![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błyszczyki Juicy Tubes, Dior, L'Occitane
Hej. Może czego szukam:
- Przede wszystkim perfumy z górnej półki - chętnie coś AA Allegoria, Paris YSL, Roma Biagiotti, Envy, jakieś mniej popularne, coś Caron, Les Belles wiśniowe, itp. w różnym stopniu zużycia ![]() - Antirougeurs Avene - kosmetyki Pauli Begoun Oto, co mam: - Juicy tubes Lancome, z zestawu Plaza Athenee Juicy Bars: Fraise Tagada - ciemny fiolet ze srebrzystymi drobinkami, 7 ml, nietknięty Barba Papa, jasny fiolet, użyty kilka razy, z 7 ml zostało ponad 5 ml Mam jeszcze pudelko od zestawu. - Juicy Tube Lancome, 15 ml, zużyte jakieś 20 %, Peche (31) - to brzoskwina o lekko różowawym zabarwieniu - Dwa nowiutkie błyszczyki L’Occitane – creme couleur, jeszcze w torebeczce, oba to błyszczyki do ust i policzków, w słoiczkach, duże 4,5 g, kolory: - figue NIEAKTUALNE - cerise (fig i cherry), czyli figa i wiśnia. Można je obejrzeć tutaj: http://fr1.loccitane.com/product/pro...ant=16RLCREFG& - DiorKiss - błyszczyk Diora, 318, Praline, błyszczyk koloru mlecznej czekolady, o pięknym zapachu, użyty kilka razy, zużyte góra 7% z 18 ml, tester Być może zdołam zrobić zdjęcia, ale we wtorek, w sieci powinny być, nie bardzo umiem załączyć, przepraszam ![]() ![]() Edytowane przez MarlaKa Czas edycji: 2006-05-12 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Błyszczyki Juicy Tubes, Dior, L'Occitane
Hej;
czy za ktorys z tych cos u mnie znajdziesz? - Juicy Tube Lancome, 15 ml, zużyte jakieś 20 %, Peche (31) - to brzoskwina o lekko różowawym zabarwieniu - DiorKiss - błyszczyk Diora, 318, Praline, błyszczyk koloru mlecznej czekolady, o pięknym zapachu, użyty kilka razy, zużyte góra 7% z 18 ml, tester http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115500 aha - moglabym zrobic tez spora odlewke kremiku Avene, ktorego szukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie:
Fraise Tagada - ciemny fiolet ze srebrzystymi drobinkami, 7 ml, nietknięty zajrzyj do mnie, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ptiszonku, zarezerwuj mi DiorGlam, jesli mozesz, szukalam go. Moze chcialabys do Fraise Tagada paletke 170 Blue Denim Diora, zuzycie bardzo nieduze, jest kartonik i ulotka, albo roz Divionora Guerlaina, 515, beige chair, bardzo ladny jasny bez, uzyty kilka razy, ewentualnie wode Fleur de Sepora, zafoliowana w kartoniku, 50 ml, EDT, Hibiscus? Nie mam nic z Twojej listy, ale mam jeszcze troche innych kosmetykow, troche miniatur z wyzszej polki i cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
błękity nie dla mnie niestety, różu nie używam w ogóle (cera naczynkowa), edt też nie, bo na mnie toaletowe nie leżą.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Marla, a możesz napisać coś więcej o tych błyszczykach L'Occitane. Jakie kolor ma ten cerise? I jaki ma stopień krycia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ptiszonku, jeszcze poszukam czegos, potrzymaj mi chwilke tego Diora, dobrze? Tak na teraz moge Ci zaproponowac Gucci Eau de Parfum (czarne), w kartoniku, ale zostalo juz tylko jakies 18 ml z 30 ml, ewentualnie czyste perfumy Amarige Givenchy do tego, 4 ml, raz uzyte. Ale bede szukac - czy puder brazujacy Cie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ania, one sa dosc wyraziste, ladnie kryja, bardzo ladnie sie sprawdzaja jako roz - sa do ust i policzkow - wbrew nazwie, to fig jest bardziej czerwony i chlodny, cerise jest zlamany nieco cieplejszym brazem Fig daje taki efekt jak kiedys roz Lancome w plynie, taki limitowany, fajnie na bledziochach wyglada, ale nie tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A nie znalazłabyś czegoś u mnie Marlo właśnie za ten Figue?
