|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy jest warto się spotkać ?
Hej Dziewczyny, tutaj Karol
![]() Piszę do was z prośbą o pomoc. W tym roku rozpocząłem naukę w Liceum, nowa klasa,szkoła. Poznałem wtedy jedną dziewczynę (nazwijmy ją Marta) Marta od początku była dla mnie pomocna (pokazała mi gdzie jest sekretariat, i takie tam) Później odpuściłem, bo w sumie dowiedziałem się ze ma CHŁOPAKA,chodzi z nami do klasy, ale chyba im się nie za bardzo układa Czasami pisaliśmy na Facebooku ( ale tylko o notatki) i zagadywała w szkolę, kiedyś jej pomogłem w zadaniu to mi tyle dziękowała, przytuliła i takie tam. Aż w końcu zaproponowała spotkanie w kawiarni( co prawda przez Facebooka), zgodziłem się. Ostatnio miałem do niej jakieś pytanie, napisałem jej "to w nagrodę za pomoc muszę cie gdzieś zabrać" odpisała "Haha, super !!! <3" Zapytałem się co na te spotkanie jej chłopak, powiedziała, że nie jest niczyją własnością i będzie się spotykać z kim chce. Dziś mamy się spotkać, czy sądzicie ze powinnem iść na te spotkanie (godziny wieczorne) czy jednak nie ? Mimo wszystko nie chciałbym wyrwać strzała w szczękę od jej chłopaka ![]() Ps: Nie jestem taką "ciamajdą" jak się może wydawać, po prostu nie robiłem żadnych kroków, ponieważ wiedziałem ze ma chłopaka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Czy jest warto się spotkać ?
Skoro sam zaproponowałeś, że gdzieś ją zapraszasz w ramach podziękowania za pomoc, to dotrzymaj słowa. Nie wycofuj się głupio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
myślę że powinieneś pójść
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Pewnie że nie powinieneś !!!
Zaprosiłeś dziewczynę do knajpki, a następnie wystawiasz ją do wiatru. Pierw trafiła na jakiegoś pajaca, a teraz trafiła na Ciebie. Niechaj wie że cały męski ród to same Świnie ![]() Edytowane przez Gbur Czas edycji: 2017-10-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej !
Widzę, ze nie dokładnie opisałem tą sytuację z zaproszeniem, ale nieważne. Spotkaliśmy się, było super, można powiedzieć ze i tak nam najlepiej się rozmawiało kiedy ja odprowadzałem, wtedy były luźne tematy i tak dalej ![]() Ciekawie nam się rozmawiało, zaproponowała mi nawet pomoc z Angielskiego ( jest jedną z najlepszych uczennic w szkole) Kiedy ją odprowadzałem, to podała numer mieszkania jak bym chciał jej zrobić prezent i wpaść z frytkami ;p Opisane w mega skrócie :p Po spotkaniu napisała "Dzięki za dziś <3" Ps: Martwi mnie to, ze czasami "nerwowo sprawdzała godzinę" Pozdrawiam, Karol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Będzie dobrze. Na luzie i do przodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Pozytywne myśli przyciągają pozytywne sytuacje 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Może sprawdzała godzinę bo ma takich rodziców którzy zwracają uwagę na powrót do domu?
Powodów może być wiele. Jakby nie chciała z tobą siedzieć do końca to by wyszła wcześniej wymyślając wymowke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, myślę ze spotkanie było udane, przynajmniej sądzę tak po wiadomości (około 1h po) "Dzięki za dziś <3"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Żyj i doceniaj każdy dzień bez zbędnej analizy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dokładnie, doceniaj każdy dzień
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Cześć, piszę do was z nową dawką informacji
Dziś w szkolę nie rozmawialiśmy, tylko przywitanie chyba ze względu na jej chłopaka, który ją "porywał" co przerwę (tak mi się zdaje) kilka godzin temu zaproponowałem spotkanie na przyszłą sobotę. Odpisała, ze ma osiemnastkę koleżanki, ale coś ogarnie i napisze mi dziś wieczorem Co wy o tym sądzicie ? Pozdrawiam, Karol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że powinna się zdecydować, rybki albo akwarium.
