|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() niesFornie krecone wŁosy ...
moje włosy to istna poRażka... sa niesfoRnie pofalowane i wogole BRZYDKIE !! kto mi pomoze i jakos poradzi....? CO MAM ZROBIC BY JE WYSPROSTOWAC...działałam jush z prostownica ale po 10 minutach wlosy znow sa takie jakie były.... :( POMOCY !!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niesFornie krecone wŁosy ...
Wiesz na to zbytnio nie ma rady. Ja tez takie mam i prostuje i kombinuje z jakimiś odrzywakami kremami i innymi rzeczami prostującymi. Ale teraz używam odrzywek żeby nie niszczyło włosów i prostownicy. Moż enei są totalnie proste, ale już lepsze. Ale co to daje jak tylko zacznie padać lub jest wilgotno zakręcają się w każdą stronę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no to widze ze mamy tak samo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hehe ja tez mam ten problem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ojej dziewczyny a nie lepiej zamiast na siłe je prostowac i ujarzmiac:P tylko podkreslic fale i loczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też mam taki włosy i nawet je polubiłam, tylko, że mam grzywkę. Pokręcona grzywka nie jest fajna
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
na grzywke akurat mam sposPob bo kiedys miałam problem z grzywka a teraz jush jej nie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Aguśka 17 ma racje, jesli masz juz krecone wlosy, to nie trzeba z nimi walczyc, zeby za wszelka cene byly prote. Po pierwsze krecone wlosy sa sliczne, bardzo kobiece i zmyslowe a po drugie jesli sa niesforne tak jak mowisz, zastosuj jakies odzywki wygladzające lub podkreslajace skret fal i lokow, reklamowali taką
nie dawno. Z reszta kazda firmA w swojej lini ma cos na krecone wloski. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja z moimi wloskami mam tak ze jak przez jakis czas nie uzywam suszarki i prostownicy natomiast nakladam mnostwo odzywczych masek itd. to jak np.na imprezke wyprostuje wloski to sie super trzymaja i sa gladziutkie ale wystarczy ze za czesto prostuje albo susze to efekt jest kiepski takze mysle ze odpowiednie nawilzenie wloskow to podstawa i przede wszystkim zadsze uzywanie prostownicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
siemcia zalogowalam sie jakas godzine temu bo mam taki interes do was!! mam krecone wlosy i mam problem bo koncza mi sie pomysly na ich ukladanie, spinanie,wiazanie itd jak macie foty jakis fajnych fryzur z kreconymi wlosami podeslijcie mi je!!!! prosze!!! carolaen@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej. Moj problem to oczywiscie wlosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Proszę napiszcie czy to prawda, bo szukalam w necie ale o tym czy faktycznie wlosy po farbowaniu sie rozprostowują nie ma nic. Bardzo czekam na wiadomosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Witam! Ja też mam nieposłuszne włosy... cienkie, delikatne i wywijają się w każdą stronę... i nie wiem co z nimi zrobić żeby ładnie wyglądały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Moze spryskaj włosy lotionem lub naloz pianke [po wymyciu] roztrzep je palcami i nie rozczesuj. Wtedy bedą ladniej si ukladaly.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja mam włsy srednio krecone i farbowane i wcale farbowanie ich nie wyprostowało, gorzej, po farbowaniu bardziej sie przesuszyły i zrobiło sie krecone sianko, wiec teze o wyprostowaniu włosów przez farbowanie mozna włozyc miedzy bajki...
![]() Jak nie masz włosów zniszczonych i rozjasnianych to zrób jakies trawałe prostowanie w profesjonalnym salonie fryzjerskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dzieki Doti...Tylko szkoda mi pieniedzy i wlosow na trwale prostowanie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Wiec uczyn ze swych loczków atut, wiele osób chce miec krecone włoski, ty je masz naturalnie skrecone,jesli masz je zdrowe, zadbade to podkresl to i bedzie git
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Jeśli ktoś ma loczki na głowie to spoko - można to podkreślić i uczynić z tego atut. Gorzej jak ktos ma "skręt włosów" tak "ni w 5 ni w 10"...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja tez mam takie skrety ni w 5 ni w 10 i cały czas poszukuje cuda które to rozprostuje włoski i wygładzi, jak do tej pory nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hmm...może zamiast szukac środków które wyprostuja włosy to szukać takich które je jeszcze łądniej podkręcą? Bo po co dążyć do niemożliwego i utrudniać sobie życie...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.