|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Dla osamotnionych w Święta z różnych powodów
Chciałabym pozdrowić wszystkie Wizażanki zmuszone do rozłąki z ukochanym w TE DNI. Wiersz ten napisałam w takim właśnie czasie:
W tę jedyną noc w tę tajemniczą noc w tę cudowną noc zapatrzona w pełną obietnic gwiazdkę falującą we łzach wzruszenia zasłaniam uszy lecz i tak najcichsze z mych życzeń i tak dochodzi do nich z odległych głębin serca gdyby się spełniło byłabym śnieżynką całującą Twe rzęsy otulającym Cię powiewem wiatru lampką na Twojej choince cieniem płomienia wigilijnej świecy słodyczą kutii gorącą iskierką zimnego ognia okruszkiem opłatka na białej porcelanie gdyby się spełniło o północy położyłabym się na Twoich kolanach poddała pieszczocie Twych dłoni mrucząc i unosząc z zadowolenia puszysty ogon i powiedziałabym ludzkim głosem "kocham Cię" A później już wszystko jest dobrze. Czego i Wam życzę z okazji Świąt Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-26 o 01:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla osamotnionych w Święta z różnych powodów
Poziomko
![]() Ja na szczęście te święta spędzę wspólnie z TŻ-em, ale znam dobrze ból rozłąki, ponieważ od jakiegoś czasu mieszkamy w rożnych miastach, a także wcześniej bywaliśmy w rozjazdach. Byliśmy weekendową parą, jesteśmy weekendowym narzeczeństwem i grozi nam bycie weekendowym małżeństwem. Tak więc przesyłam dużo wspierałek i ciepłych myśli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie znam tego bolu, ale wiersz piekny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
śliczny wiersz,
co prawda nie będę daleko od mojego tż-a w te świeta,ale podobnie jak elsi wiem, co to bol rozstania, my równiez od 1,5 roku jestesmy weekendową parą. Wiem, co to znaczy przezywac ważne chwile samemu, wiem jak to jest, gdy samemu spędza się dni,ktore inni spedzaja wlasnie z kims kochanym... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba Twój wiersz. Teraz jestem w pracy, a mój J i Szymonek sami w domciu. Pracuję na recepcji i taka to praca. Mam dobrego kolegę, bo zgodził się przyjść za mnie wczoraj i jutro na noc, bo inaczej musiałabym tu być codziennie. Powiedziałam mu, że to piękny prezent Gwiazdkowy. Zafundował mi Swięta z rodzinką dużo lepsze niż się zapowiadały. To dodaje mi otuchy, że są wyrozumiali ludzie na tym świecie, nie jest tak źle.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hejasz
![]() takie jest życie, praca zabiera ludziom czas i piekne chwile, ktore mogliby spedzic z rodzina.Gdy bylam mala moj tato tez mial taka prace, pamietam swieta, ktore spedzalam tylko z mama, wigilie o 15,zeby zdazyc przed wyjsciem taty do pracy ![]() smutne to,ale milo,ze jak piszesz są ludzie,tacy jak twój kolega, którzy nie myslą tylko i wyłącznie o sobie. trzymaj się cieplutko
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To właśnie ja
![]() Mój Szymonek jest teraz daleko. Wiersz śliczny, dziękuję.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Male przeczytałam, że też masz Szymonka. Mój Szymonek to 7 letni synek, a mąż to J. A kim jest Twój Szymonek. Przykro, że jesteście daleko od siebie kimkolwiek dla Ciebie jest.
Iza nie jest źle. W pracy jestem sama. Mogę więc buszować po internecie ile wlezie, a mogę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
no niby tak,ale mimo wszystko-ja wolalabym byc w domu niz w pracy
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=hejasz;3313335]Male przeczytałam, że też masz Szymonka. Mój Szymonek to 7 letni synek, a mąż to J. A kim jest Twój Szymonek. Przykro, że jesteście daleko od siebie kimkolwiek dla Ciebie jest.
QUOTE] Mój Szymon to mój narzeczony, jesteśmy razem od prawie 6 lat, ciągle nierozłączni. A teraz wyjechał do Anglii do pracy. Dziwne te Święta. ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dzięki za miłe słowa dot. mojego wierszyka
![]() I tak jak w podpisie - później już tylko lepiej Główki w górę i bawcie się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
31.01.2006 roku -jestem w pracy od 6 rano do 18 wieczorem. W nowy rok 1.01.2007 roku tak samo. Za to w nocy jestem z moimi chłopakami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.