|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie w warszawie kupię glany?
Witam
![]() Wiecie może ,gdzie w warszawie mogę kupić glany? No cóż, idzie zima, a butów ni ma ![]() ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gdzie w warszawie kupię glany?
Złote tarasy, sklep Heavy Duty. W innych galeriach handlowych też są sklepy tej firmy. W sklepach po Centralnym też widziałam, zwłaszcza w tych z militariami, ale IMHO te z HD są bardziej wytrzymałe, no i mają roczną gwarację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
O kurczę, dawno nigdzie glanów nie widziałam. W szuz szopach są czasem właśnie Heavy Duty ale mnie ich wygląd jakoś nie przekonuje. Kiedyś nosiłam steele i były naprawdę nie do zdarcia, podeszwę miały taką jak lubię: twardą i niezbyt grubą (HD które widziałam mają grubszą i bardziej miękką i to mi się w nich nie podoba). A tak z ciekawości gdzie Steele można kupić? Kiedyś (dawno temu) były pod Pałacem Kultury, eh... gdzie te czasy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Heavy Duty w Złotych jest zlikwidowane, został sklep w Arkadii, Reducie i w Wileńskiej. Wybór mają ogromny, oprócz "swoich" glanów mają też martensy. Dziewczyny w wątku glanowym pisały też coś o glanach z Wojasa, z tego, co widziałam, są dużo tańsze niż HD, ale nie wiem, jak z jakością.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda że w Złotych zlikwidowali
![]() Mieli tam świetny personel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Podsumowując - polecam i HD i glany Wojasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
przy Alejach Jerozolimskich, w Millenium Plaza, przeniesiono część kupców z KDT, w tym też stoisko z ciuchami dla metali.
Tam rok temu kupowałam swoje Steel'e ![]() (mam nadzieję, że stoisko jeszcze istnieje, poza tym w podziemiach Dworca Centralnego, przy galerii LIM w sklepie z militariami też wtedy Steel chyba oglądałam)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-01-18 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc! Niedługo pojadę się pokręcić po Warszawie w poszukiwaniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się nad kupnem glanów mężowi, co myślicie o oficerkach a nie typowych glanach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
eldi- jak dla mnie, są ok
![]() Także polecam i glany i oficerki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
wątek odświeżam
![]() gdzie mogę w Warszawie kupić glany, obejrzeć je pzed zakupem? sklepy internetowe mnie nie interesują. moje obuwie postanowiło się poddać po kilku latach służby, w związku z czym szukam glanów. marzyłam o nich od lat wczesnonastoletnich i wreszcie mam okazję je kupić. z tego co widzę Heavy Duty wyparowało, widzę że Steele są dobre. gdzie je dostać? bazary? małe sklepiki w przejściach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moze martensy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.