|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wiza do Rosji - Warszawa
Drogie Wizażanki
![]() Liczę na Waszą pomoc. Wyjeżdżam na 2 tygodnie do Moskwy i potrzebuję wizy turystycznej. Oprócz samej wizy, potrzebuję voucher turystyczny - załatwiają to biura podróży. Biura załatwiają także (pomagają w załatwieniu) papierka stwierdzającego miejsce zameldowania w Rosji, które trzeba mieć, żeby nie zostać deportowanym ![]() I ja poszukuję w Warszawie biura podróży, które by mi to wszystko załatwiło, od A do Z, które mnie nie oszuka i gdzie zapłacę normalna cene (czyt. nie przepłacę). Widziałam w sieci trochę stron różnych biur, ale ja bym chciała załatwiać wizę w zaufanym biurze. Buziakuję i czekam na odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wiza do Rosji - Warszawa
Podciągam
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat wiz do Rosji.
A na forum ogłasza się firma, która pomaga załatwić wszystkie formalności i kupuje bilety. http://www.rosjapl.info/
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Planując wyjazd do Rosji, to warto pamiętać o kilku istotnych kwestiach związanych z wizami. Dobrze mieć potwierdzoną rezerwację lotniczą na tam i powrót, a obowiązkowo - ubezpieczenie KL i NNW, co jest rzadko spotykane w przypadku innych krajów. Suma ubezpieczenia KL musi wynosić minimum 30 tys. euro.
Na wizę czeka się do 9 dni roboczych. Informację o procedurze i wymaganych dokumentach znajdziecie tutaj: xxx Jest też możliwość zamówienia pośrednictwa wizowego. To o tyle fajna sprawa, że wszystkie formalności załatwiają za Was, a wizę dostajecie pocztą albo kurierem do domu ![]() Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2017-10-10 o 21:33 Powód: Reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.