![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Royal Crown: Oud Al Melka 9,78zł/ml
Rozbiórka zakończona/anulowana nie wiem jak to zakwalifikować
![]() Zapraszam do rozbiórki Royal Crown: Oud Al Melka i/lub Upper Class. Cena przyjemna, kupię jeśli znajdą się chętni. Proszę mieć na uwadze, że być może zakupiony będzie tylko jeden flakon, więc proszę nie warunkować deklaracji jednego od drugiego. 1. Nazwa zapachu i pojemność: Royal Crown Oud Al Melka 100 ml Royal Crown Upper Class 100 ml nieaktualne 2. Miejsce zakupu: iperfumy 3. Link do opisu nut: Oud Al Melka - https://www.fragrantica.com/perfume/...lka-38232.html Upper Class - https://www.fragrantica.com/perfume/...ass-38230.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 978,84 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: Oud Al Melka - 9,78 zł Upper Class - 10 zł 6. Termin zbierania wpłat: do 3 dni od zebrania chętnych i wysłania danych do przelewu 7. Posiadane atomizery i ich ceny: plastik 3 ml - 1,- zł /nalewam do 2,5 ml/ szkło 10 ml - 3,50 zł /Globe/ jedno większe szkło mam 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka. 9. Koszt wysyłki do współkupujących: 11,- zł list polecony prio na żądanie i własne ryzyko, do 2 sampli wyślę w gab. A - 6,20 zł eko domyśl/7,80 zł prio lub indywidualnie coś bezpieczniejszego 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: do 7 dni od otrzymania wpłat i/lub flakonu 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Oud Al Melka ja ok 40 ml plus f loriena - 2,5 ml - 2,5 x 9,78 zł + 1,- zł + 11,- zł = 36,45 zł A Pani Stettke - 5ml - 5 x 9,78 zł + 3,50 zł + 11,- zł = 63,40 zł AP zwrot 06.09 zwrot odebrany Lolgav - 5 ml - 5 x 9,78 zł + 3,50 zł + 11,- zł = 63,40 zł AP zwrot 06.09 zwrot odebrany Filmoteka - 5 ml - 5 x 9,78 zł + 3,50 zł + 11,- zł = 63,40 zł A szozda - 2,5 ml - 2,5 x 9,78 zł + 1,- + 6,20 zł = 31,65 zł A Emiks - 2,5 ml - 2,5 x 9,78 zł + 1,- zł + 11,- zł = 36,45 zł AP zwrot 06.09 zwrot odebrany Asiula - 5 ml - 5 x 9,78 zł + 3,50 zł + 11,- zł = 63,40 zł A buckley - 5 ml - 5 x 9,78 zł + 3,50 zł + 11,- zł = 63,40 zł AP zwrot 06.09 zwrot odebrany jeszcze dużo wolnych ml Upper Class nieaktualne ja do 35 ml plus f Lolgav - 5 ml szozda - 2.5 ml Emiks - 2,5 ml Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2017-09-18 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Royal Crown: Oud Al Melka, Upper Class po 10,-zł /ml
Poproszę 2,5 ml Oud Al Melka
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja poproszę po 5-e obu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Amelka zapisana
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że warto też o to popytać znajomych.
#8 |
Zadomowienie
|
Tak czytam , że ten oud nie jest taki " agresor"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Aniu poproszę po 2,5 ml obu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Znajomi, przynajmniej Ci, którzy są w stanie zrozumieć zakup flaszki za tysiąc złotych - są właśnie TU
![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście odbiór osobisty, czy wyjdzie, czy nie wyjdzie, coś tam osobiście i tak będzie ![]() Proszę bardzo, zapisane, choć Upper Class prawie bez szans. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki się przydadzą ![]() Ja na fragrze w półce chciejstw mam z czarnych RC - sandałowego, ale powiedzmy sobie prawdę, cena i dostępność często wpływa na wybory. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
5 ml Melki poproszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Po 5 obu poproszę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jakby co, to z AMelką zostań z nami oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok.. wiec pass z upper class.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro chyba zamawiam AMelkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oud Al Melka kliknięta
![]() cena ciut się obniżyła /3%/ i będzie 978,84 zł Upper Class odpuszczam, bo nie wierzę, że nagle wzrośnie zainteresowanie, a dwóch flakonów w ilości po 80 % zawartości nie udźwignę ![]() Rozliczenie zrobię na dniach, a info w sprawie przelewów wyślę do was - jak będę miała info, że flaszka w drodze. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Royal Crown: Oud Al Melka 9,78zł/ml
Rozliczenie gotowe, a flaszka w drodze.
Staram się podesłać wam dane do przelewu, ale bezskutecznie. Wizaż szaleje. Jutro spróbuję. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Udało się - wiadomości w sprawie płatności poszły.
