|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla dziewczyny :) Prośba o pomoc
Dzień dobry,
piszę w sprawie prezentu dla dziewczyny, troszkę brakuje mi już pomysłów - kupiłem już misia który bardzo jej się podobał, chciałbym coś jeszcze dokupić. Ostatnio kupiłem jej perfumy j'adore, bardzo je lubi, ale nie chciałbym się powtarzać, moja wiedza na temat perfum/kosmetyków jest w opłakanym stanie ![]() Coś o niej: Ma dużo kosmetyków, nie wiem co to za kosmetyki ![]() Uwielbia także piec ciasta - czy znacie jakieś ciekawe gadżety/kursy/książki z tej tematyki? Czas nagli, więc jako facet bardzo prosiłbym o jakieś rady. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla dziewczyny :) Prośba o pomoc
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tu na przykład jest Kurs Dekorowania Wyrobów Cukierniczych. Tylko, że takie coś to już droższa sprawa, bo to z 700 zł lekką ręką... le oczywiście można poszukać czegoś tańszego ![]() Ewentualnie może mało oryginalnie, ale myślę, że zawsze na miejscu - możesz wziąć ją na elegancką kolację do restauracji.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla dziewczyny :) Prośba o pomoc
Każda kobieta się zawsze cieszy z biżuterii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.