odpuścić? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-11-12, 18:47   #1
dziewczynazdaleka_
Przyczajenie

odpuścić?

Hej dziewczyny Jakoś pod koniec września poznałam chłopaka. Jest to wspólny znajomych moich znajomych. Zaczęłam się z nim od samego początku spotykać, zabiegał o spotkania itp. Duzo czasu spędzaliśmy razem, ponieważ okazało się, że mieszkamy niedaleko siebie. Ogólnie to mega się zauroczyłam, on chyba też (choć po tym, co napiszę potem, to chyba jednak nie). Sam zaczynał temat, że chciałby żebyśmy byli razem, że mu na mnie bardzo zależy itp itd. Ja w sumie nie byłam tego pewna, bo nie znaliśmy się długo. No ale spotykaliśmy się dalej wszystko fajnie, aż do momentu kiedy okazało się, że przespał się z jakas dziewczyna, z którą kiedyś się spotykał... Mnie zamurowało, ponieważ naprawdę myślalam, że mu zależy, gdyż ciągle to okazywał, zabiegał o kontakt... No i kiedy mi o tym powiedział, zerwałam kontakt. Nie gadaliśmy jakoś tydzień, potem nagle on znowu zaczął do mnie pisać, zabiegać o kontakt... I ogólnie niestety go widywałam, bo mamy wspolnych znajomych.. No i zaczęliśmy jakoś znowu gadać. On chyba starał się to naprawić, bo przychodził cały czas po mnie na uczelnie, chciał spędzać razem znowu czas... No ale ja byłam dla niego oschła po tym co zrobił, on jednak dalej probuje to naprawić, naprawdę się stara. I właśnie dzisiaj jak przyszedł po mnie na uczelnie, to zaczęliśmy gadać o tym wszystkim. Powiedziałam mu w sumie, że mogę spróbować z nim jeszcze raz. On powiedział, że też by chciał, ale trochę się boi, że moze mnie zranić znowu, że zależy mu, ale że ma czasem tak, że jest wsztstko ok, chce ze mną spędzać czas, a potem nagle mu się odechciewa i tak w kółko. I ogólnie ze po tym co zrobił honor mu nie pozwala znowu zacząć ze mną kręcić. I nie czaje po co w takim razie za mną teraz lata i zostawia np swoich znajomych zeby mnie gdzies odprowadzic np Ogólnie pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją nigdy tak nie mialam.. Powiedział, żebyśmy to przemyśleli i pogadamy o tym, ja właśnie wróciłam do domu. I chciałam Was zapytać czy jest w ogole sens to ciągnąć czy powinnam od razu zakończyć tę znajomość? Bo bardziej skłaniam się ku drugiemu.

Edytowane przez dziewczynazdaleka_
Czas edycji: 2017-11-12 o 19:14
dziewczynazdaleka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 20:15   #2
kamzy
Przyczajenie

Dot.: odpuścić?

Moim zdaniem jakby faktycznie mu zależało to nie zrobiłby czegoś takiego. Poza tym z tej wiadomości wynika, że spotykał się z dwiema dziewczynami na raz, jeśli dobrze rozumiem, oraz obawia się, że znów to zrobi. Chłopak jeszcze nie jest dostatecznie dojrzały, sam nie wie czego chce. Raczej do odstawki takiego, jeśli nie chcesz później cierpieć
kamzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 20:25   #3
dziewczynazdaleka_
Przyczajenie

noo właśnie chciałam takie spojrzenie obiektywne na tę sytuację, dziękuję. Nie, nie spotykał się z nami jednocześnie, tylko wcześniej jakieś pół roku przed tym. I wyszło tak, że spiknęli się na jakiejś imprezie teraz i przespali.. No ale to niczego nie usprawiedliwia, wiem Ogólnie to chcialabym wiedzieć tylko dlaczego tak za mną teraz lata? Bo tego naprawdę nie rozumiem..
Stary 2017-11-12, 20:43   #4
emilkaaa1
Raczkowanie

LOL. Honor MU nie pozwala? To Tobie honor nie powinien pozwalać się z nim spotykać.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczynazdaleka_ Pokaż wiadomość
noo właśnie chciałam takie spojrzenie obiektywne na tę sytuację, dziękuję. Nie, nie spotykał się z nami jednocześnie, tylko wcześniej jakieś pół roku przed tym. I wyszło tak, że spiknęli się na jakiejś imprezie teraz i przespali.. No ale to niczego nie usprawiedliwia, wiem Ogólnie to chcialabym wiedzieć tylko dlaczego tak za mną teraz lata? Bo tego naprawdę nie rozumiem..
Swędzi go więc lata
emilkaaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 20:49   #5
dziewczynazdaleka_
Przyczajenie

Swędzi chyba nie, bo ja namawiałam na seks, to mówil, ze to dla niego za szybko
Stary 2017-11-13, 06:27   #6
dreker
BAN stały

Facet kręci, chce tak pokombinować żeby to autorka sama chciała mu skoczyć do łóżka, cos mi tu zalatuje PUA

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dreker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-13, 07:16   #7
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

No ale byliście razem? Czy tylko spotykaliście się?
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-13, 07:47   #8
ythas
grumpythas

"To dla niego za szybko" ale z tamtą laską nie było za szybko?
ythas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-13, 13:09   #9
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
I wyszło tak, że spiknęli się na jakiejś imprezie teraz i przespali..
Cytat:
Swędzi chyba nie, bo ja namawiałam na seks, to mówil, ze to dla niego za szybko
ha ha dobre No i ten HONOR

Facet nie jest wart, aby nawet przez sekundę o nim pomyśleć. Taki krętacz...
Stary 2017-11-13, 20:15   #10
niagha
Raczkowanie

Przerażająco zręczny manipulator. Uciekałabym jak najdalej.
niagha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości