|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wspólny wyjazd na weekend?
Hej dziewczyny
![]() Od niedawna spotykam się z pewnym facetem (Pan X), ale do tematu związku podchodzę ostrożnie jak również z zaufaniem, po ostatnim związku, który okazał się totalnym niewypałem, a dużo mnie kosztował psychicznie i finansowo.... ![]() Teraz widzę i usłyszałam, że czasem jakby nie dowierzał, że wszystko potoczyło się inaczej, i teraz się z Nim spotykam. Jakiś czas temu Pan X sam proponował wspólny wyjazd na weekend bądź urlop, by odpocząć. Wstępnie zgodziłam się, czemu nie, ale na weekend. Akurat nadarza mi się okazja, że mam wolny weekend, co u mnie trudno, bo albo praca albo szkoła jest. Tak więc zaczęłam ten temat, że mam wolny weekend i bym się przejechała gdzieś odpocząć, ale chyba nie podchwycił aluzji skierowanej do Niego. Prawdopodobnie jest to spowodowane ost. kontuzją. Gra w piłkę i podczas meczu oberwał z łokcia, i ma rozciętą wargę ![]() No i właśnie chodzi o to jak podejść do tematu wyjazdu w weekend? W tym roku może już nie nadarzyć się okazja z moim wolnym weekendem, a naaaaaaprawdę z chęcią bym odpoczęła i wyzulowała gdzieś, ponieważ nigdzie nie byłam na urlopie w tym roku ![]() Oboje mamy podejście, że jesteśmy dorośli i nie mamy po 15 lat (jesteśmy w okolicach 30), więc pewne rzeczy się dzieją ![]() ![]() Jakieś pomysły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny wyjazd na weekend?
Powiedz mu, że masz ochotę wyjechać w ten konkretny weekend gdzieś razem, ponieważ kolejny wolny weekend może się już nie zdarzyć w najbliższym czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-10-10 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym, rozważ te rzeczy, które się dzieją, bo niby nie macie 15 lat a Tobie juz teraz zaczyna się ten układ komplikować. Edit: Doris mnie ubiegła ![]() Edytowane przez 201710231141 Czas edycji: 2017-10-10 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kobieta z klasą
|
Możesz zaplanować coś sama i jego poinformować, że wybierasz się do... i zapytać czy ma ochotę pojechać z Tobą. Jeśli nie to pojechać samej lub z koleżanką. Nie uzależniaj swojego życia od pana, bo nie jesteś mu nic winna.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-"Zenku, co myslisz o Bieszczadach?"
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie nazwałabym tego, że zaczyna mi się komplikować. Raczej to, że boję się trochę zaangażować. Nie chce założyć różowych okularów jak ost. co było dla mnie zgubne. Chce się cieszyć możliwością spędzania razem czasu, ale widzieć wszystkie wady i zalety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Rozumiem, że chcesz. Ale brzmi to inaczej. Jakbyś jeszcze nie wyszła na prostą po ex a już weszła w układ, w którym czujesz się niepewnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Propozycja wspólnego weekendu to nie przecież propozycja małżeństwa. Zapytać możesz a jak odmówi to wybierz się z koleżanką gdzieś i tyle.
Wysłane z mojego TRT-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Macie rację
![]() Nie chciałam wyjść na nachalną, ale w sumie to on pierwszy zagadał o wyjazd, a ja chce skorzystać. Chyba potrzebowałam potwierdzenia, że nie ma co kombinować tylko zwyczajnie zaproponować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
uważam że najnormalniej w świecie powinnaś mu powiedzieć że chcesz wtedy pojechać na weekend z nim. Gdzieś razem. I wtedy zobaczysz co Ci powie. Możesz też wspomnieć mu że kolejny wolny weekend może nie zdarzyć się prędko.
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.