| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-04-10, 18:33 | #1 | 
| Przyczajenie |   ....;(

nie wiem czy mam martwić się o swoją wagę...  może przesadzam mam 165,5cm i warze 53kg.... W spódniczce boje się pokazywać bo tak naprawdę moją największą udręką są uda do 55cm.... Lubie ćwiczyć ale to nie jest już to co dawniej, kiedyś cieszyłam sie z ćwiczeń a teraz....;(...ze zdrową żywnością też nie jest dobrze....uwielbiam czekoladę chipsy i popcorn......naprawdę potrzebuję pomocy!!!! | 
|     |   | 
|  2008-04-10, 20:48 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dot.: ....;(

Ważysz odpowiednio. Jeżeli chcesz pozbyć się tłuszczyku z ud to zacznij ćwiczyć. Co do odżywiania to cóż... Poczytaj wątek " Nasze codzienne jadłospisy" i "10 przykazań żywieniowych" | 
|     |   | 
|  2008-04-11, 15:06 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: W-wa. 
				 | 

Dziewczyno nie przesadzaj. Jestem o 1 cm wyzsza waze 4 kg. wiecej i nie uwazam sie za osobe grubą! Moze nalezy przestac zrec popcorn i czipsy a nie uzalac sie nad sobą? eh....

| 
|     |   | 
|  2008-04-11, 16:11 | #4 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  taaa każdy myśli, że wystarczy przecież przestać "żreć" a się schudnie  Ja autorkę rozumiem. Sama ważę niewiele mniej, a mam 162cm i nie tylko czuję się, ale jestem traktowana przez otoczenie jak mały grubasek  Mam koleżanki wyglądające jak pół tego co ja. Spódniczka tez odpada. Ale polecam tak jak ja wziąć się w garść i przejść na 10 zasad  To naprawdę dziala. Jestem od czterech dni i już widzę efekty   
				__________________ Bo reszta nie jest milczeniem, ale należy do nas Boję się ludzi bez poczucia humoru   | |
|     |   | 
|  2008-04-12, 07:17 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: W-wa. 
				 | 

o tym wlasnie mowie margitta. sama kiedys bylam puszysta bo wpychalam w siebie mase drozdzowek, czipsow, babcia robila obiadki... schudnac mozemy podopowiedzciec jak, ale sily woli nie zmienimy sama autorka musi nad nia popracowac    | 
|     |   | 
|  2008-04-12, 10:39 | #6 | 
| Przyczajenie | 

dzięki za wsparcie..... dobrze że nie jestem sama......+  tez w swoim otoczeniu czuje sie jak wyrzutek ....... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.