|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Spodnie, które nie spłaszczają pośladków
Trafił mi się facet bez doświadczenia seksualnego, postanowiliśmy, że będziemy stopniowo przełamywać jego bariery za pomocą pieszczot. On ostatnio powiedział mi, żebym następnym razem założyła spodnie, bo jego kręcą kobiece tyłeczki w dopasowanych jeansach etc., ale nie w legginsach, bo te kojarzą się mu z rajstopami. I tu pojawił się mały problem. Mam spoko pośladki, takie w sam raz do reklamy bielizny, uważam, że nago lub w majtkach naprawdę wyglądają super. Niemniej ze spodniami jest mały problem. Mam w domu parę modeli i żadnego nie lubię. W każdym moje pośladki wyglądają na rozjechane, po prostu są spłaszczone. Byłam w paru sklepach, w tym w Calzedonii, Big Starze, Wranglerze i problem jest ten sam. Mam wrażenie, że z szyciem jest coś nie tak. Jeśli chodzi o rozmiar, to noszę 34, takie nie spadają mi z pupy, ale jednocześnie często są jakieś takie wąskie na pośladkach, przez co chyba działają spłaszczająco. Ostatnio byłam na salsie. Dziewczyna, która tańczyła przede mną, miała takie same pośladki jak ja, ale szersze biodra, przez co wyglądała naprawdę dobrze. Może któraś z Was miała podobny problem i wie, gdzie dorwę spodnie, nie legginsy, które nie zafundują mi efektu zabandażowanej pupy? Myślę, że spodnie z gumką mogłyby być dobrą opcją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Spodnie, które nie spłaszczają pośladków
często w sieciówkach pojawiają sie spodnie tzw. "push up" bardzo ładnie podkreślają pośladki, sama mam takie i mój tyłek prezentuje się w nich naprawdę dobrze, a raczej jestem drobnej budowy i nie zostałam zbyt hojnie obdarzona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Myślę że nie ma innego sposobu niż przejście się po sklepach i faktycznie przymierzenie wszystkich interesujących modeli
![]() Swoją drogą oglądałam na youtube filmiki dziewczyn które mają kanały fitnesowe i mówiły o spodniach które podkreślają pośladki, większość nosiła spodnie z TopShop z serii Joni albo Jamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja polecam Lee, a z sieciówek to tylko w Mango mają sensowne jeansy moim zdaniem. Ale ja mam ogólnie problem z dobraniem jeansów, bo często mi odstają w pasie, mam sporą różnicę między biodrami, a talią, więc poza Wranglerem czy Lee nie ma co szukać. Mam teraz z Mango jeansy push up i są ok, nie zauważyłam powiększenia, ale ładnie się układają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Proponuję jeansy firmy Jordache model Nancy-Mid-Rise-Skiny, marka nie osiągalna w polskich sklepach ale warto poszukać w internecie przez amazona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
C&A mialo kilka modeli z kieszeniami na pośladkach a nie na nogach- jesli masz fajny tyłek to w takich spodniach bedzie bossski.
Ja mam bardzo kształtne pośladki (rower my love!) i szczerze mówiąc w spodniach ktore mają kieszenie we właściwym miejscu zawsze mam fajny tyłek, bez wzgledu na markę. Ale baaaaardzo dużo sieciówek ma jakieś pojechane modele z kieszeniami między pośladkiem a udem- wtedy za przeproszeniem nawet najgorętsza doopa wygląda jak duża śliwka ![]() A najlepsze są modele bez kieszeni na pupie- wtedy idealnie się wyglada. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.