![]() Z rzeczy nie ujętych w wątku mam jeszcze podkład MAC Select SPF 15 Foundation (ocień NW20), jakieś 70% z 30 ml, czy raz użyty korektor Mary Kay Signature w odcieniu Ivory. Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2006-05-07 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ana, a ten podklad MAC to jaki? Bo ja mam prawie biala cere w bardzo chlodnym odcieniu, a on jest chyba cieplejszy (czy NW to neutral warm?)
Ptiszonku, bede szukac, jutro dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tak - zazwyczaj używam podkładów dla porcelanowej cery różowej (C1 z True Match najlepiej oddaje jej kolor). Ten wpada w beż, ale bardzo ładnie wtapia się w skórę nadając jej jedynie leciuteńko muśnięty słońcem odcień. Dzięki swojej transparentności nie przytłacza jej naturalnego kolorytu. W słoiczku zdaje się być ciemny, ale tak jak mówię, ładnie się komponuje ze skórą. Oddaję go, bo przyzwyczaiłam się do kamuflaży i ciężko mi się teraz odnaleźć w lżejszych podkładach
![]() Pobuszowałam po stronie MACa. Tu jest on na zdjęciu - sprzedawany jest bez pompki, ale ja kupiłam go właśnie razem z nią (swoją drogą paradoks, podkład 25euro, a pompka kolejne 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie błyszczyk L’Occitane figowy.
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Hej, Ana, kusi mnie ten podklad Mac, chociaz przy tej mojej bladosci i rozowosci troszke sie boje. Potrzymaj mi do rana, rano na pewno sie zdecyduje, OK? Chyba jestem na tak, ale jeszcze zerkne na komentarze na MUA. Buzka
Jaga, na razie blysczzyk rezerwuje Anie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witaj ja rowniez jestem zainteresowana JT moze u mnie cos ci sie spodoba
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113554 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
ło Jezu, przepraszam, nie zdazylam poczytac. Obiecuje, ze dzis zdecyduje jeszcze w ciagu dwoch godzin, raczej tak, tylko Ana, napisz mi prosze, czy nie jest Ci on pomaranczowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie jest pomarańczowy, bardziej taki chłodnobeżowy. Tak jak pisałam, ten próbnik ze strony jest bardzo wiarygodny. Jak dasz mi 30 min to zrobię fotkę (btw postawiłam go na półce na noc i okazuje się, że go bez mała 80%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ana, to juz nie bede Ci glowy zawracac, mozemy wymieniac, najwyzej zuzyje go w polaczeniu z resztka bialej bazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Czy ktorys z błyszczyków L’Occitane jest wolny?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Poszło szybciej niż myślałam - oto zdjęcie. Ta bordowa kreska oznacza jego zużycie
![]() ![]() ![]() ![]() Czekam zatem na info od Ciebie ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ana,
Co powiesz na puder Estee Lauder Lucidity, kolor 01 - transparent, jasny, waga 4 g? To GWP Lauder, nie uzywany przeze mnie, bo uzywam pudru Hauschki, w malym okraglym pudelku, napisy sie nieco starly? Jesli nie, to szukam dalej ![]() Jaga - ten drugi blyszczyk, cherry, jest wolny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
- Juicy Tube Lancome, 15 ml, zużyte jakieś 20 %, Peche (31) - to brzoskwina o lekko różowawym zabarwieniu
może znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Marlo, tak z głupia frant zapytam zanim założę wątek szukaczowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ptiszonku, a moze chcialabys oprocz blyszczyku baze pod maskare Cils Booster Lancome? Ma pudelko, uzyta jest kilka razy - nie wiem, po co mi, to juz moja trzecia, kompletnie mi zbedna, ale mam z nia syndrom Touche Eclat - nie pasuje mi i za kazdym razem sie ludze, ze teraz bedzie inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.