|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: W listopadzie perfumy :)
Który L'Instant masz, bo jeśli EDT to jestem chętna. Na Si Rose również.
Nie mam LVEB, ale może zainteresuje Cię coś innego. Zapraszam do swojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
spin doctor
|
A nie masz może czegoś innego pod ladą?
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kombinuję jak ugryźć taką układankę do wymiany...
Bo Shalimara oddam tylko za coś super, Si Rose bardzo mi się podoba, ale nie jest to mój wielki wish. JHaG wydam chętnie, ale jest go o wiele więcej niż Guerlain'a. A Alien oudowy Cię nie skusi? Moje 2 butelki (Alien i JHaG) za Twoje 2? Chyba że masz inny pomysł??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Coś za SĂŹ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1189281
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej , mam LVEB 35/50 ,moze masz cos innego poza tymi w watku, moze Mademoiselle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Znaczy Alien oudowy i Ambrowy za Si Rose i i L'Instant?
Na pewno nie wolisz drugiej flachy w postaci JHaG? Pytam bo jest jej więcej niż Aliena ambrowego i są generalnie droższe. (Wnikam tylko dlatego że czasem Aliena używam w przeciwieństwie do JHaG...) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ok, nie namawiam na JHaG jeśli masz go brać w ciemno bo to specyficzny zapach.
Do wieczora wstawię zdjęcia Alienow, będę chciała też zobaczyć Twoje butelki. Jeśli wszystko na zdjęciach będzie ok, jestem gotowa do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. Si Rose Signature I Armani - 90/100ml
2. L'instant Guerlain - 25/50ml 3. Ghost Ghost edt - 70/90ml ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dodałam w swoim wątku zdjęcia Alienów.
Spody niestety nie do końca wyraźne, lusterka niewdzięcznie wychodzą na zdjęciach ![]() Oudowy to woda perfumowana, ambrowy edt. Ambrowy ma wygrawerowany kod na tyle butelki "LG". Oudowy nie ma żadnego kodu, ani na butelce, ani na pudełku. Jeśli masz pytania, śmiało dopytuj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wymieniam tylko to co w watku ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Niestety nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej, właśnie dziś zawiozłam JHaG Teściowej...
![]() Jest możliwość że się jej nie spodobają, wtedy je zabiorę. Zaczekasz czy decydujesz się na 2 Alieny??? PS. Plener na zdjęciach taki kontrastowy lekko ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Dorzucę TF ![]() Podsyłaj adres, bo jutro będę na poczcie i chciałabym załatwić naszą wymiankę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.