|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy mam u niej szanse ?
Cześć dziewczyny!
Piszę do was, ponieważ pewnie dobrze to zinterpretujecie ![]() --------Więc, ostatnio miałem dostarczyć książkę jednej dziewczynie ( nazwijmy ją Marta dla milego czytania) w sumie nie jej, ale jej wychowawczyni(chodzimy na dodatkowe lekcje do tej samej osoby ( nazwijmy ją Karolina), ale w innych godzinach) Ja jako, osoba dosyć towarzyska szukałem Marty na Facebooku, ale bezskutecznie. Zapomniałem o niej, bo w sumie czemu miałbym pamiętać ;p. Wykonałem swoje zadanie i tyle. Jednego razu Marta przyszła wcześniej na lekcje i wtedy ją poznałem, pytała mnie się do jakiej klasy chodzę, ze mnie nie widywała w szkole i tak dalej( trochę byliśmy spięci, ponieważ Karolina stała obok nas :p) --------Potem odwaliłem akcję, chyba 1000 lecia haha. Powiedziałem Karolinie , aby powiedziała tej Marcie, aby do mnie podeszła bo mam kilka pytań odnośnie szkoły ( mam słabą pamięć do twarzy, do teraz nie potrafiłbym jej opisać ale ją poznaje ! ) Podeszła, porozmawialiśmy trochę na lekkiej spinie, bo wiadomo pierwszy raz i tak dalej ... Później w ogóle była taka akcja, ze mówiła Karolinie, ze teraz się częściej widujemy w szkole ( chyba mi machała, a ja jej nie poznawałem )--------Kilka dni później podszedłem Marty, rozmawialiśmy (chyba z 10 minut) mega dużo inwestowała w rozmowę, oczywiście nie rozmawialiśmy tylko o szkole, nie wiem czy warto dodać, ze mówila ze powinniśmy chyba zmienić miejsce (ciągle ktoś nam przeszkadzał) -------Od tego czasu jej nie widziałem, do dzisiaj. Powiedziałem jej "cześć" w pierwszym momencie mnie nie poznała, później kątem oka widziałem jak przechodziła obok mnie ( trochę głupio, bo 0 jakiejkolwiek reakcji) Ps: Ja 1 liceum, Ona 2 Dużo o niej myślę ( mam zamiar podejść po numer). Boje się, ze mnie odrzuci, ponieważ jestem młodszy. Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy mam u niej szanse ?
Cytat:
Jak widać na rozpoczęcie kariery żigolaka nigdy nie jest za wcześnie. A tak serio: to było zaledwie 10 minut gadki szmatki, a potem tylko cześć cześć i nawet od razu Cię nie poznała. Nie, nie wpadłeś jej w oko. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie proś od razu o numer tylko zagadaj do niej na przerwie? Rozwijaj znajomość, a potem coś dorzuć o Facebooku czy tam nr tel.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

)

Jak widać na rozpoczęcie kariery żigolaka nigdy nie jest za wcześnie.