Polacy i transport miejski - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-05-24, 18:04   #1
Cdz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 296

Polacy i transport miejski

Chcia³abym poruszyc ten temat. Teraz, gdy robi siê coraz cieplej powinnismy lepiej sie zabezpieczac przed potem... myc siê przede wszsytkim
ostatnio jechalam poci±giem ok. godziny 16. o ludzie my¶la³am, ¿e padnê niczym mucha.. 'zapach' - ¿eby nie mówic smród- unosil siê w ca³ym wagonie... nie do¶æ, ¿e duszno, t³oczno to jeszcze ten zapach..
po drugie chcia³abym zwrócic uwage na pewne zjawisko.. zauwazylam, ze czêsc osób uskutecznia pewne dzialania my¶l±c ¿e moze ktos ich nie widzi? np.. d³ubanie w nosie (ja rozumiem jak kogos nos zaswêdzi.. ale d³ubac i jeszcze potem to og±dac?! przeciez to obrzydliwe) wszelkie drapania w miejscach intymnych.. matko. przera¿a mnie to.
a po trzecie .. jad±c samochodem te¿ nas widac. - stoj±c na swiat³ach, w korku zachowujmy siê "³adnie".. nie d³ubmy w nosie..
troszkê brakuje og³ady i wstydu nam, Polakom

czy Wy te¿ zauwa¿acie tego typu sytuacje?
Cdz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-24, 18:19   #2
pytajnik
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 418
Wy¶lij wiadomo¶æ przez ICQ do pytajnik
Dot.: Polacy i transport miejski

ja to zauwazylam ale w pracy u siebie czasami to nawet jakims moczem jedzie od ludzi bleh masakra normalnie az pokoj potem trzeba wietrzyc dlugo.
pytajnik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-24, 18:25   #3
Kobieta_s³onecznik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 176

Ojj, te¿ to niestety zauwa¿y³am... ludzie nie dbaj± o higienê osobist±, nie pior± ubrañ.... by siê maska na twarz przyda³a Czasami a¿ nieprzyjemnie z³apaæ za rurkê w autobusie... jest jaka¶ taka klej±ca... aaaa feeee Jak widzê, ¿e kto¶ dlubie w nosie a potem dotyka rurki tooo brrrr.... szkoda gadaæ
Kobieta_s³onecznik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-24, 18:25   #4
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Wiadomo¶ci: 6 824

Fakt, to "woniej±ce" zjawisko jest ju¿ plag± w ciep³e dni Autobusami ju¿ od dawna nie je¿d¿ê, ale wspomnienie przepoconych koszul, nie¶wie¿ych oddechów, itp zachowa³o siê niestety do dzi¶.
Kultura w naszym kraju nie jest jako¶ szczególnie wysoko rozwiniêta (wspomniane d³ubania w nosie i innych czê¶ciach cia³a , zieeewanie w taki sposób, ¿eby wszyscy widzieli pieczo³owicie hodowan± próchnicê, itd... ). Niestety, z higien± osobist± jest podobnie
Mam tak± pracê, ¿e ci±gle mam styczno¶c z lud¼mi. i nie powiem, ¿eby moi interesanci przesadnie dbali o higienê. Czêsto siê zdarza, ¿e po wyj¶ciu takiego delikwenta, trzeba wietrzyæ pokój, otwieraj±c dzrzwi (bo okna, to ma³o w tym wypadku).
Nikt tu nie wymaga, ¿eby u¿ywali najdro¿szych kosmetyków. Zwyczajne myd³o i woda... Czy to takie skomplikowane? A najgorsze chyba, co mo¿e byæ: wymalowana, wystrojona paniusia, która zamiast siê umyæ, wyla³a na siebie cal± buteleczkê perfum. Jednym s³owem - mieszanka wybuchowa

- A ty kto? - Dobra wró¿ka
- A czemu z siekier±?- A widzisz, jak ty ma³o wiesz o dobrych wró¿kach?

www.miauczykotek.pl
Knife_Girl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-24, 18:28   #5
cheer
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 525

Niektórzy ludzie s± na prawdê odra¿aj±cy, a jak jeszcze widzê ich z ich drug± po³ow±, to na prawdê siê zastanawiam gdzie ludzie maj± oczy...

Ju¿ by³ podobny w±tek:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nak+nie+myj%B1
Stary 2006-05-24, 21:11   #6
Myszette
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 183

Cytat:
Napisane przez cheer
Niektórzy ludzie s± na prawdê odra¿aj±cy, a jak jeszcze widzê ich z ich drug± po³ow±, to na prawdê siê zastanawiam gdzie ludzie maj± oczy...
raczej nosy
Stary 2006-05-24, 21:39   #7
Cdz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 296

ja to nie moge wytrzymac... niestety z takimi lud¼mi mam styczno¶c dzien w dzien po kilka razy... a juz najgorsi to s± ludzie tzw. "pijaczki" (przepraszam, jesli to kogos urazi³o).. no taki smród ze nie mozna usiedziec w autobusie ;(
tragedia
Cdz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.