![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dot.: No i znowu ja ;)
o jejku!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a łańcuszek jest dobrany kolorystycznie tylko na zdjęciu ciemny wyszedł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Joanna d'Moder
|
pozwolicie,że wykasuję te wypowiedzi.Tak to jest kiedy na forum przybywają "profesjonalistki".Niedłu go będzie tak,że dziewczyny nie będą chciały pokazywać swojej biżuterii,bo:"one robią takie ładne,a moje to "badziew",no i zdjęcia nie takie jak mają inni.Lepiej nie będę się wychylać".Przypominam Wszystkim,że to jest Wizaż,a nie forum gazety!
Jeśli widzicie,że coś można poprawić to zwróćcie uwagę w delikatny sposób.Jest różnica między:wydaje mi się,że ten łańcuszek jest trochę za ciemny a "jejku! ten łańcuszek to mogłaś kolorystycznie dobrać, a nie taki ciemny! Mi się nie podoba, a jeśli udało Ci się to komuś sprzedać to gratuluję! ".Chilanes to Twoja druga wpadka na tym forum.Udzielam Ci publicznego ostrzeżenia!.A wszystkim przypominam.Jeśli coś Ci się nie podoba to najlepiej przemilcz tą kwestię.Każdy ma swoje subiektywne odczucia i nie ma potrzeby sprawiać komuś przykrości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Kurcze, Myaaa, chyba juz dosc dlugo zajmujesz sie bizuteria, a cos z postepem srednio
![]() ![]() Joanna_k - nie wiem co napisala Chilanes, ale ona juz tak ma, ze jedzie po innych (zwykle w niezbyt wyszukany sposob), a jakos swoje arcydziela przed nami chowa i pokazac nie chce. Chilanes, pokaz (znalazlam tylko 1 Twoj watek z bizu, wystepowalas jako poczatkujaca, wiec teraz pewnie robisz cuda), nie wstydz sie, chetnie zobaczymy co znaczy fachowa robota i obiecujemy (prawda?), ze nie bedziemy palgiatowac ![]() Z drugiej strony Joanno ciezko tez czasem cos milego napisac, ja np wole doradzic, jesli potrafie, niz siedziec cicho, badz (o zgrozo) chwalic cos, co mozna poprawic technicznie (i nie tylko) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jejkuś, co tu się dzieje...
![]() cenzura jak się patrzy! a myślałam, że żyjemy w wolnym kraju.. Chilanes nie obraziła nikogo swoją wypowiedzią, po prostu ton ten wypowiedzi może nie brzmiał zbyt miło, no ale bez przesady.. ja też nie zamierzam nikomu słodzić, kiedy tego nie czuję.. I każdy wystawia chyba swoje zdjęcia licząc sie z krytyką, nie zawsze odpowiadającą.. a łańcuszek jak widać na zdjęciach wygląda na łańcuszek z artfanu, który rzeczywiście jest ciemniejszy od posrebrzanych, czy też srebrnych drucików. Sama zrobiłam podobną bransoletkę i mi coś właśnie nie pasowało przez ten łańcuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczęła się walka na słowa.Może i mnie też poniosło.Ale naprawdę nie chciałabym by zrobiła się tu taka atmosfera jak na gazecie,gdzie wszyscy otwarcie prali swoje brudy i oskarżali się o plagiat.Dlatego powtarzam,zanim komukolwiek przyjdzie kogoś zaatakować,niech najpierw pomyśli, jak sam by się czuł w takiej sytuacji.Uważam,że jeśli komuś się coś nie podoba,a nie ma nic więcej do powiedzenia,poza np.beznadziejne,to lepiej niech nic nie pisze ![]() Znam jeszcze inne fora,ale żadne jest tak wyjątkowe jak Wizaż.Nigdzie nie panuje tak miła atmosfera.Niech tak zostanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
No ja mam nadzieje, ze krytyka w odpowiednim tonie zmobilizuje dziewczyny do pracy nad technika, zdjeciami i niedlugo bedziemy tu ogladac coraz ladniejsze prace
![]() i proponuje, zeby osoby, ktore ciezko te krytyke znosza zaznaczaly to w swoich watkach i wtedy bedzie spokoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Maghia- wime, że z postepem średnio ale ja nie mam czasu
![]() JoannM- fakt obrazić nie obraziła, ale...nie było to miłe ale nieważne ![]() a łańcuszek nie jest z artfanu, nie jest tez ciemniony... jest normlanym łancuszkiem, który wyszedł ciemno na zdjeciach ;] Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tez jestem za konstruktywna krytyka, bo nic by mi nie dalo jakby ktos powiedzial-"nie lubie czerwonego i mi sie to nie podoba"
![]() ojej, każdy ma zawsze troche racji ![]() ![]() myaaa1, a Ty mi sie nie waz zostawiac bizu :P masz fajne pomysly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny... My tu mamy sobie pomagać, inspirować nawzajem,, radzić, chwalić, czasem coś delikatnie skrytykować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Joanna d'Moder
|
przeniesione posty z wątku "No i znowu ja"
zgodnie z sugestią Paranoji (a może Paranoii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Dot.: przeniesione posty z wątku "No i znowu ja"
joanna_k, "paranoji", bo to nazwa własna moja jest
![]() A jeżeli chodzi o krytykę naszych prac, to ja jestem otwarta na szczerość w tej kwestii, i jako krytykująca, i jako krytykowana, ale proszę o uwzględnienie zasad savoir-vivre'u, dobrego smaku, wyczucia i empatii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Joanna d'Moder
|
właśnie zauważyłam,że coś poknociłam.Założyłam własny wątek,a potem przeniosłam posty.No i wyszło,że to chilanes zaczęła ten wątek.Wybaczcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Kochane !!!! Zamknijcie ten temat i będzie okey!