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sam też nie wiem co o tym myśleć. Niby właśnie jest ten chłopak, ale z drugiej strony możliwość zrezygnowania z 18 dla "kolegi" ? No cóż |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Może spróbuj z nią pogadać? Zapytaj jak widzi Wasza relację.
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Wyszło na to, ze nawet nie napisała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
"Dopiero rozpocząłeś naukę w liceum..." Czyli ile macie lat? 16, 17?
A ty czego oczekujesz? Że ona będzie zrównoważona psychicznie? Przecież to jeszcze dziecko. Dziewczyny w tym wieku same niewiedzą czego chcą. Jeśli chcesz coś tworzyć na poważnie, to poczekaj jeszcze ze 3, 4 lata. Jak hormony przestaną jej uderzać do łba, to wtedy startuj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
16 latek na wizardzie, a to zjawisko.
Garść rad od starszego: Nie nakręcaj się tak, w tym tempie jeszcze się zadurzysz. Dziewczyna jest jednak nieco za miła jak na stopień znajomości i fakt, że ma chłopaka. Postaw się na jego miejscu (hah, pewnie już to robisz) i wyobraź sobie, że Twoja dziewczyna jest taka milutka dla kilku innych. A co, nie pomyślałeś, że takich jak Ty Karolków może być więcej? To się nazywa "orbiter". Dziewczyny budują niewielkim sumptem relacje z chłopakami, jeśli wiedzą, że się im podobają. Mają wtedy własne grono adoratorów na wszelki wypadek, np. zerwania z obecnym chłopakiem. Jeśli decydujesz się walczyć o taką panienkę, musisz mieć na uwadze, że rywalizacja nie skończy się nawet jeśli zostaniesz jej oficjalnym chłopakiem, bo będą inni. Taka dziewczyna będzie grać na zazdrości chłopaka, wykorzystywać ją do własnych celów, np. będzie chciała byś jej usługiwał, będzie karmić swoje ego tą zazdrością. Druga sprawa: zakochanie to nic innego jak banda hormonów, reakcja fizjologiczna. Dopamina, adrenalina, spadek serotoniny, fenyloetyloamina, później wazopresyna i oksytocyna. Zakochanie ma termin przydatności, uczucia później opadają, można to potraktować jako przejściowe znietrzeźwienie. Na 99% będziesz miał to w dupie jak już oberwiesz w nią strzałą Amora, ale ostrzec wypada. Trzecia sprawa: zastopuj rozwój znajomości z zajętą laską, nawet jeśli sama pcha Ci się w ramiona (napisałbym do łóżka, ale to jeszcze dzieci, nie bądźmy uprzedzeni). A jeśli tak będzie, powiadom jej chłopca, żeby wiedział z kim ma do czynienia. Czwarta sprawa: dziewczyny nie są takie cudowne, jak to pokazują bajki. Te, które wydają się wyjątkowe, również nie są. Lepiej, żebyś wychodził z takiego założenia na starcie. Mizoginami nie zostają ci, którzy zaczynali od sceptycyzmu, lecz ci, którzy spadli z wysokiego konia, srogo się zawiedli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hej, zaskoczyłeś mnie długością wypowiedzi za co zreszta dziękuje.
Powiem tak, ona była dla mnie „nadzwyczajnie miła” od samego początku ale ja zlewalem. Któregoś dnia sama podeszła do mnie na przerwie, prowadziła rozmowę i tak dalej ... Z obecnym chloptasiem jest około rok, z tego cl wiem jest on specyficzna osoba. Nie widzę, aby ona „flirtowała” z innymi Odnośnie usługiwania, to szczerze można powiedzieć ze ja mam więcej z Tej znajomosci nic ona. Dodam, ze do czasu spotkania było super, jakieś durne serduszka, czasami zagadywali, na wszystko odpisywała mega radością. Po spotkaniu ( chyba udanym ) napisała „dzięki za dziś <3” wszystko się spowolniło, i już nie ma tych serduszek i już nie ma takiej „aprobaty” zobaczymy. Może metoda „zlewka” zadziała a może ja naprawdę oleje. Pozdrawiam, Karol |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.