|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy możnaby wkleić gdzieś ten list w oryginale?
Wszystkie możliwe linki i namiary na konkurs na razie wykasowałam, bo nie wiem, czy wolno je tutaj wklejać.
Chciałabym pomóc małej Martynce w odzyskaniu zdrowej buzi. Rodzice dziewczynki są znani Wizazankom z forum biżuteryjnego kupującym koralki na charytatywnej aukcji. Ostatnio napisali do mnie z tego powodu mejla, gdzie dali linka do kartki, w którą można klikać. Gdy kartka wygra, to samochód będzie przeznaczony na operację. Teraz kartka przegrywa. (Jest na 3-cim chyba miejscu). Dałoby się pozwolić wizazankom głosować, żeby dziewczynka miała pieniądze na operację? Oto oryginalny list z wykasowanymi wszystkimi informacjami prowadzącymi do kartki i konkursu (na wszelki wypadek jeśli nie wolno): Drodzy przyjaciele i Wy których nie znamy osobiście a tak bardzo nam już pomogliście!! Po półtorarocznych poszukiwaniach i próbach leczenia Martynki dostaliśmy maila i telefon z Nowego Yorku, że dr Milton Waner bedzie w sierpniu w Berlinie i dzieki temu że zwolniło sie miejsce Martynka może być operowana i otrzymac nową piekną buzię ![]() oto link do strony na kórej umieszczony jest projekt karty: ########### jest ona tam umieszczona pod nickiem "martysia" Tym którzy dowiedzą sie o naszej córeczce po raz pierwszy podaję link do strony Martynki tak by uwiarygodnić naszą prośbę: www.martynka.wroclaw.pl pozdrawiamy Was serdecznie i dziękujemy Agnieszka i Andrzej rodzice Martynki
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy możnaby wkleić gdzieś ten list w oryginale?
Sierota jestem. Taki wątek już jest.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.