|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Problemy z przyjacielem
Znamy się od pewnego czasu i do tej pory świetnie się dogadywaliśmy. Chodziliśmy razem na spacery, do pubu, na imprezę. Jednak ostatnio między nami dzieje się coś niedobrego. W październiku 3 razy proponowałam mu spotkanie. Za każdym razem wykręcał się pracą. Zapytałam go wprost, czy mu się narzucam i przeszkadzam, bo odnoszę takie wrażenie, że jemu zależy na zerwaniu kontaktu. Stanowczo temu zaprzeczył. Jakiś czas później do mnie napisał, że cały dzień o mnie myślał, pogadaliśmy trochę i tyle. Później pisał mi, że idzie na badania do lekarza. I generalnie utrzymywał intensywny kontakt SMS-owy. W czwartek zadzwoniłam do niego i się pytam, czy nie chciałby w sobotę wyskoczyć na piwo i pogadać, bo dawno się nie widzieliśmy. On na to, że musi sprawdzić grafik i da mi znać. Potem napisał mi SMS-a: Elżuniu, przepraszam, że tak późno, możemy iść na piwo. Mam też cały tydzień wolny jakby co. Wczoraj o 12 napisał mi jednak: Elżuniu, muszę odwołać nasze dzisiejsze spotkanie, złapała mnie grypa. Niby praca i grypa to prawdopodobne scenariusze, ale czuję, że mnie spławia. Nie rozumiem jednak, po co podtrzymuje kontakt SMS-owy i dlaczego nie powiedział wprost, że chce zerwać relację. Nie rozumiem też tych wszystkich zdrobnień: Elżuniu, Elżbietko, Eluś, bo nigdy do tej pory w ten sposób się do mnie nie zwracał. Zawsze było tylko: Elka, idziemy na piwo w poniedziałek? Elka, chcesz pojechać ze mną do Magdy na urodziny? Nie jestem zwolenniczką przyjaźni online, dla mnie przyjaźń to przede wszystkim spotkania, wspieranie się etc. Cała ta sytuacja mi bardzo ciąży. Mam wrażenie, że straciłam przyjaciela, choć ostatnio nie wydarzyło się nic spektakularnego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy z przyjacielem
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Wydaje mi się, że jestem tylko przyjaciółką. On kiedyś mi powiedział, że nie szuka żadnej kobiety, bo na chwilę obecną nie interesują go związki, nie lubi ograniczeń, nie chce się angażować. A jak jedna dziewczyna o niego zabiegała, to zapytałam go, dlaczego nic z tym nie robi. On na to, że z nim nie ma tak łatwo i szybko, nie interesuje go związek i ograniczenia, że woli mieć czas na swoje hobby, czyli motoryzację. Przypuszczam, że może i spotkania ze mną zaczęły go przytłaczać, chociaż proponowałam je raz na jakiś czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może się w Tobie zakochał
![]() Albo ma jakieś problemy w życiu, sprawy do ułożenia itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
albo znalazl sobie jakas zaborcza kwoke ktora mu zabrania kontaktu z innymi ;P a zdrobnienia moga miec na celu uglaskanie Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
To był chyba jakiś czarny weekend. Pomijając przyjaciela opisanego w niniejszym wątku, wczoraj wieczorem okazało się, że mam jeszcze jeden problem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kobieta z klasą
|
Dobrze zrozumiałam? Unika spotkań od kiedy masz faceta? Może uważa, że powinnaś się przyjaźnić ze swoim mężczyzną i nie spotyka się z zajętymi dziewczynami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.