|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Siłownia tylko dla kobiet na Wojciechowskiego w Poznaniu
Cześć!
Czy któraś z Was chodzi na tę siłownię i może mi powiedzieć jak tam jest? Dokładnie nazywa się to Centrum Urody i Fitnessu. Ja jestem kompletnym laikiem w kwestii siłowni i w ogóle ćwiczeń na maszynach. Nie mam pojęcia jakie niepisane zasady panują na siłowniach, ale chciałabym spróbować popracować na swoją sylwetką i zdrowiem i stąd mój post. Zależy mi właśnie na siłowni dla kobiet, więc pytam o tę konkretną. Czy na tej siłowni zostanę na początku oprowadzona po obiekcie? Nie chciałabym, aby po zadaniu zbyt wielu pytań na miejscu, doliczono mi to do opłaty lub przypisano trenera personalnego. Proszę dajcie mi znać jak to wygląda! ![]() Edytowane przez bonnie990 Czas edycji: 2016-09-02 o 18:07 Powód: dodałam dokładniejszą nazwę obiektu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siłownia tylko dla kobiet na Wojciechowskiego w Poznaniu
Cytat:
Ja osobiście bym się nie zdecydowała na ten klub. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź! Czy możesz mi jeszcze powiedzieć jak to jest z tym oprowadzaniem po siłowni? Czy ktoś tam nieodpłatnie pomaga zorientować się co i jak nowicjuszom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ist mir egal
|
Cytat:
Edytowane przez pancakes Czas edycji: 2016-09-10 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem taka siłownia jest bez sensu. Oglądając fajne ciacha ma sie motywacje do ćwiczeń, dodatkowo Panowie zawsze są skorzy do udzielenia podpowiedzi na temat prawidłowej techniki ćwiczeń. Wiele można się dzięki nim nauczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ist mir egal
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Chodziłam tam przez jakiś czas (do Centrum Urody i Fitnessu). Cena ceną, ale jeśli ktoś, szczególnie na początku, nie czuje się komfortowo na "koedukacyjnej" siłowni, jest to całkiem fajna opcja
![]() Siłownia na Wojciechowskiego faktycznie nie jest duża, ale moim zdaniem wystarczająca - zawsze udawało mi się dostać na maszyny, na których chciałam poćwiczyć. Z zajęciami bywało różnie, chyba głównie zależało to od godzin. Gdy było mniej osób, nie było ścisku, to ćwiczyło się lepiej ![]() Odnośnie oprowadzenia, nie wiem jak teraz, ale gdy ja tam chodziłam (jakieś 3 lata temu), trenerki były obecne na siłowni do dyspozycji klientek w jakichś tam ustalonych godzinach i można było śmiało pytać i radę i obsługę maszyn ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.