|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Potrzebna Wasza pomoc - ankieta
Kochane wizażanki, zwracm się do Was z prośbą abyście pomogły mi w pisaniu pracy na studia.
Przygotowałam krótką ankietę z odpowiedziami do wyboru. wypełnienie jej nie powinno zając wam więcej niż 5 minut. Jeżeli możecie poświęcić mi ten czas będę Wam bardzo wdzięczna. Ankieta dostepna jest tu: http://webankieta.pl/ankiety/w1hpurifgu0o Dotyczy ona szeroko pojętej przyszłości naszej pięknej Błękitnej Planety. Jest anonimowa, więc proszę o szczere odpowiedzi. Z gory wielkie dzieki!! Cookie
|
|
#2 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Potrzebna Wasza pomoc - ankieta
Ałaaa, ale te byki to aż biją po oczach : |
Szczegulnie? Napewno? WOGULE? Wszędzie literówki, czy brak polskich liter, a te odpowiedzi takie teatralne i przejaskrawione..nie wygląda to na poważną ankietę, która by miała do czegoś poza rozrywką się przysłużyć. |
|
|
|
|
#3 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pyt. 1. w profesjonalnych ankietach pytamy o plec, plec to kobieta albo mezczyna, nie ma nic innego, nie wnikamy czy ktos jest trans etc. pyt. 3, 5, 7, sa tak przerysowane, ze czlowiek ma wrazenie, ze czyta wycinki z ksiazki science fiction! odpowiedzi maja byc proste, zrozumiale, bez zbednych 'cudow', ochow i achow. Ankieta niestety zla Cytat:
Edytowane przez srubka Czas edycji: 2009-11-07 o 04:26 |
||
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
i to naprawdę do rpacy mgr. ?!
lol szczerze - dziwi mnie to że niektórym nie robią zajęć z ankietowania bo naprawdę poziom wrzeszczy o pomstę do nieba.
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
gdyby ta ankietę zobaczyła moja babka od metodyki badań, to chyba by dostała stanu przedzawałowego
![]() ale co tam, wypełniłam
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety nie wypełnię, bo żadna z tych poetyckich odpowiedzi mi nie pasuje. Dziewczyny mają rację - ankieta nie dopracowana, żeby pokazać ją ludziom trzeba nad nią jeszcze sporo posiedzieć. Już nie mówię o późniejszym pokazaniu/przekazaniu jej prowadzącemu...
No i też jestem ciekawa- to do magisterki? Nigdzie nie jest o tym wspomniane, ale mnie ciekawi
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Wypełniłam... ale szczerze- strasznie infantylna ta ankieta. Raczej jak psycho-zabawa dla fanów S-F. Jeśli chodzi o studia, to powinna być bardziej naukowa i zwięzła, a Twoja cała jest przesycona kolokwializmem. Nie zrozum tego jako zgryźliwość lecz jako radę, ale takie ankiety można w podstawówce robić..
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
ufff.... poszło
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dziekuje wszsystkim którzy zechcieli jednak mimo tych wszsytkich MOICH błędów wypełnic ankietę
Dla zainteresowanych: Nie pisze pracy magisterskiej, nigdzie nie napisalam ze tak jest. Pisze prace, ktora jest tylko małą częścia mojego projetu. Nie studiuję polonistyki ani jezykoznawstawa, w życiu nie mialam zajęc z metodyki, nie wiem czym się zajmuje. I o ile doceniam wasze uwagi, zależy mi bardziej na zebraniu kilku odpowiedzi. Jeżeli odpowiedzi zachaczają o Science Fiction, to bardzo dobrze bo o tym również traktuje mój projekt. Jest to projekt designerski a mroczne wizje przyszlości mają być moją inspiracją. Aha, i ze względu na to, że nie studiuje w Polsce, pytania i tak zostaną przetłumaczone. Mam pewien pomysł na kształt tej pracy i badanie opinii publicznej idealnie się w niego wpasowuje. Jak wszystko uda mi się załatwić podzielę się z wami wynikami pracy, nie ankiety
![]()
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
wypełniłam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobione.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wypełnione
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
wypełniłam
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ankieta wykonana w sposób żenujący.
Nie mówiąc o błędach ortograficznych (!!) Nie wypełniłam. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
zrobione
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki wszystkim, którzy mimo wszystko mi pomogli
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.