Każdy ma swoje zdanie : raz lepsze, raz gorsze dla odbiorcy. Twórzmy dalej swoje dzieła i nie denerwujmy się nawzajem !!!!!! To takie fajne FORUM. Szkoda go bluzgać. "Jesteśmy tu poto, by sobie pomagać!" - to dewiza biżuteryjek .
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Loreen, ale nie wszyscy o tym pamietają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak naprawdę jak oglądam "sklepowe" kolczyki to z czystym sumieniem stwierdzam, że każda z Nas robi ładniejsze loopiki, lepiej zakręca drucik itp itd... uważam, że Myaaa robi ładną biżuterię i nie mamy prawa od kogoś wymagać postępów... To tyle. Proponuję zamknąć na wieki wątek i już nie wracać do niego. Wyciągnąć wnioski i POMAGAĆ sobie nawzajem, gdyż po to tutaj jesteśmy. To mówiłam Ja ![]()
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Si, ja sie z tym zgadzam... Również wolę, by ktoś mi powiedział jak naprawdę widzi daną sprawę, niż to, by mydlił mi oczy nieszczerymi pochwałami.
A wątek po co zamykać? Po to został tutaj przeniesiony, by można było podyskutować na temat krytyki i rzeczy z nią związanych. Problem, o którym się nie mówi, wcale nie znika, istnieje nadal, tylko że w postaci ukrytej i przez to mogą się rodzić nowe problemy. Wszystkie jesteśmy dorosłe, zatem powinnyśmy rozmawiać jak dojrzałe kobiety, a nie uciekać od trudnych tematów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jaka druga wpadka ? Możesz mi to wyjaśnić? Możesz mi powiedziec kiedy nastąpiła pierwsza?
Po drugie! Przypisałyście mojej wypowiedzi ton jakiego nie miała. Napisałam swoje pierwsze skojażenie i nie sądzę, by lepsze były teksty " ohhh jak cudownie wszystko połączyłaś, jest takie śliczne..." skoro mi się nie podobało. Moja wypowiedź nie miała być uszczypliwa, czy urazić kogoś. Przeprosiłam Myaaa1, skoro poczuła się urażona, ale rzadko którą z nas zawsze się chwali. Po trzecie Jonno_k to jeszcze nigdy nie napisałam, że coś jest beznadziejne bo mi się kolor niepodoba. Ja nie siedzę 2 godz. przed kompem, zeby ułożyć poprawną politycznie wypowiedź, która zadowoli wszystkie. I po to się wystawia swoje prace tutaj, żeby usłyszeć i te dobre i te złe opinie. Być moze źle ułożyłam swoją wypowiedź, ale chodziło mi tylko o ten cholerny łańcuszek, a Wy zaraz dorobiłyście do tego całą filozofię! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
maghia "jadę po innych" ahh no tak! Faktycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i nikt przeciez nie kaze ci pisac na temat mojej bizu że jest cudowna, śliczna itp ![]() no to, Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
o rany ale dyskusja... miejmy nadzieję, że będzie ona konstruktywna dla wszystkich. ja odebrałam wypowiedź Chilanes bardzo negatywnie, a nie jestem twórcą skrytykowanej biżu, więc chyba nie przeżywam ani nie rozpaczam że mnie ktoś uraził (tzn Myaaa tez tak nie robi, ale miałaby prawo) a doszlam do wniosku ze ten post byl po prostu chamski... to jest moje zdanie, jako osoby postronnej. forum nie jest tylko do chwalenia, takze do krytyki ale kulturalnej i wypowiedzianej w taki sposob, aby zachęcić do poprawek i doskonalenia warsztatu a nie do rzucenia wszystkiego ze złości czy przykrości!!
Chilanes mogła zwrócić uwagę, że dana rzecz "lepeij by wyglądała, gdybyś dodała inny łańcuszek" czy coś w tym stylu a nie to co napisała... pozdrawiam ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Ola, zgadzam sie
![]() Chilanes - jednak nazwe to "jechaniem", bo mozna w inny sposob komus na cos uwage zwrocic. Rozumiem, ze nie masz czasu, ale chyba pomyslec sekunde nad tym co piszesz potrafisz ![]() ![]() ![]() *Tekst jest chamski, nie Ola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ze uzylam slowa "chamski" ale tak to odebrałam...
aha chciałam jednak zwrocic uwagę na jedną rzecz - czytając forum natknęłam się na wypowiedzi Chilanes, które w sumie były bardzo miłe!! Chilanes - udzielaj się dalej na forum, bo my teraz tez nie chcemy po Tobie jezdzic, tylko zwrocic uwagę, tylko po prostu zmien język swojej krytyki i bedzie dobrze ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. to był mój 400 post ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
ola_gie, a podobno jak się uzbiera 400 postów, to dostaje się nagrodę, weź się upomnij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.