![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zespół muzyczny na wesele
Witam serdecznie.
W dniu 04.06.2011 wychodzę za mąż. Potrzebuję namiary na zespół muzyczny, który gra fajnie i bawi gości na przyjęciu. Proszę o jakieś propozycje . Wesele odbędzie się w Siemianowicach Śl. Pozdrawiam . Edytowane przez bds Czas edycji: 2010-03-30 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół muzyczny na wesele
My mamy zamówiony zespół Impuls => http://www.impuls.rybnik.pl/ <= są z Rybnika, ale wiem że dojeżdżają.
Przy okazji zapraszam na wątek PM 2011 => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=417112&page=59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Niestety impuls ma już zajęty nasz termin. Jeśli znasz jakieś inne zespoły to proszę o in formację, bo naprawdę znalęźć prawdziwy zespół to duży problem. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.gbl.rybnik.pl/index.php?id=index- bardzo mi się spodobali
![]() http://ravers.com.pl/nasze-demo.html http://www.maestri.pl/zespol-muzyczny-nagrania.html www.duet-dance.pl - koleżanka była na weselu gdzie grali i bardzo chwaliła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście bardzo polecam zespół Just Relax www.justrelax.pl, tylko nie wiem czy mają wolny termin.
Aha, są ze Śląska tzn. z Tarnowskich Gór Edytowane przez Lotosowa Czas edycji: 2010-04-23 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Czy ktoras z Was zna lub slyszala cos o grupie DRACO? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja byłam na 2 weselach, gdzie grał zespół Draco i bawiłam się świetnie. Zresztą u mnie na weselu też grali i jestem bardzo zadowolona. Dobry repertuar, dobre głosy, świetne prowadzenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Powiem Ci, że ostatnimi czasy strasznie dużo bywam na weselach. Po studiach wszyscy nagle się żenią
![]() Co do opłat to od nas wziął nieco ponad 1000 PLN także bardzo niedrogo, orkiestry za tyle nie znajdziesz ![]() ![]() Pan Bartosz jest z Jaworzna ale do Siemianowic jest niedaleko więc pewnie nie byłoby problemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-10-26 o 12:12 Powód: nieoplacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
My planujemy ślub na 2012 i też szukamy zespołu, jesteśmy z Siemianowic Śląskich. Może ktoś mógłby polecić jakiś zespół?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja polecam zespół www.wesfest.pl ze śląskiego.
Grają muzykę tylko na żywo i naprawdę są warci polecenia. Pozdrowienia dla przyszłych mężatek. ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić Zespół Kameleoni z Katowic. Graja genialnie, są warci swojej ceny. Grali na naszym weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
szukam zespołu na kwiecień 2012 z Rybnika i okolic, może być aż pod Racibórz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
mogę ci polecić adler, impuls, relax, sami swoi 2.
Te zespoły fajnie grają i mi się podobają, ale każdy ma swój gust. Ostatnio słyszałam na weselu zespół bajka spod Katowic i tez nawet świetnie grali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Proszę o namiary na Samych Swoich 2 tu lub na prv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny, czy któraś z Was wie coś na temat zespołu No Name Band z Gliwic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Polecam zespół A TO MY z Rybnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Całkiem niedawno przekonałam się, że znaleźć bardzo dobry i fajny zespół na wesele to nie lada wyzwanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja również mogę polecić zespół relax. Grali u nas i grają u mojej siostry w przyszłym roku. Fajnie grają i prowadza. Nie dużo biora. Jeśli ktoś chce namiary to na priv.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam a znacie moze zespol TANERO z RYBNIKA jak graja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Tym, którzy jeszcze nie wybrali zespołu na swoje wesele polecam zespół Silvano z Dąbrowy Górniczej. Grali u nas na weselu w październiku 2011r. Rewelacyjny wokal, perkusja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
U nas na weselu grał naprawdę fajny zespół. Niestety nie mam namiaru na ich stronę, ale zainteresowanym mogę podać numer telefonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice byli na zabawie w Arce w Jankowicach k. Rybnika i mówili mi, że tam był fajny zespół. Wiecie jaki? Możecie mi napisać na pw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
![]()
Witam Was wszystkich !
![]() Ja byłam na sylwestrze i grał zespół Nowak Band. Rodzeństwo śpiewające plus klawiszowiec który prowadził całą impreze - po rozmowie z p.Piotrem zrozumiałam że grał wczesniej w zespole WENTA. Ich oferta jest na stronie www.granieweselne.pl . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
witam!
ja również jestem w trakcie szukania zespołu, niedawno wpadłan na stronę zespołu konstar http://www.kostar.net.pl/ i w związku z tym mam pytanie czy ktoś słyszał coś o tym zespole. Czytałam na necie dość dobre opinie jednak nie koniecznie muszą one być prawdziwe.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Till Band Busic ten zespół jest rewelacyjny w szczególności polecam Wokalistę - ma głos jak dzwon i bardzo dobrze śpiewa, wpiszcie sobie w wyszukiwarkę tę nazwę i pojawią się filmiki. Nie byłoby osoby, która na weselu nie bawiłaby się, prawie wszyscy cały czas byli na parkiecie, za wyjątkiem posiłków co jest zrozumiałe - tylko trzeba zwrócić orkiestrze na to uwagę aby się zgrali w czasie z posiłkami. Umowę podpisuje się z panem, który gra na klawiszach - dość oschły i surowy się wydaje ale to mało ważne, najważniejsze, ze goście się dobrze bawią. Cena za dodatkową godzinę grania to 10% wartości ceny. Polecam z czystym sumieniem a goście do dzisiaj pamiętają weselicho.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Zespół muzyczny na wesele to tylko Make Me Feel z okolic Warszawy
Wspaniale prowadzą całą uroczystość, mają przystojnego wokalistę-wodzireja, piękną wokalistkę, grającego na gitarze elektrycznej drugiego Carlosa Santanę, perkusistę, ahhhh no i saksofonistę bajecznie grającego na saxie. Kochaniutkie polecam ten zespół bo na prawdę grają z sercem i wiedzą jak zabawić wszystkich. Fajna a zarazem ciekawa biesiada... nic dodac nic ująć po prostu świetni. Natknęłam się na ich stronę całkowicie przypadkowo bo mój mąż szukał zespołu na koncert bo jest organizatorem imprez plenerowych w okolicach Warszawy więc podaje zainteresowanym wokalisci.pl.tl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
A ja polecam zespół Karaluchy z Żywca. Grali na naszym weselu w tym roku we wrześniu. Jesteśmy zachwyceni. Wokal na wysokim poziomie, potrafią grać kawałki wielkiego formatu. Współpracują z gośćmi weselnymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.