|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Podróż w góry
Witam wszystkie Mamy z klasą, które zajrzą do mojego wątku!!!
Mam taki dylemat i zanim zapytam lekarza chciałabym poznać wasze opinie na ten temat. Od dawna planowaliśmy z mężem wypad w Tatry na weekend. Od kilku dni wiem że udało sie nam i jestem w ciąży!!! Moze któraś z Was miała takie doświadczenia?? Czekam na wiadomości! Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podróż w góry
Ja bedąc w 5 miesiącu ciązy pojechałam w góry.
Wydaje mi sie, że jeśli ciąza przebiega prawidłowo to nie ma przeciwskazań do wyjazdu. Jeśli się czegoś obawiasz to najlepiej wybierz sie do lekarza i zapytaj o ten wyjazd. I moje gratulacje
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój znajomy lekarz powiedziałby Ci, że "kobieta w ciąży to nie kaleka - może robić co chce do póki nie zacznie skakać o tyczce, galopować na koniu, uprawiać boksu zawodowego i pić alkoholu". Myślę, że wyjazd Ci nie zaszkodzi o ile nie będziesz się wspinać po skałkach, biegać w terenie itp. Ciesz się ze swojego stanu - zmiana otoczenia poprawi Ci samopoczucie, prze co bąbel też będzie szczęśliwszy
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Wam za odpowiedzi!! Potrzebuję teraz odpoczynku na łonie natury, a zdecydowanie nie mam zamieru nigdzie się wspinać, także spoko!!
Zapytam jeszcze lekarza co i jak i mam nadzieje ze juz niedługo z mężem bedziemy razem leniuchować z naszą fasolką w brzuszku. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.