Adresy wszystkich mam, ew poproszę Asiulę o cynk: praca czy dom oraz Emiksia o potwierdzenie, że posiadany przeze mnie adres również jest aktualny. Flaszka już w drodze, mam małą podjarkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, masz mój prawidłowy adres
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Anusia, pomniejszę o koszty wysyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ważne !!!!
Kto nie zrobił przelewu proszę się wstrzymać, wszystko wyjaśnię w pierwszej wolnej chwili. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Moi drodzy, paczka z flaszką przyszła. Niestety nie bez problemów. Początek zapowiadał się cudownie, pięknie zapakowane w papier firmowy, potem urocze pudełko, zalakowane, więc aby dostać się do wnętrza musiałam się trochę natrudzić, otwieram .... a tam - cudna flaszka, niestety cała mokra. Pokryta lepką ciemną zawiesiną odparowanych perfum, które rozpuściły nawet logo Royal Crown z wnętrza górnej części pudełka. Pod korkiem jeszcze gorzej.
Cały cykl odkrywania tajemnic mam w relacji fotograficznej w pierwszym poście, nie myślałam, że w tym kierunku to pójdzie, pierwsze fotki miały wam pokazać jak ładnie to wygląda. Niestety potem to już dokumentowałam porażkę. Ostatnia fotka pokazuje jak wygląda końcówka atomizera, krzywo zamontowany, i najprawdopodobniej to było przyczyną wycieku. Jestem trochę załamana. Już dzwoniłam do iperfumy, jutro wysyłam flaszkę do nich. Powiem szczerze odechciało mi się tych mocno przecenionych drogich perfum. Nie podejrzewam, że to podróbki, co to to nie, ale uważam, że kupują jakieś partie wycofane z uwagi na wady, większe lub mniejsze. Muszę dziś przemyśleć czy rezygnować czy reklamować i chcieć nowy flakon. Boję się, że powtórzy się to samo, lub odleci coś w trakcie użytkowania. Jutro dam wam znać, bo dziś już mi się nie chce myśleć nawet. Tak więc kto nie płacił, niech wstrzyma się proszę z przelewami, zobaczymy co dalej, a Małgosi i Ani jutro zrobię zwrotne przelewy. Nawet jeśli wróci dobra flaszka, to niech nie leżą u mnie, oki ? A zapach, pewnie jesteście ciekawi. Po upapranych papierach, które zobaczycie na fotkach mogłam sobie niuchnąć. Ładny, róża, łagodny choć wyraźny oud, piżmo strzeliste, czyste, nie mylić z mydlanym ![]() Gdyby były niefajne, nie miałabym rozterki - tylko oddałabym i oddawać kasę, a tak jeszcze się waham. edit - Aniu oczywiście głąbek ze mnie, za dużo policzyłam, przepraszam Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2017-09-05 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że iperfumy
![]() Ja zrobiłam przelew przed przeczytaniem tej smutnej wiadomości, ale czekam na pozytywne rozwiązanie sprawy, chociaż serce mi się kraje, że masz tyle z tym roboty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ode mnie też poleciało przed przeczytaniem wiadomości
![]()
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie sprawdzałam, na koncie mam już pieniądze od Małgosi i buckley'a. Jutro określę się co dalej, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, ale przemyśleć to muszę, a poza tym ta cholerna wysyłka mnie czeka /jak na złość porwałam karton, w którym przyszła paczka, pierwszy raz tak było zapakowane, że przy otwieraniu cały się rozerwał / |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
A to pech! Ja nie zdążyłam z przelewem. Daj znać jak coś postanowisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oud Al Melka odesłana z żądaniem zwrotu pieniędzy. Przykro mi, ale okazało się, że druga flaszka na rozbiór w Perfuforum dziś przybyła z taką samą wadą jak moja - to nie przypadek, ani dwa przypadki tylko najprawdopodobniej wadliwa partia, więc nie chcę ryzykować i tygodniami przyjmować i odsyłać buble.
Moi drodzy wspólnicy, zaraz biorę się za zwroty waszych pieniędzy i stosowne adnotacje zrobię w pierwszym poście. Bardzo proszę jak wrócą do was pieniądze - dajcie znać. Zakładam, że jak rozliczę się z wami, a iperfumy ze mną zamknę rozbiórkę, ale istnieje też ewentualność, że jeśli sklep będzie nalegał na wymianę, a nowy towar będzie ok - bądźcie czujni, może ml wrócą ![]() Edit. przelewy dla: Emiks, Lolgav, Pani Stettke i buckley'a - zlecone. Proszę dajcie znać jak pieniądze wrócą do was. Edytowane przez ananegra Czas edycji: 2017-09-06 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.