|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla dziewczyny :) Prośba o pomoc
Dzień dobry,
piszę w sprawie prezentu dla dziewczyny, troszkę brakuje mi już pomysłów - kupiłem już misia który bardzo jej się podobał, chciałbym coś jeszcze dokupić. Ostatnio kupiłem jej perfumy j'adore, bardzo je lubi, ale nie chciałbym się powtarzać, moja wiedza na temat perfum/kosmetyków jest w opłakanym stanie Nie wiem natomiast czy bon do jakiejś kwoty np 300 zl to dobry pomysł? Trochę wydaje mi się że to pójście na łatwiznę? Jak myślicie? Coś o niej: Ma dużo kosmetyków, nie wiem co to za kosmetyki Lubi się malować, ma fioła na punkcie paznokci, lubi je malować - może są jakieś suszarki do tego, albo jakieś fajne zestawy? Bardzo byłbym wdzięczny za jakieś propozycje.Uwielbia także piec ciasta - czy znacie jakieś ciekawe gadżety/kursy/książki z tej tematyki? Czas nagli, więc jako facet bardzo prosiłbym o jakieś rady. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla dziewczyny :) Prośba o pomoc
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tu na przykład jest Kurs Dekorowania Wyrobów Cukierniczych. Tylko, że takie coś to już droższa sprawa, bo to z 700 zł lekką ręką... le oczywiście można poszukać czegoś tańszego ![]() Ewentualnie może mało oryginalnie, ale myślę, że zawsze na miejscu - możesz wziąć ją na elegancką kolację do restauracji.
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla dziewczyny :) Prośba o pomoc
Każda kobieta się zawsze cieszy z biżuterii
A skoro ma dużo kosmetyków i rzeczy do paznokci, to może jakiś fajny organizer
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Nie wiem natomiast czy bon do jakiejś kwoty np 300 zl to dobry pomysł? Trochę wydaje mi się że to pójście na łatwiznę? Jak myślicie?
Lubi się malować, ma fioła na punkcie paznokci, lubi je malować - może są jakieś suszarki do tego, albo jakieś fajne zestawy? Bardzo byłbym wdzięczny za jakieś propozycje.