|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
60 urodziny i święta
Hej
![]() Witajcie ![]() Mam problem w grudniu moja chrzestna ma 60 urodziny i nie mam pomysłu co dla niej kupić. Jest dla mnie jak matka i chciałabym podarować jej coś wyjątkowego. Dodatkowo jako, że staram się prezenty kupować już od listopada, aby wydati mnie nie zabiły w grudniu, proszę o pomoc i w tym. Muszę kupić coś dla 9 osób: rodziców cioci wujka dwóch kuzynów z dziewczynami i pewnej małej dwuletniej wiedźmy Zawsze staram się jakiś element prezentu sama zrobić, ale jakoś ostatnio wena mnie opuściła i potrzebuję wsparcia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: 60 urodziny i święta
Hej, kamkad, nie wiem, jakie są zainteresowania tej osoby, ale ja na pewno kupiłabym interesującą książkę, do tego jakieś słodkie wino na przykład. Jeśli lubi muzykę, to może płyta ulubionego wykonawcy? Jeśli zbyt sztampowe to może jakieś fajne klasyczne kolczyki/wisiorek/bransoletka?
A może obrazek na ścianę z ładnym widokiem? Ewentualnie coś z żartem- zabawne puchate kapcie i wesoły termofor ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- jeszcze mi wpadło do głowy- może piękny kaszmirowy szal albo eleganckie rękawiczki? (teraz na necie sporo promocji) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mogę Ci podpowiedzieć, co moim rodzicom na święta kupię
![]() Są właśnie po remoncie swojej sypialni i dorobili się wreszcie wielkiego małżeńskiego łoża, z którego są bardzo zadowoleni, bo materac miękki i wysypiają się lepiej. No ale jak to przy takim łożu, pościel jest ciągle na wierzchu. No i stwierdziłam, że brakuje im narzuty do sypialni . Tak, żeby to ładnie wszystko zakryć. Mama jest estetką więc jej na pewno przypadnie ona do gustu, a tata lubi zrelaksować się na łóżku z pilotem w ręku, więc z chęcią się okryje wtedy narzutką, żeby było ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze bardzo dziękuję za wszelkie pomysły
![]() Niestety u mnie z książkami jest taki problem, jedni nie czytają inni je dosłownie połykają :P Myślałam o jakimś składkowym prezencie dla cioci, ale moi kuzyni zagrali mi na nerwach i zrezygnowałam z tego. Dla mamy planuję książkę związaną ze zdrowiem, dla taty mam problem, jest zapalonym kibicem, ale to co już mogłam wydaje mi się, że mu kupiłam. Dla żony kuzyna mam torbę z wzorem folkowym, a reszta leży i kwiczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.