|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię GUERLAIN Kredkę do oczu (brąz) na GUERLAIN LesMeteorites BeigeChic-odsypka
nieaktualne
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2006-06-30 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię GUERLAIN Kredkę do oczu (brąz) na GUERLAIN LesMeteorites BeigeChic-odsypka
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię GUERLAIN Kredkę do oczu (brąz) na GUERLAIN LesMeteorites BeigeChic-odsypka
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam dwie rzeczy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1148562259 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1147789832 Bo nie posiadasz kulek Guerlain'a? A może APC nr 13? Co do palet. Nie są przeznaczone do indywidualnej sprzedaży, są to opakowania promocyjne dla wizażystek, makijażystek. Wartość jednej to 2g. LANCOME MAQUIRICHE Kolory nr 1
Palety są z lusterkami i w każdej jest pacynka. Użyłam ich może ze 2 razy, widać "maźnięcie" na fotkach. Opakowania są trochę porysowane, bo przeprowadzałam się i kosmetyki miałam w kosmetyczce, gdzie ocierały się o siebie.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2006-06-30 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Oj, skoro cienie to maquriche - to niestety muszę wycofać zainteresowanie
![]() Używam tylko cieni pudrowych, czyli - w przypadku Lancome'a - Color Focus. I to tych starszych, bo akualna kolekcja zbyt błyszcząca jak na moje potrzeby. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.