|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Samozadowalanie
Witam drogie Panie! Mam problem, z którym pewnie zmaga się wiele kobiet. Bez owijania - zaczęłam uprawiać seks z obecnym partnerem równo rok temu. Przez pierwsze 10 miesięcy wszystko szło perfekcyjnie, było idealnie pod każdym względem. Dodam, że mieszkamy od siebie 200km i nasze spotkania odbywały się zazwyczaj na weekendy co tydzień. Lecz 2 miesiące temu musieliśmy przesunąć terminy wizyt, z czego widujemy się co 2 tygodnie (wiadomo, praca). Brak zbliżenia doskwierał mi w tak znaczącym stopniu, że zaczęłam się sama zaspokajać w dość delikatny sposób, jedynie stymulując łechtaczke rączką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Szop pracz
|
Dot.: Samozadowalanie
A skąd mamy wiedzieć? Kochanie kochaniu nie równe. Raczej obstawiam problem w czymś innym niż to, że "bawisz się rączką", ale kij wie, bo tak naprawdę mało napisałaś. W dodatku jesteś kobietą z nickiem Denis ;_;
Edytowane przez annabelka Czas edycji: 2017-10-11 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha
![]() ![]() ![]() to że się masturbujesz nie oznacza tego że przez to nie masz orgazmu.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podświadomie jest ci przykro z powodu rzadkich spotkań z partnerem przez co nie możesz dojść bo nie daje ci spokoju fakt, że jesteś w związku z kimś kogo masz bardzo mało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A w temacie: Wygląda mi to na jakąś delikatną blokadę. Raz czy drugi nie wyszło jak chciałaś i teraz z tyłu głowy kołacze się myśl: ,,pewnie znów nie wyjdzie", a kiedy tak się nastawiasz wówczas na bank nie wyjdzie ![]() Pytałaś o trik? Może spróbuj tak: Pokieruj go by doprowadził Cię językiem, ustami, dłońmi na skraj orgazmu w sposób możliwie zbliżony do tego jak robisz to sama. Kiedy poczujesz, że jest już blisko niech wejdzie i dokończy ,,normalnie" Zróbcie tak parę razy, może się odblokujesz. ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie, to że się zadowalasz ręką gdy się nie widzicie nie ma wpływu na to, że teraz nie możesz dojść z nim.
Co najwyżej fakt, że może nie wiem...masz jakieś wyrzuty sumienia z tego powodu, czy coś może Cię blokować (już różne tematy tu widziałam, jestem w stanie sobie wyobrazić, że ktoś ma wyrzuty sumienia z powodu zaspokajania się ręką). Albo to, że się rzadziej spotykacie. Albo, że masz więcej stresów w pracy. No wiele jest powodów. Musisz znaleźć chwilę i się zastanowić, co powinno się zmienić, żebyś mogła się wyluzować znów w jego towarzystwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.