryba82 - co do krzykliwości, to powiem tak. Pierwsza wersja sukni ślubnej to była czerwień albo bordo. Całość. Bez zadnych białych czy inszych dodatków ![]() Ja po prostu tak lubię i juz ![]() A buzka naprawdę ginie - mierzyłam wczoraj moją suknię do poprzedniego makijazu i niewiele było widać. Wszystko ratowała fryzura - przynajmniej ona rzucała się w oczy ![]() Pomadka - co do cieni, to są to jakieś profesjonalne których nie można kupić w sklepie - też miałam na nie ochotę ![]() dureksis - całość sukni po ślubie ![]() ![]() agabil1 - to co już pisałam, moja buzia ginie w czyms delikatnym. Poza tym ja się nie czuje na delikatną osobę, więc nie mogę takiej udawać ![]() Wielkie dzięki dziewczyny!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
świetnie, bardzo bardzo mi się podoba! super materiał, tak poza tym.
No i taaaaki uśmiech! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
okrutnica jakaś... |
kurcze Goth
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kolorystyka fajna, ale ciemny cień...... położony moim zdaniem zdecydowanie za wysoko i plackowato. Moim zdaniem to właśnie psuje całkowicie efekt. To mi się nie podoba, no ale nie musi
![]() Plus za matowe cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
candibar - dzięki
![]() agabil1 - ale dla mnie ograniczenie kolorystyki jest trochę związane z tym, czy makijaż jest mocniejszy czy nie.... Bo jak tak patrzę się w lustro, to tak myślę, że nie zrezygnowałabym z żadnego kolorku.... Wydaje mi się, że one fajnie przechodza jeden w drugi i to razem tworzy świetny efekt. Ale obiecuję, że pomyślę ![]() madie - za wysoko? ale jak będzie niżej, to nie będzie go widać, bo mi się schowa na powiece. mnie spory kawał powieki się niestety chowa.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Co do ciemnego cieniato dziewczyny juz wszystko powiedziały. Na pewno ten jest zdecydowanie najładniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się cieniowanie powieki, jakoś nie trzyma się to ładu. Ciemny kolor jest taki bez wyrazu, powoduje smutniejszy wyraz twarzy, użyłabym tylko złota i miedzi i ewentualnie zrobiła cieniutką czarną kreseczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Generalnie cień już od załamania powieki w góre powinien tracić moc stopniowo. I napewno będzie go widać nie martw się. Zamieszczam zdjęcie, na którym chciałam zobrazować to o co mi chodzi. Powinny być roztarte granice. Cień widać, choć odrobinkę zmiejszyłam jego zasięg. Próbowałabym uzyskać efekt "przydymienia" a napewno byłoby lepiej
![]() Namawiać do mniejszej ilości ciemnego cienia nie będę, bo twarda z Ciebie sztuka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Szczerze tak sobie,hmmm może jakaś kredka,zmienić bardziej kształt oka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zgodze sie co do tego żey mocniej rozetrzeć granice, ale sam makijażyk bardzo mi sie podoba...Ślubny z pazurkiem
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ps. a tak w ogóle to widziałabym tu cieniowanie jedynie w poziomie, tzn. ten złotawy wewnątrz kącików, ten ładny różowawo- łososiowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Widzę że trochę emocji wzbudzają ślubne propozycje na forum. ![]() ![]() Coś takiego jak Madie pokazała, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1150206902 ale to jest moim zdaniem za silne rozmycie, bo makijaż zgniął. ![]() Teraz żałuję, że nie mam PS, bo pokazałabym swoją wersję ślubnego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo makijaz podoba
![]() ![]() Na weselkisko to dosc nietypowy makijaz..ale czemu nie? ![]() az sama z wrazenia przed chwila probowalam w ten sposob upackac swoje oczy.. ale nie umiem ![]() moze ktos zrobi krok po kroku? Szczegolnie tego pociągnięcia czarnym cieniem... plizz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My tu gadu gadu, ja sobie makijażowanie urządzam a jak tu wpadnie Gothic_Daisy to mnie prześwięci że tu jej koncepcje zmieniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mi ta propozycja bardzo się podoba - zdecydowanie najlepsza. I wcale nie mam nic przeciwko mocnemu makijażowi na ślub
![]() Co do uwag - to tak jak już dziewczyny zauważyły - ciemny cień bardziej rozetrzeć. P.S. Moja koleżanka bedzie ślubować w czerwonej sukni ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.