![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
obóz Sycylia->Camping Europeo
Jedzie może ktoś na obóz na Sycylie->Camping Europeo w terminie 1-14 lipiec? Ja jade z biura Ecotravel ale organizator to Antavia. Pisać
![]() P.S-Jeśli ktoś tam był i ma jakieś zdj. campingu to byłabym wdzięczna gdyby mi wysłał na e-maila roxi340@interia.pl http://www.ecotravel.pl/oferta,12098...ylii-2012.html ... Edytowane przez Roxi389 Czas edycji: 2012-03-08 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: obóz Sycylia->Camping Europeo
ja prawdopodobnie wybieram się na sycylię ale z innego biura ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
O to fajnie, a z jakiego biura chcesz jechać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
najpierw miałam jechać właśnie na ten camping ale czytałam w opiniach,
że on jest daleko od miasta i te domki są w różnym stanie xD poza tym ja jestem z północy polski a wyjazdy były tylko z południa więc musiałabym wsiadać najbliżej w Warszawie. ale znalazłam inną ofertę na Sycylię : ze zwiedzaniem Rzymu itd. no i zakwaterowanie w hotelu w mieście :Giardini Naxos . ;D Edytowane przez wellihope Czas edycji: 2012-03-05 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja także jadę z Ecotravel , ale w terminie 15-28 lipiec
może ktoś się wybiera tam w tym terminie ? I może ktoś może polecić blisko jakieś fajne miejscówki sklepy itp itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
którą kolonię wybrałeś , bo jak patrzyłam na ich stronie było chyba z 5 dotyczących Sycylii
(do jakiego miasta) ? : DD Edytowane przez wellihope Czas edycji: 2012-03-08 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie sugeruj się nickiem ;D 18 mam ;P
najlepiej linka Ci podam od razu ![]() http://www.ecotravel.pl/oferta,12098...ylii-2012.html Jadę z grupą znajomych dlatego myślę że mimo "niby" złego ośrodka będzie dobrze ;D |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja też tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
To lipa ;/
Przeszukiwałem to forum to widziałem że ludzie przed wyjazdem się poznawali trochę, więc myślę że może jest szansa że tutaj w końcu ktoś się odezwie kto będzie w moim terminie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Spokojnie,jest dopiero marzec. Mam nadzieje ,że ludzie się jeszcze odezwą.
Ja niestety nie jadę na ten camping, tu macie moją ofertę ,na którą najprawdopodobniej jadę : http://wakacjezprzygoda.pl/?action=GetImp&arg1=37264 ;D Edytowane przez wellihope Czas edycji: 2012-03-08 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tja...
Masz rację, poczekamy , zobaczymy Ty chociaż będziesz miała gdzie się porządnie wyspać, ale sam sobie wybrałem taki camping ;D Trudno zostaje spać na dworze, albo u koleżanek w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Aż taki zły to ten camping chyba nie jest...
