Spodnie, które nie spłaszczają pośladków - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-11-10, 11:26   #1
nora_ela
BAN stały

Spodnie, które nie spłaszczają pośladków

Trafił mi się facet bez doświadczenia seksualnego, postanowiliśmy, że będziemy stopniowo przełamywać jego bariery za pomocą pieszczot. On ostatnio powiedział mi, żebym następnym razem założyła spodnie, bo jego kręcą kobiece tyłeczki w dopasowanych jeansach etc., ale nie w legginsach, bo te kojarzą się mu z rajstopami. I tu pojawił się mały problem. Mam spoko pośladki, takie w sam raz do reklamy bielizny, uważam, że nago lub w majtkach naprawdę wyglądają super. Niemniej ze spodniami jest mały problem. Mam w domu parę modeli i żadnego nie lubię. W każdym moje pośladki wyglądają na rozjechane, po prostu są spłaszczone. Byłam w paru sklepach, w tym w Calzedonii, Big Starze, Wranglerze i problem jest ten sam. Mam wrażenie, że z szyciem jest coś nie tak. Jeśli chodzi o rozmiar, to noszę 34, takie nie spadają mi z pupy, ale jednocześnie często są jakieś takie wąskie na pośladkach, przez co chyba działają spłaszczająco. Ostatnio byłam na salsie. Dziewczyna, która tańczyła przede mną, miała takie same pośladki jak ja, ale szersze biodra, przez co wyglądała naprawdę dobrze. Może któraś z Was miała podobny problem i wie, gdzie dorwę spodnie, nie legginsy, które nie zafundują mi efektu zabandażowanej pupy? Myślę, że spodnie z gumką mogłyby być dobrą opcją Tylko nie wiem, gdzie takowe znajdę. Chciałabym mu sprawić niespodziankę w niedzielę, ale na razie nie mam w czym.
nora_ela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-11, 11:40   #2
LorneMalvo
Przyczajenie

Dot.: Spodnie, które nie spłaszczają pośladków

często w sieciówkach pojawiają sie spodnie tzw. "push up" bardzo ładnie podkreślają pośladki, sama mam takie i mój tyłek prezentuje się w nich naprawdę dobrze, a raczej jestem drobnej budowy i nie zostałam zbyt hojnie obdarzona
LorneMalvo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-11, 14:01   #3
Liliom
Rozeznanie

Myślę że nie ma innego sposobu niż przejście się po sklepach i faktycznie przymierzenie wszystkich interesujących modeli

Swoją drogą oglądałam na youtube filmiki dziewczyn które mają kanały fitnesowe i mówiły o spodniach które podkreślają pośladki, większość nosiła spodnie z TopShop z serii Joni albo Jamie
Liliom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-11, 15:11   #4
theorema
Zadomowienie

Ja polecam Lee, a z sieciówek to tylko w Mango mają sensowne jeansy moim zdaniem. Ale ja mam ogólnie problem z dobraniem jeansów, bo często mi odstają w pasie, mam sporą różnicę między biodrami, a talią, więc poza Wranglerem czy Lee nie ma co szukać. Mam teraz z Mango jeansy push up i są ok, nie zauważyłam powiększenia, ale ładnie się układają.
theorema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-11, 22:15   #5
nora_ela
BAN stały

Cytat:
Napisane przez theorema Pokaż wiadomość
Ja polecam Lee, a z sieciówek to tylko w Mango mają sensowne jeansy moim zdaniem. Ale ja mam ogólnie problem z dobraniem jeansów, bo często mi odstają w pasie, mam sporą różnicę między biodrami, a talią, więc poza Wranglerem czy Lee nie ma co szukać. Mam teraz z Mango jeansy push up i są ok, nie zauważyłam powiększenia, ale ładnie się układają.
Na pewno zajrzę tam po niedzieli Na jutro pożyczę spodnie od mojej mamy. Byłam dzisiaj u niej w odwiedzinach i znalazłam jeansy, które leżą idealnie, nic nie spłaszczają, nie spadają z pupy. Są naprawdę okej. Nie wiem, co to za marka, bo moja mama wycina zawsze metki, bo ją drapią. Generalnie ze spodniami mam zawsze problem. Albo mi spadają z bioder, albo w biodrach są dobre, ale odstają w pasie, spłaszczają tyłek, są za krótkie lub za długie. Dlatego na co dzień noszę sukienki i spódnice. Ale chciałabym mu sprawić przyjemność, więc przygotuję spodnie na jutro
Stary 2017-11-12, 09:47   #6
arno22
Zadomowienie

Proponuję jeansy firmy Jordache model Nancy-Mid-Rise-Skiny, marka nie osiągalna w polskich sklepach ale warto poszukać w internecie przez amazona.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-12, 15:24   #7
nora_ela
BAN stały

Cytat:
Napisane przez arno22 Pokaż wiadomość
Proponuję jeansy firmy Jordache model Nancy-Mid-Rise-Skiny, marka nie osiągalna w polskich sklepach ale warto poszukać w internecie przez amazona.
Dziękuję, poszukam na Amazonie
Stary 2017-11-14, 21:42   #8
la'Mbria
Zakorzenienie

C&A mialo kilka modeli z kieszeniami na pośladkach a nie na nogach- jesli masz fajny tyłek to w takich spodniach bedzie bossski.
Ja mam bardzo kształtne pośladki (rower my love!) i szczerze mówiąc w spodniach ktore mają kieszenie we właściwym miejscu zawsze mam fajny tyłek, bez wzgledu na markę. Ale baaaaardzo dużo sieciówek ma jakieś pojechane modele z kieszeniami między pośladkiem a udem- wtedy za przeproszeniem nawet najgorętsza doopa wygląda jak duża śliwka
A najlepsze są modele bez kieszeni na pupie- wtedy idealnie się wyglada.

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-17, 11:12   #9
nora_ela
BAN stały

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
C&A mialo kilka modeli z kieszeniami na pośladkach a nie na nogach- jesli masz fajny tyłek to w takich spodniach bedzie bossski.
Ja mam bardzo kształtne pośladki (rower my love!) i szczerze mówiąc w spodniach ktore mają kieszenie we właściwym miejscu zawsze mam fajny tyłek, bez wzgledu na markę. Ale baaaaardzo dużo sieciówek ma jakieś pojechane modele z kieszeniami między pośladkiem a udem- wtedy za przeproszeniem nawet najgorętsza doopa wygląda jak duża śliwka
A najlepsze są modele bez kieszeni na pupie- wtedy idealnie się wyglada.

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Dziękuję, zajrzę do C&A. Na razie kupiłam 3 pary jeansów w Bershce, o dziwo, są nawet dobre Gdy je wczoraj założyłam, mój facet nie mógł przestać komplementować mojego tyłka i ciągle mnie po nim dotykać.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości