![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kosmetyki do wymiany aktualizacja z 5 majaNajpierw to czego potrzebuje rozswietlacza w plynie baze pod cienie do powiek Perfum Gucci EDP II innych ciekawych kosmetykow ![]() A pozbede sie: 1.Puder do ciała Angel Innocent- z polyskujacymi drobinkami w kolorze srebrzystym. Pojemnosc pudru to 75 g. Ubytek wynosi ok 5 g- tester 5. Lancaster Gelato nr 201 Amaretto. Szmineczka w kolorze jasnego beżu, bez drobinek,matowa w eleganckim srebrnym etui. Uyzta 3-4 razy 8. Marbert Splendissima Skin Revolution. Rewelacyjny liftingujacy podklad do twarzy. W sloiczku ze szpatułka. Kolor to 02 Perfect Ivory. Ubytek ok 5 ml. Swietnie wygladza cere i doskonale sie rozprowadza. Za jasny niestety dla mnie.Uzywalam go zima. 9.Avon Lose Shimmering powder - kolor Peach. Sypki puder rozswietlajacy w kolorze brzoskwiniowym. Raz uzyty.15 g 10. Artdeco Glamour Powder Brush. Zloty pylek do twarzy i ciala w pedzlu. 5 g. Powierzchnia troche poscierana od noszenia z innymi kosmetykami. Uzylam go jedynie raz. 11. L'instant Guerlain Ambre Cristalline 50 ml EDP bez opakowania, raz prysniete 100 % oryginał. 12. Lancaster Sun Shining Gel . Zloty zel do ciala/twarzy 50 ml. w szklanym sloiczku.Ubytek ok 15 ml 13. Artdeco podklad Natural Finish Foundation nr 24 . Podklad to tester- 20 ml ze szpatulka w szklanym sloiczku, pozostalo ok 13 ml 14. Lancaster Mascara Infinite Glam Waterproof Blue nowa, nieuzywana 6 ml 18.Biotherm Magic Mix kosmetyk do sypkich cieni do powiek, miesza sie go z cieniem uzyskujac winylowy wyglad, uzyty raz 5ml 19. Lancaster Touch Of Gold zloty rozswietlacz do twarzy,w kremie testerek, raz uzyty 20. Lancaster cien do powiek nr 207 Moccha testerek, 2-3 razy uzyty, 2 g 21. Lancaster cien do powiek nr 103 Pink Laurel testerek, raz uzyty, 2 g 23. Estee Lauder Beyond pARADISEorygnalna perfumetka GWP 10 ML, spray, zatyczka mi sie zagubila, nowa 24. Lancaster Mleczko samoopalajace-Moisturizing Self Tan Milk-kolor Mediumtester 125 ml, nowy, nigdy go ne uzywalalm chcoiaz opakowanie jest troche porysowane od noszenia z innymi kosmetykami 25. Dior Bronze, krem do opalania twarzy SPF 8 , Radiant Tanning testerek, nowy 50 ml 26. Clarins Hydra Balance Tinted Misturizer krem koloryzujacy do twarzy, nr 14 Camel, nowy 50 ml 28.[COLOR=red]Bruno Banani About Women balsam do ciala 50 ml, nowy DOKLADKA 5 MAJA Podklad Manhattan Cool Control Make Up nr 01 Camel 02 Golden Beige 30 ml Obdwa o razie uzye, dla mnie za jasne, prosze nie sugerowac sie nazwa kolorkow ![]() Puder Manhattan Soft Compact Powder nr 13 Pastel Teintnowy nieuzywany z gabeczka, 9 g DOKLADKA Z 11 MAJA Jennifer Lopez Glow 50 ml EDT nowe w kartoniku Polowa z 50 ml Naomi Campbell Passion Paradise Dermacol puder sypki nr 3 , transparentny 20 g, dwa razu uzyty Puder Sypki Diora Poudre nr 630 sahara beige nowy w pudelku 25 gram Hermes Eau D'Orange Verte wau de cologne nowe 50 ml kartonik, woda bez sprayu Edytowane przez Marsiglia Czas edycji: 2006-05-14 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki do wymiany 29.04
11. Avon Pure Pore-Fection normalizujacy krem matujacy do twarzy. 50 ml, nowy.
11. L'instant Guerlain Ambre Cristalline 50 ml EDP bez opakowania, raz prysniete 100 % oryginał. hej ![]() znajdziesz cos? ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cześć!
