|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
listopadowe resztki ;)
NIEAKTUALNE!
witaj ![]() na wymianę mam poniższe rzeczy chętnie oddam kilka za jedną mnie interesującą szczerze mówiąc chciałabym już zakończyć wymiany - czasy kiedy były miłe już bezpowrotnie minęły, zastąpiła je roszczeniowość i nieograniczona pazerność w myśl zasady: ja wyceniam moje rzeczy w duglas twoje po używkach z allegro... oto co mi pozostało: GUERLAIN LA POUDRE C'EST MOI 22g, nowiutki Kredka Lancome Le stylo w brązie puder w kamieniu yardley w biżuteryjnej kasecie Stratton MAC liquidlast liner 2,5ml powerplum, kilka razy użyty dołożę do większej wymiany (może być gęsty) L`Oreal False Lash Superstar Mascara, nowa w pudełeczku, oryginalna (żadna tandetna podróbka z allegro) Benefit hoola bronzer do twarzy, spray 2x15ml, nowe w kartoniku Cienie Guerlain Ombre Eclat 4 Shades Eyeshadow: #490 Turquoise Cendre tylko maźnięte, ubytek zerowy 406 Tsarina plus kredka pochodząca z tej samej kolekcji plus dopasowana kolorystycznie wysuwana kredka do oczu Retractable Eye Pencil, kolor Bohemian Estee Lauder puder do ciałą Youth Dew, 24g, otwarty tylko do testu - jak nowy! Clinique Take The Day Off 200ml, z pompką, testowany ubytek max 5% Gatineau serenite lotion nettoyante douceur 400ml, tonik nowy Decleor hydra floral 24hr hydrating light cream tuba 100ml, nowy Elemis frangipani monoi body oil 35ml (olejek do ciała, paznokci i włosów), nowy Zapachy: Molton Brown Orange & Bergamot Home & Linen Mist 100ml, ubytek max 5ml, bez korka Harajuku Super G 30ml, tylko test (unikat) Fragonard Savon & Eau de toilette Iris zestawy mydełko i woda toaletowa z kartonikiem Nowe! Kupione w perfumerii we Francji. Clinique aromatics elixir zestaw: zapach 25ml plus świeca, zestaw nowy nie tykany w pudełku (pudełko posiada rysy od przechowywania) Chanel N 19 odlewka 5ml plastik, ubytek jeden psik L'occitane verbena edt ok. 48/ 50ml, bez korka Estee Lauder Youth Dew dwie buteleczki - łącznie ok. 25ml Cacharel anais anais l'original 100ml, tylko test, bez korka EA Provocative woman 100ml, nowe w folii Coco Chanel gel moussant luxury bath gel 150ml, tylko powachalam Pielęgnacja: Signature Women shower gel 120ml, nowy Estee Lauder Youth - Dew body satinee 75ml, tylko test ubytek max 10% Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10% St.Tropez tan optimiser 85ml, bronzing lotion 85ml - nowe w firmowej kosmetyczce Elemis Aromapure body glow, 125ml tylko test ubytek oceniam na max. 5% Ralph Lauren polo 3 deodorant 85g - sztyft męski, nowy scrub TBS moringa, 200ml, nowy Inne: kopertówka (oryginalna, skórzana) Jimmy Choo, używana przeze mnie ale w doskonałym stanie, czarna Melissa Alicja w Krainie Czarów rozm. 32 w super stanie (jak na zdjęciach - w zasadzie jak nowe) - córeczka założyła je dokładnie 2 razy. Z pudełkiem i workiem przeciwkurzowym. Kupione na shopmelissa.eu za 79 euro! __________________ Edytowane przez peonies Czas edycji: 2018-01-02 o 05:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: listopadowe resztki ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a jaką tę kopertówkę jimmy choo masz? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Zapachy: Molton Brown Orange & Bergamot Home & Linen Mist 100ml, ubytek max 5ml, bez korka Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10%
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czesc piwonko
![]() Nie znalazłam nic zapachowego dla mnie w wątku, może będziesz coś jeszcze dokładać? Dołożyłam też do wymiany florę Rose, jakbyś miała większą pojemność czegoś mniam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.