![]() |
#1 |
BAN stały
|
Facet boi się seksu
Spotykam się z pewnym facetem, jest ode mnie młodszy o kilka lat, ale bardzo mi na nim zależy. Ostatnio zrobiliśmy milowy krok, zaczął mi opowiadać, co podnieca go w moim wyglądzie i zachowaniu. Do tej pory było tylko przytulanie, długie spacery i spotkania z jego znajomymi. Ucieszyłam się, że w końcu zaczął coś mówić na tego rodzaju tematy, ale moja radość nie trwała długo. Wczoraj odezwałam się do niego z propozycją spotkania. I on zaczął mi pisać w bardzo miłym tonie, że nie może i w ogóle, ale jego tłumaczenie było mętne. Mam wrażenie, że znowu się wycofał, bo się czegoś wystraszył. Z tym, co go we mnie podnieca, to była pierwsza tego typu rozmowa. Spotykamy się od czerwca, nigdy nawet żadnego żartu z podtekstem nie rzucił. Ostatnio się otworzył i teraz się zamknął.
Wydaje mi się, że on boi się seksu. Może dlatego że jest ode mnie młodszy? Możliwe, że wcześniej nie miał innej dziewczyny. Sytuację dodatkowo komplikuje fakt, że piszę artykuły na tematy erotyczne. Wiem od niego, że cierpi na nadczynność tarczycy, a to może też obniżać libido. Nie rozumiem jednak, po co nagle ucieka, przecież się na niego nie rzucę, tylko poczekam, aż sam tego zechce. Miałyście kiedyś do czynienia z facetem, który bał się seksu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Facet boi się seksu
Cytat:
Jeśli nie będzie chciał rozmawiać, to nie najlepiej dla Waszej relacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Moim zdaniem temat zasługuje na nieco głębszą rozkminę niż zbycie go czymś w rodzaju ,,poślij go na drzewo". W tym akurat przypadku sprawę potęgować może fakt, że dziewczyna jest te kilka lat starsza, a więc w jego oczach pewnie też bardziej doświadczona, co na pewno może onieśmielać. Tego co prawda nie wiemy ale wygląda na to, że intelektualnie, czy pod względem wykształcenia może być też na wyższym poziomie ![]() Tu rodzi się pytanie dlaczego młodzi mężczyźni drugiej dekady XXI wieku tak często wybierają zaspokajanie swoich potrzeb przez sieć? Przyczyn jest wiele. Takie pierwsze, nasuwające się niejako same to: 1. Tak jest łatwiej. Nie muszą się zanadto starać, wychodzić z domu, zagadywać, podrywać, tracić czas, pieniądze, narażać się na ewentualnego ,,kosza" czy nawet na wyśmianie. W końcu nikt wówczas nie zobaczy, że nie są tak dobrzy ,,w te klocki" jak obdarzeni ćwierćmetrowym penisem aktorzy XXX. W sieci znajdą dziewczynę ,, do wyboru, do koloru", którą mogą mieć ,,tu i teraz" , i która nie będzie miała wygórowanych wymagań, czy zadawała zbędnych pytań, a wszystko jedynie za cenę prądu do zasilania swego laptopa. Niestety tu wpadają w pułapkę zwaną . 2. Przyzwyczajeniem. Psychicznym i fizycznym do pewnych procedur związanych z tego rodzaju seksualnością jak ogólnie do oglądania świata przez pryzmat ekranu komputera. Sami odpowiedzcie sobie na pytanie gdzie najchętniej spędzi czas np. 25-letni mężczyzna, który przez ostatnie 20 lat spędzał tak po kilka godzin dziennie. (swoją drogą gdzie byli rodzice, którzy na to pozwalali). Z przyzwyczajenia może wynikać też niestety uzależnienie, które może bardzo przyczynić się do kłopotów przy próbie stworzenia ,, realnego" związku ale to już temat na naprawdę długie rozważania ![]() ![]() PS. Nie twierdzę, że moją powyższą paplaninę można podpiąć pod przypadek autorki. U niej wchodzą w grę jeszcze możliwe problemy zdrowotne, czy te, o których napisałem na początku. Jako osoba pisząca o tematach erotycznych sama na pewno doskonale wie, że rozmowa... rozmowa... i jeszcze raz rozmowa. Niestety ona (taka szczera ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-10-09 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Szop pracz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie miałam do czynienia z takim facetem. myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie jak z nim porozmawiasz, jak zapytasz go co jest nie tak. i czego się boi..