Ostatnio znalazłam wątki dotyczące tego obozu i w tamtym roku zaczeli pisać dopiero w maju więc jeszcze troche sobie poczekamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Wolałbym żeby ludzie się szybciej pobudzili i pogadali niż w maju ;D
Zresztą to jest chyba 'babskie " forum i trzeba głęboko szukać żeby tutaj się do postów dokopać ;P Mogliby tworzyć fora w ofertach wycieczek, żeby wszyscy mogli się skumać przed wyjazdem czy cuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
czy ja wiem, widziałam tu wiele postów chłopaków wypowiadających się na temat kolonii ;p mam nadzieję,że będzie tu coraz więcej osób,może napotkam kogoś kto będzie jechał na tą kolonie co ja ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
"Mogliby tworzyć fora w ofertach wycieczek, żeby wszyscy mogli się skumać przed wyjazdem czy cuś
![]() Popieram ![]() Edytowane przez Roxi389 Czas edycji: 2012-03-10 o 05:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
To można powiedzieć że będziemy razem na campingu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
oo to fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Jak chcecie coś wiedzieć o tym campingu to pisać. ;DD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Moglabyś opisać jakie warunki (czy coś sie zmieniło bo we wcześniejszych wątkach było nie za ciekawie) jak z jedzeniem i wogóle jak wrażenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ogólnie to w domkach moze nie było za ciekawie, ale da się wytrzymać, a po za tym raczej nie bedziecie tam za dużo siedzieć. Nas budzili o 8, szliśmy na śniadanie ( ogólnie jedzenie nie jest takie złe, ale my w sumie odżywialiśmy się słodyczami, które sobie kupowaliśmy), potem szliście sie przebrac i na plaże. Koło 14 na obiad i potem sjesta i potem znowu na plaże ( oczywiście jak nie chcecie to nie musicie chodzić, możecie w sumie robić co chcecie, jeżeli macie spoko opiekunów). A wieczorem, koło godziny 22 jest dyskoteka (albo na plazy albo nad basenem). No i ogólnie w między czasie macie areobik wodny, albo naukę tańca (dla chętnych). Ogólnie jak was to jeszcze interesuje to na campingu jest sklep, dość dobrze wyposarzony, tylko trochę drogo. Sprzedają tam bez problemu alkochol. Ogólnie to jak coś to uważajcie bo na terenie Campingu podobniez nie można pić, ale jak będziecie uważać to spoko. I ważna rada, uważajcie na Włochów. To ciacha, ale tylko jedno im w głowie. Przychodzą na dyskoteki i chcą się lizać i itp.
No to chyba wszystko. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ogólnie to w domkach może nie jest za ciekawie, ale da sie wytrzymać, a poza tym raczej nie bedziecie tam za duzo siedzieć. Ogólnie to my mieliśmy pobudke o 8 i szliśmy na śniadanie, ogólnie nie bylo takie złe, dało się najeść, jeśli komuś smakowało ( to były normalne posiłki, przygotowywane przez polskie kucharki), potem szliśmy sie przebrać i na plaże (bardzo ładna, duża plaża i sa leżaki). Potem koło godziny 14 obiad i siesta, a po sjeście na plaze ( ogólnie to nie jest obowiązkowe) i potem kolacja, a o godzinie 23 dyskoteka( na plaży, albo nad basenem). Ogólnie to jak tam jesteś to mozesz w sumie robić co chcesz, tylko musisz przebywac na tym campingu. Ogólnie jest tam sklep i jak byście chcieli to alkoch kupicie tam bez problemu, tylko uważajcie na rezydentke, bo ogólnie to nie można pić na terenie campingu. I jeszcze jedna moja uwaga, uważajcie na Włochów, którzy przychodza na dyskoteki, chcą się lizać itp. Byłam tam w zeszłym lecie na dwa tygodnie i naprawdę bardzo polecam. To były moja najlepsze wakacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dzięki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
A do Auchana da się dojść z buta albo do tego miasta jak paczysz na google maps poniżej campingu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
a z mojego biura jedzie ktoś? a i jeszcze mam pytanie czy jeżeli się jedzie z innego biura w tym samym terminie to mamy możliwość spotkania się tam na miejscu itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ja się wybieram na ten obóz ( Sycylia - Katania ) prawdopodobnie 15.07.- 28.07.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
ja się wybieram z antavii od 2.08 do 15.08
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
A jedzie może ktoś z katalogu natura tour organizator :Arion, w terminie 10.07-23.07 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja jadę na obóz do Sycylii na camping Europeo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jedzie ktoś na obóz z biura vogue travel na Sycylie ?
Sycylia 2012 z vogue travel ? Był ktoś tam i moze mi opisać jak jest , jak to wygląda co jest przydatne aby tam zabrać , jak z bezpieczeństwem i Etna xd ?? No i moze wybiera sie ktoś w terminie 1.07-13.07
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.