|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomozcie wybrac cienie
Postanowilam zainwestowac w gornopolkowe cienie. Mam niebieskie oczy, jasna cere. Poradzcie ktore warto kupic, ktore warto chociaz obejrzec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomozcie wybrac cienie
Kochana Ty moja wyszukiwarka sie klania sa tu kilometrowe watki dotyczace doboru kolorow do typow kolorystycznych oraz poruszajace tematy roznych cieni tzn roznych firm... prawda jest taka ze to co Ci najlepiej podejdzie to indywidualna sprawa... ja np chwale sobie cienie L`oreala inni pisza ze sa okropne poza tym wlasnie skorzystaj z KWC wpisz jakas lepsza marke i poczytaj o cieniech pozdrawiam i jak cos sluze pomoca
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
O tym, jakie kolory pasują niebieskim oczom, poczytaj w archiwum.
Natomiast o dobrych cieniach selektywnych - w KWC. Ze swojej strony polecam poczwórne paletki Guerlain, Color Focus Lancome, Pure Color Estee Lauder. Świetne sypkie cienie ma Helena Rubinstein. Natomiast, nie zawsze co drogie, jest dobre. Rewelacyjne cienie ma wg mnie Art Deco, Mary Kay i Pupa. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak naprawdę z cieniami to eksperymentuje od niedawna. Posiadam oczy w kolorze niebiesko- zielonym. Niebieskie tęczówki świetnie podkreślą kolory takie jak brąz, złoto, możesz spróbować także róż, śliwka bo są uniwersalne. Jeśli chodzi o firmę cieni, to wybieram te tańsze ale jestem z nich bardzo zadowolona. Od pol roku mam cienie Joko Virtual i uwazam ze sa naprawde ok. Calkiem niedawno odkrylam cienie Bell Satin. Kiedys kupowalam cienie Bell, ale byly one beznadziejne. Te maja fantastyczna konsystencje, ladnie wygladaja na powiece i odzywiaja naskorek. Dla mnie rewelacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
No niebieskich tęczówek swietnie pasują również cienie zielone takie soczyste w miarę, cytrynowe. Kolor ametystowy tez fajnie podkreśla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam cienie Firmy IsaDora i jestem z nich bardzo zadowolona. Teraz jest ogromny wybór odcieni, łącznie z niebieskim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.