|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() balsamy,perfumy,kremy i inne wymienię gł. na FILTRY, physiogel,nawilżacze -zapraszam
poszukuję kilku kosmetyków, głównie filtrów i kremików nawilżających (najchętniej próbki, nowe kosmetyki, z niewielkim ubytkiem)
zapraszam do wymiany: !!! D O K Ł A D K A 17.05.06 szukam : (w pierwszej kolejności !!!) FILTRY (bardzo poszukiwane, chocby kilka kropel na wypróbowanie): - Bioderma photoderm spf 40 !!! - La Roche-Posay Anthelios Aqua Lait SPF 50+ !!! - Avene-Very high protection lotion spf 40 - mleczko z dzieciaczkiem 100ml - Vichy ultra lekki fluid INNE: - Physiogel !!! - Active C (do cery mieszanej) - Ocerin!!! - jakiś nawilżający apteczny kremik do cery mieszanej, np. Avene HOL na wymianę mam : - błotko do ciała Mineral Care z minerałami z Morza Martwego- zostało ponad 350 z 500gr - Celine Dion body lotion 150 ml -użyte 2 razy (ubytek jakieś 15%) - brązujący balsam do ciała Holiday Skin Johnsons - została ponad połowa - krem Nastolatki nawilżający/matujący 50 ml- ubytek 1/4 - maseczka colour protection do włosów farbowanych AVON 150ml-zostało ok. połowy - JUVIT 40 ml- ubytek ok. 25-28%, ważnośc: 11.2007 - perfumy: Promesse 5ml (miniaturka) -raz otworzone i wypróbowane, w kartoniku - szampon Keratease cement 30 ml- zostało ok. 50% (ale musze jeszcze dokładnie sprawdzić, buteleczka jest niestety nieprzezroczysta, użyty był tylko raz) - SKRZYPOvita krem 50 ml- zostało ok. 2/3. ważmośc 07.2006 - przyspieszacz opalania Dax Cosmetics 150ml- ubytek ok. 25% - żel pod prysznic Jardins du Monde YR 200 ml- ubytek ok.15-20% - krem półtłusty spf 30+ Lirene 15ml -raz użyty, hipoalergiczny - LIPIKAR syndet 15ml - cleansing body cream-gel - Avene tonująca 5 ml -raz użyta - tampony Medica Bella 8 mini - zamknięte pudełko, nieużywane - Dermedic Acne Expert krem intensywnie nawilżający skóra trądzikowa - próbka - Dermedic SUN PROTECT UVB/UVA 60 emulsja skóra wrażliwa próbka - Avene woda termalna 50ml - zostało ok 50% - zestaw różnych próbek (chętnie oddam całość za 1-3 poszukiwane próbeczki)- niektóre są już po okresie ważności (ale wszystkie oryginalnie zamknięte) - Vichy Thermal FIX 2 1,5ml - Vichy LIFTACTIVPRO 1,5ML - Iwostin na noc z witaminami C+E 3 ml - Iwostin krem na naczynka 2x 2ml - TOLERIANE ŻEL - 4ml - Dermika witamina P na rozszerzone naczynka - NIVEA body Lotion nawilżający 5ml - Żel wyszczuplający Ziaja 7ml - Loreal Happyderm - Dove odżywka pielęgnacja i blask do farbowanych - 10 ml - Aretina Q przeciwzmarszczkowy retinol, q10 - eris krem pod oczy cera naczynkowa - krem do rąk i paznokci Ziaja kozie mleko - kolastyna: Q10 ALGA, Cherry Mide(kuracja odmładzająca) na dzień, Flavon Lift serum przeciwzmarszczkowe - Fitodhea Dr Irena Eris pobudzajacy krem na dzień 2x 2ml - Miraculum przeciw zmarszczkom na noc 1,5ml - szałwia lekarska płyn do hig. intymnej - Nivea Visage Q10 na dzień 1,5ml - szampon Fructis objętość & energia 10ml zapraszam też do mojego wątku z bluzkami i różnościami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117202 Edytowane przez obca Czas edycji: 2006-05-23 o 23:05 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: balsamy,perfumy,kremy i inne wymienię gł. na FILTRY, physiogel,nawilżacze -zapraszam
zerknij do mnie raz jeszcze, moze po dokladkach cos wybierzesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: balsamy,perfumy,kremy i inne wymienię gł. na FILTRY, physiogel,nawilżacze -zapraszam
Cytat:
oprócz rzeczy w moim wątku mam jeszcze: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci korektor maybelline everfresh oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
emememsik: niestety nic sobie nie wyszukałam
![]() Maggie-79: w tej chwili najbardziej poszukuję próbek tych blokerów..chyba dopiero jak je dostanę uspokoję się na tyle żeby porozglądać się za czymś spoza listy ![]() u Ciebie kilka rzeczy mi się spodobało, tak na szybki rzut okiem to np.: - balsam apteczny Xerialine 500 jakies 20-30 ml - SVR Xerialine 500 - 5ml - próbka Bioderma Photoderm Flush - 5 ml - zel normalizujacy Clarinsa na noc - 2x 5 ml ale na razie się wstrzymam z propozycją.. a jeżeli za jakiś czas jeszcze byłabyś zainteresowana to może coś z tego wyjdzie ![]() filterki poszukiwane !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem zainteresowana przyspieszaczem do opalania z DAX COSMETICS. Czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czy to jeszcze aktualne? chcialabym.. Avene woda termalna 50ml - zostało ok 50%
brązujący balsam do ciała Holiday Skin Johnsons - została ponad połowa -na noc?
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błotko do ciała Mineral Care z minerałami z Morza Martwego- zostało ponad 350 z 500gr -- JUVIT 40 ml- ubytek ok. 25-28%, ważnośc: 11.2007 - perfumy: Promesse 5ml (miniaturka) -raz otworzone i wypróbowane, -żel pod prysznic Jardins du Monde YR 200 ml- ubytek ok.15-20% Czy wybrałabyś coś z : -maseczka żelowa intensywnie nawilżająca z zieloną herbatą,aloe wera,Dpantenolem Kolastyna,poj 75ml-użyta około 4razy ale jest bardzo wydajna,nie widać przez opakownie zużycia ; -balsam po opalaniu z alantoiną i kompleksem łagodzącym,idealny po solarium,Kolastyna,poj 250ml-zostało troszkę mniej jak pół; -cukrowy peeling do ciała antycellulitowy BE BEAUTY z cukrem trzcinowym,tygrysią trawą,zieloną herbatą,bluszczem,poj.250 ml-została około połowa; SPA Energia Vegetale krem żel wyszczuplający Płaski brzuszek YVES ROCHER z teofiliną roślinną,żeńszeniem,andir obą,wodą ze SPA,poj 150ml-została około 1\4opakowania; inne kosmetyki i biżuteria co mam w linkach: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135565 biżuteria i inne http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135636 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie blotko
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133334 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dot.: balsamy,perfumy,kremy i inne wymienię gł. na FILTRY, physiogel,nawilżacze -zapr
mnie tez interesuje blotko
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.