|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieprzyjemna wydzielina ;/
witam otóż mam problem: z mojej pochwy wydziela sie nieprzyjemna wydzielina i nie wiem czy to jest normalne to raczej taki sluz prosze o pomoc czy jest to jakas choroba ,czy powinnam udac sie do lekarza ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nieprzyjemna wydzielina ;/
Jeżeli nieprzyjemnie pachnie to na pewno powinnas zgłosic sie do lekarza bo przyczyn może być wiele np(zapalenie,nadżerka=upł awy)
asia26 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
raczej nie ma zapachu az takiego wonnego to taki sluz zolty a moze czasami bialy a czy mozna to jakos leczyc??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KWC
|
Najprawdopodobniej to grzybica. Można to próbować leczyć clotrimazolem w maści+ irygacja tantum rosa, albo kupić globulki albothyl (wszystko bez recepty)
A jeśli objawy nie ustapią, albo się jeszcze nasilą-natychmiast do ginekologa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
zadnych innych objawow nie mam tylko ta wydzielina mnie niepokoi dziekuje za rade i udam sie do apteki jesli nie ustapia ,to udam sie do ginekologa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
zauwazylam jednak jeszcze ze w okolicach warg sromowch wystepuje zaczerwienienie ale nie swedzi mnie ani nic takiego pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Najprawdopodobniej masz jakieś zapalenie, jednak nie radziłabym Ci tego leczyć na własną rękę tylko udaj się do lekarza i to jak najszybciej...
Pozdrowienia, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.