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ile lat ma ten "facet"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Też nie miałam z takim do czynienia.. Mi to wygląda na jakieś osobiste zasady, być może na tle religijnym. A może dla Ciebie to już "ten czas", a dla niego za mało się znacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
On 22, ja 28
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może się wstydzi przyznać, że jeszcze z nikim się nie kochał, a starsza dziewczyna pewnie w jego mniemaniu jest doświadczona. Podpytaj delikatnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Też mi to wygląda tak, że on zakłada, że jest dużo mniej doświadczony od Ciebie i to go zawstydza.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
W ogóle on jest mega strachliwy. Próbowałam dać mu delikatnie do zrozumienia w poniedziałek, że mam ochotę na seks. Aluzję załapał, spiekł buraka i mi uciekł. Zaczynam tracić cierpliwość. W ogóle mam jakiegoś pecha do facetów. Chyba po maturze ktoś rzucił na mnie klątwę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie masz pecha. Serio, nie wszyscy faceci tacy sa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
W ogóle mieliśmy spędzić cały wieczór razem, a on wyszedł po 30 minutach. Potem się odezwał na neutralny temat, ale fakt, że tak dziwnie się zachował, mnie rozsierdził. Mógł powiedzieć, że sorry, ale ja dzisiaj nie mam ochoty na seks, a on po prostu uciekł. Tak samo, gdy w samochodzie kiedyś stwierdził, zagubiwszy drogę, że chyba przyjdzie nam przespać się w samochodzie. Tak samo spiekł buraka i zamknął się w sobie. Musiałam ratować atmosferę, mówiąc, że zaraz GPS pomoże nam odnaleźć właściwą drogę. Powoli mnie to wykańcza. Nie wiem, czy on jest gejem, czy ja go nie podniecam. W każdym razie chce mi się uprawiać seks, a nie mam z kim, bo facet jest strachliwy na samą wzmiankę o seksie.
Edytowane przez nora_ela Czas edycji: 2017-10-19 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jednak jeśli chodzi o kwestie związane z seksem, to jest tragedia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Onieśmielasz go. Jesteś od niego starsza kupe lat. A on prawdopodobnie jest prawiczkiem. Nie miej mu za złe.
Kup wino, polej mu na rozluźnienie. Może mu przejdzie. lub Przywiąż do kaloryfera i zrób mu loda na siłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gazela inteligencji
|
Zgadzam się, zaraz będzie, ze "brak dystansu", ale takie teksty umniejszają tylko problem, jakim jest molestowanie seksualne mężczyzn. Później nikt ich nie bierze na powaznie, bo "czego się skarży, ja to bym chciał, żeby jakaś seksi laska mnie zmolestowala, hehe"
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
gwałt ..... jest niestety tylko występkiem ale zachęcanie do niego to też przestępstwo..... a tak na poważnie to myślę, że facet może mieć bolesne doświadczenia w kontaktach z kobietami ( i to na podłożu właśnie seksualnym ) i boi się wszystkiego co dotyczy seksu. Może szczera rozmowa da naprawdę dobry rezultat. Rozumiem, że oczekujesz seksu od swojego faceta ale związek to chyba nie tylko seks....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Co za bzdura. Gwałt jest zbrodnią. Pozwolę sobie zacytować kodeks karny:
Cytat:
Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2017-10-19 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
no właśnie, zbrodnią jest czyn zagrożony karą nie mniejszą niż 3 lata czyli za upicie i wykorzystanie sąsiadki możesz dostać od 2 do 12 lat czyli popełniasz występek, jeżeli skserujesz w domu 50 złotych i zapłacisz nim w sklepie do możesz dostać od 5 do 25 lat czyli popełniasz zbrodnię...... widzisz różnicę? chodzi o dolny próg wymierzonej kary...... czy nadal to brzmi jak bzdura?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Masz pełną rację, przepraszam. Istotnie chodzi o dolny próg, a ten jest poniżej 3 lat. Przepraszam zatem za swoje słowa, bo nie pisałaś bzdur
![]() Edytowane przez samotny_t Czas edycji: 2017-10-19 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.