Jestem zainteresowana pudrem ArtDeco z drobinkami. Może znajdziesz coś u mnie? Chętnie zamienię nawet kilka kosmetyków za niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej Niestety probeczki mnie nie interesuja. Dziekuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
To limitowanka L'instant. Flakon jest taki sam tylko przez srodek przechodzi pasek zlotych roznych kwadracikow. Moze teraz skojarzysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej Aga Niestety nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej Jaki jest kolor podkladu Dream Matte Mousse? Mialalm kiedys sand i mi odpowiadal. Ten ktory ty masz jest ciemniejszy czy jasniejszy? I to samo z podkladem Lumene, jaki odcien? i czy on jest kryjacy? nie mam jak sprawdzic teraz kolorkow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem zainteresowana:
4.Helena Rubinstein , szminka dwukolorowa w kolorze 609/608- Naughty/Nice. Z jednej strony kolor to satynowy amarantowy kolorek z roznokolorowymi drobinkami, a z drugiej strony perlowy bardzo jasny odcein rozu rowniez z drobinkami. Niesamowity polysk ! Uzyta 4 razy. Posiadam Double Wear w kolorze Pebble (do lekko opalonej cery wlasnie) i inne kosmetyki na rozne problemy. oto moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113225 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej jestem zainteresowana podkladem Estee Lauder. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
🦄
|
To w takim razie zerknij do mnie za L'instanta
![]()
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
uwielbiam miss dior cherie jestem chetna na zamiane jaka to pojemnosc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
🦄
|
42 z 50 ml, tak mniej więcej. Mogłabym zrobić fotkę, ale w ciągu najbliższych kilku dni dopiero. Oryginał, mam kartonik. Mogę Ci na szybko zmierzyć zużycie w cm
![]() A jak z oryginalnością tego Instancika? I czy bardzo różni się od zwykłego, bo jak limitowanka to pewnie nigdzie nie dopadnę ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej;
znajdziesz u mnie cos za blyszczyk Chanela? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113537 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
podoba mi się przede wszystkim (oj dużo fajnych kosmetyków masz
![]() 8. Marbert Splendissima Skin Revolution. Rewelacyjny liftingujacy podklad do twarzy. W sloiczku ze szpatułka. Kolor to 02 Perfect Ivory. Ubytek ok 5 ml. Swietnie wygladza cere i doskonale sie rozprowadza. Za jasny niestety dla mnie.Uzywalam go zima. zajrzyj do mnie do wątku. Poza nim mogę zaproponować filtry Yves Rocher. Z rzeczy, których w szczególności poszukujesz mam czarną kredkę Pupa. Jednak jest ona maleńka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
Juicy Tubes Candy to aktualne? Jaki jest odcien na ustach? Bezbarwny czy kryjacy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej L'instant sa 100% oryginalne Kupilam latem w perfuerii we Włoszech. Czy sie roznia czyms od standartu? Hmmm Szczerze mowiac to nie wiem, bo mialam daawno dawno temu L'instant normalne i wg mnie zadnej roznicy nie ma, ale skoro jest to Ambre Cristallin to jakas mala roznica musi jednak byc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej bylabym zianteresowana ta kredka, mozesz ja zmierzyc dokladnie? I jesczez tuszem Astor Opal- jakie jest jego zuzycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej Dla mnie nie ma problemu ze perufmki twoje maja ubytek. Jelsi chcesz sie wymienic podaj adresik na PW ![]() Wysle we wtorek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
DMM jest o ton ciemniejszy od Sand. A Lumene natomiast jest taki jaki jak Sand DMM. Są to beże, bez nutek różu czy żółtego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
A za ten Artdeco co bys mi zaoferowala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
1.Puder do ciała Angel Innocent- z polyskujacymi drobinkami w kolorze srebrzystym. Pojemnosc pudru to 75 g. Ubytek wynosi ok 5 g- tester 9.Avon Lose Shimmering powder - kolor Peach. Sypki puder rozswietlajacy w kolorze brzoskwiniowym. Raz uzyty.15 g 10. Artdeco Glamour Powder Brush. Zloty pylek do twarzy i ciala w pedzlu. 5 g. Powierzchnia troche poscierana od noszenia z innymi kosmetykami. Uzylam go jedynie raz.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-04-30 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niestety nic dla siebie nie znalazlam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() znajdziesz u mnie cos za blyszczyki Biothermu nr 160 i 43 i ew. maseczke Clarinsa? a i moze za testerki rozow Diora? zalezaloby mi zwlaszcza na blyszczykach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113537 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114426 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
jaka waga ? blyszczyk Lancome Juicy Tubes Pop- pelnowymiarowy - 15ml. - zostalo ok 3/4 (mam jeszcze kartonik), kolor 45 Candy czy on jest kryjacy czy przezroczysyt na ustach? i czy to jest roz czy czerwien? - balsam do ust Loreal Pastel Repair -02 Strawberry Shake 10 ml. - ubytek ok. 45 % ma jakis kolor? odlewka Lancome Pure Focus Matifying Purifying Lotion - 40 ml. chcesz sie pozbyc 40 ml czy chcesz zrobic odlewke? probka perfum Jenifer Loper Live - zostalo 3/4 (w kartoniku) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a moze masz fotki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Juicy Tubes Bubble Gum,15 ml,tylko wypróbowany,kartonik. -Juicy Tubes Miracle 6g,ubytek około 10 %. te kolory sa kryjace czy transparentne? Diorkiss Sorbet Meringue,8 ml,zużycie znikome - jaki to kolor? Biotherm Glossy Shine 130,kolor prawie transparentny,5 ml,nowy. jaki kolor? otherm Look Intense Mascara,8 ml,używana około 1,5-2 tygodnie,Świeża jaki kolor? -Estee Lauder Artist Eye Pencil,czarna kredka do powiek. a co wypatrzylas w moim watku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.