|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 296
|
Polacy i transport miejski
Chcia³abym poruszyc ten temat. Teraz, gdy robi siê coraz cieplej powinnismy lepiej sie zabezpieczac przed potem... myc siê przede wszsytkim
![]() ostatnio jechalam poci±giem ok. godziny 16. o ludzie my¶la³am, ¿e padnê niczym mucha.. 'zapach' - ¿eby nie mówic smród- unosil siê w ca³ym wagonie... nie do¶æ, ¿e duszno, t³oczno to jeszcze ten zapach.. po drugie chcia³abym zwrócic uwage na pewne zjawisko.. zauwazylam, ze czêsc osób uskutecznia pewne dzialania my¶l±c ¿e moze ktos ich nie widzi? np.. d³ubanie w nosie (ja rozumiem jak kogos nos zaswêdzi.. ale d³ubac i jeszcze potem to og±dac?! ![]() a po trzecie .. jad±c samochodem te¿ nas widac. - stoj±c na swiat³ach, w korku zachowujmy siê "³adnie".. nie d³ubmy w nosie.. troszkê brakuje og³ady i wstydu nam, Polakom ![]() czy Wy te¿ zauwa¿acie tego typu sytuacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polacy i transport miejski
ja to zauwazylam ale w pracy u siebie czasami to nawet jakims moczem jedzie od ludzi bleh masakra normalnie az pokoj potem trzeba wietrzyc dlugo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 176
|
Ojj, te¿ to niestety zauwa¿y³am... ludzie nie dbaj± o higienê osobist±, nie pior± ubrañ.... by siê maska na twarz przyda³a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
Wiadomo¶ci: 6 824
|
Fakt, to "woniej±ce" zjawisko jest ju¿ plag± w ciep³e dni
![]() Kultura w naszym kraju nie jest jako¶ szczególnie wysoko rozwiniêta (wspomniane d³ubania w nosie i innych czê¶ciach cia³a ![]() ![]() Mam tak± pracê, ¿e ci±gle mam styczno¶c z lud¼mi. i nie powiem, ¿eby moi interesanci przesadnie dbali o higienê. Czêsto siê zdarza, ¿e po wyj¶ciu takiego delikwenta, trzeba wietrzyæ pokój, otwieraj±c dzrzwi (bo okna, to ma³o w tym wypadku). Nikt tu nie wymaga, ¿eby u¿ywali najdro¿szych kosmetyków. Zwyczajne myd³o i woda... Czy to takie skomplikowane? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 525
|
Niektórzy ludzie s± na prawdê odra¿aj±cy, a jak jeszcze widzê ich z ich drug± po³ow±, to na prawdê siê zastanawiam gdzie ludzie maj± oczy...
Ju¿ by³ podobny w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nak+nie+myj%B1
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 183
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 296
|
ja to nie moge wytrzymac... niestety z takimi lud¼mi mam styczno¶c dzien w dzien po kilka razy... a juz najgorsi to s± ludzie tzw. "pijaczki" (przepraszam, jesli to kogos urazi³o).. no taki smród ze nie mozna usiedziec w autobusie ;(
tragedia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.