|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mydła
Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu przeglądam forum wizażu i dziś postanowiłam założyć nowy wątek. Interesują mnie mydła a w szczególności mydła naturalne własnej roboty. Może ktoś wie jak robiś je samemu? ![]() Pozdrawiam Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mydła
Witaj! Powinnaś skorzystać z wyszukarki, było dużo wątków na ten temat:
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=796858
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jesteś pewna, ze od jakegoś czasu przeglądasz to forum...? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Z tego co pamiętam to ja chyba podawałam taki przepis...na pewno gdzieś jest wystarczy POSZUKAĆ
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie kazydy od razu umie sie poruszac po forum. I dlatego zamiast naskakiwać mogła byś poprostu wklejić linka do tego wątku. I prosze nieprowdzmy tej dyskusji tutaj. To nie jest na to miejsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Justin_14 -naprawde jestes niemila, w watku PLASTELINA wypisalam ci linki NIEKTORYCH postow w ktorych jestes krotko mowiac chamska-przepraszam ale musialam to napisac.nastepnym razem justin_14 jezeli masz jakies problemy to pisz na PW.
DO ZALOZYCIELKI WATKU: milo ze jestes ![]() ![]() ps w wyszukiwarce wpisz haslo :mydlo/mydla na pewno cos znajdziesz
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Popieram ! Ja tez uwazam ze zamiast pisać ,, poszukaj w wyszukiwarce " to lepiej pomóc . Jak juz nie raz pisalam . Nie kazdy jest taki super i wie od razu jak i co . ,,Zapomniał wół jak cielęciem był ''. Nie naskakujmy na osoby ktore są nowe. Chcesz ją zniechęcić do przebywania na tym forum . Jak jest sie tu pierwszy raz to wszystko wydaje sie takie skomplikowane . Dopiero jak spędzisz nad tym kilka godzin to umiesz się poruszać . A pozatym to jest psucie wątku . Jak ma się zamiar pisac takie rzeczy ,, poszukaj w wyszukiwarce " ,, wyszukiwarka nie gryzie " to po co tu wchodzić ? Aby tylkokomus sprawić przykrość . Tak cizko jest pomóc nowej osobie ?
![]() ![]() ![]() ,, Kto pyta nie błądzi " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za informacje. Nie rozumiem o co tyle kłótni z tym czy być miłym czy nie. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wpisywałam w wyszukiwarkach ale nie natrafiłam na przepisy robienia mydeł. Ale to nic nadal będę szukać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.