![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kto chce? zaglądajcie, bo pewnie będą dokłądki :)
NIEAKTUALNE
Edytowane przez manolita Czas edycji: 2006-06-28 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto chce? zaglądajcie, bo pewnie będą dokłądki :)
* Biała koszulowa bluzeczka z bufkami, zapinana na zatrzaski co pozwala na dowolną regulację głębokości dekoltu, zatrzaski sa również przy rękawkach. Z boku jest zapinana na zamek. Rozmiar z metki M , ale jest to rozmiar 36. Stan generalnie bdb, ale ma małe przecięcie przy zatrzaskach na dekolcie, w zadazie niezuważalne, ale wolę o tym napisać
![]() *Sukienka o długości midi, firmy Tally Weijl , w kolorze turkusowym, na posszewce.Przy dekolcie troczek. Lekka i przewiewna, bardzo kobieca. Rozmiar 38. * Spódniczka z asymetrycznym dołem, przewiewna , na podszewce. Pionowe czarno-bordowe paseczki wysmuklają i wyszczuplaja sylwetkę. Rozmiar 38. Przy wzrście 164 cm sięga za kolana. < na zdjęciu wyszły jakieś play, ale ręczę , ze w rzeczywistości spódnica jest w stanie bdb, bo większość czasu przewisiała w szafie.> * Sweterek Tally Weijl , rękawek 3/4. Kolor wrzosowy. Stan dobry, po prostu widać , ze sweterek był używany, ale jeszcze najdaje się do chodzenia ![]() * Czarny gorsecik, odsłaniający pępek. Z tyłu sznurowany. W zasadzie jak nowy, miałam go dwa razy na sobie. Od rku nie chdzę, więc pewnie już go nie założę. Zrobiony jakby z atłasiuku. Rozmiar 36/38. Wymienione: * Torebeczka mała i urocza. Nie błyszczy tak bardzo jak na zdjęciu. nie ma leci do wisienki100 * Różowe niskie biodrówki. Z tyłu na kieszonce aplikacja z cyrkoni. Na nitach i guziku też są małe cyrkonie. Rozmiar 38. Materiał jest rozciągliwy , więc wejdzie też małe L ![]() Wymiary: Pas obniżony: 36 cm biodra- 46,5 cm dł. po zewnętrznej stronie - 96 cm * szary sweterek firmy Clockhouse, zapinany na zamek z bardzo oryginalnym szerokim,otulającym ramiona kołnierzem/ golfem. Sweterek jest bardzo milusi, bardzo go lubię, ale niestety coraz gorzej czuję się w tym kolrze ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hejc podoba mi sie torebeczka ta 2 i czy mozna prosic zdjecia na kims spodniczki i blzuki białej?
znajdziesz cos u mnie za ta torebke sportowa? napisz mi prosze jeszcze jej wymiarki i popatrz do mnie czy cos wybierzesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie torebeczka sportowa
![]() moze coś u mnie wyszperasz??
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos za kurteczke?
![]()
Będę mamą!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160312 - nowy wątek ciuszkowy - 02.12. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146688 - książki,plyty,puzzle Szukam laktatora, kocyka dla dzidziusia! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
manolita podoba mi sie baaaardzo kurteczka jeansowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem , ze jestem wybredna i kręcem nosem , ale mimo że macie ladne rzeczy niczego dla siebie nie wybrałam
![]() Kasienkaaa ta Twoja kurteczka jeansowa w jakim jest stanie, co z nią jest nie tak ? Jakie ma wymiary? Czy to czerwne to jakaś podszewka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co bys chcisala za ta torebke sportowa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm niech pomysle a widziałas u mnie taka w paseczki? ona sie rozciaga popatrz do mojego watku jak ci cos sie spodoba to ci napisze wymiarki zobacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
manolita z kurteczką jest wszystko ok
![]() tylko ze w niej nie chodze ![]() wisi w szafie bo mam inna kurtke, a tą moją zalozylam moze jedynie kilka razy to czerwone (a własciwie bordowe) to jest taki lekko miskowaty materiał i on jest jedynie na brzegach, pod spodem już go nie ma, moge ci zrobic przyblizoną fotke. wymiarki podam ci pozniej kurteczka jest niby rozmiaru L ale ja nosze M i jest dobra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ech, przyjrzałąm sie i namyśliłam... i doszłam do wniosku, ze kolor troszeczkę za ciemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Patrzyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojejku naprawde nic nie wybierzesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę z chęcią bym się na coś wymieniła, ale nic z Twojego wątku tak do końca nie podpasowało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
manolita ona jest troszke jasniejsza niz na fotce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda poszperam jeszcze w szafach jutro powklejam zdjecia ok? przytrzymasz mi ja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
manolita a za różowe spodnie znajdziesz cos
![]() ![]() prosze!! i prosze o rezerwacje ![]() i moze cosik za torebeczke? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1147941670 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kasienka, te kremowe spdnie na kancik to takie typowe 38? 96 cm w bidrach zmieści się we nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ale ja mam tendencję do rozrastania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
tu sa wymiarki:
http://img138.imageshack.us/img138/3215/p42500482pl.jpg a tu fotka na mnie: http://img250.imageshack.us/my.php?i...42500574fk.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kasienkooo wymiary już dodoałam do opisu
![]() Wiesz co w sumie to wolałabym się wymienić na jakąś bluzeckę podobają mi się u Ciebie dwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.