|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Firma Hakuro pędzle - szukam kontaktu/telefonu
Witajcie Dziewczyny!
Od 2 dni poszukuję kontaktu do firmy, która produkuję pędzle Hakuro. Być może nie umiem szukać, sama już nie wiem, ale nie znalazłam strony producenta, ani żadnej informacji, to bardzo dziwne. Czy zna ktoś adres, numer telefonu, e-mail do głównego producenta, dystrybutora? Wraz z koleżanką otwieramy zakład kosmetyczny, chciałbyśmy nawiązać współprace bezpośrednio z firmą a nie pośrednikami, gdyż pragniemy zakupić duże ilości pędzli i wliczyć w koszty firmy... Czy ktoś może pomóc? Dziękuje! |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Firma Hakuro pędzle - szukam kontaktu/telefonu
Witaj, jeśli się nie mylę to jest strona producenta hakuro, jak dobrze pamiętam to któraś z dziewczyn na you tube albo blogu o niej wspominała, ale w zakładce kontakt na dole strony możesz zadzwonić i się upewnić
http://makeupbox.pl/ |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje!
Napisałam mail do nich, zobaczę co mi odpowiedzą! Jesteś kochana, jestem niezmiernie wdzięczna za udzieloną informacje. Dam znać potem, czy to faktycznie oni
Edytowane przez jaqlin Czas edycji: 2014-03-12 o 18:51 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio sama kupowałam pędzel od nich i jest rewelacyjny
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Czy posiada ktoś numer telefonu?
Napisałam do nich maila, kilkakrotnie, nie wiem, czy trafia do SPAMU, czy generalnie mają mnie za osobę nie wartą uwagi ^ _ ^ Pisałam na facebook'a firmowe konto, poprzez formularz, na podane adresy mailowe, otrzymałam raz odpowiedź z nowym adresem na który mam się skontaktować i do dziś cisza. Bardzo ciężka firma. Edytowane przez jaqlin Czas edycji: 2014-07-01 o 13:48 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ok, zamówiłam hurtowo, tylko długo czekałam na odpowiedź:
hurt@hakuropedzle.pl Może to komuś pomoże
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
mozesz zamówić w bardzo dobrej cenie na cocolita.pl
![]() ja dzis zamowilam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Podbijam temat. Czy ktoś zna numer telefonu do producetna Hakuro DMQ Direct? Przeszukałam internet wzdłuż i wszerz i nic. Tylko mail, na którego nikt niestety nie odpowiada :/
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.