|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kontakty z "byłą"
Hej, potrzebuję rady.Mój facet pisze z byłą .Twierdzi,ze to nic ważnego ,Jakieś emotikony i to tylko z jej strony.Na prośbę -pokaż , odmawia stanowczo.Moja wyobraźnia doprowadziła mnie do czynu haniebnego i weszłam w konwersację.okazała się bardzo intensywna ,chwilami intymna,łącznie z czatem video.Zamierzam się z nim rozmówić ,ale główne pytanie brzmi ,czy mogę przyznać się ,że przeczytałam.To mnie zdeklasuje ,ale on przecież i tak mnie nie szanuje.Przy tym ciągle zapewnia mnie o wielkiej miłość
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kontakty z "byłą"
Daj sobie spokój z gościem, prawdopodobnie coś jeszcze czuje do byłej skoro tak się zachowuje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, facet już powinien być skreślony. Chcesz siedzieć i czekać, kiedy w końcu raczy Cię zostawić i do niej wrócić? W nosie bym miała w tym momencie, czy będzie się na mnie fochował, że mu przejrzałam wiadomości, bo powiedziałabym mu o tym na pożegnanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skreśl go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak Ci powiem, że Cię kocham, to też uwierzysz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.