|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kosmetyki do wymiany :))
Do wymiany mam
- nabłyszczacz do włosów Schwarzkopf Got2 (nowy) - maseczka Dove do włosów rozjasnianych (zużyte 1/4) - krem oliwkowy ziaja (zużyte 1/3) - niebieski szampon Rossmann (pozostało 1/5) - krem 100% pielęgnacji Ziaja (raz użyty) - krem przeciwpotliwości rąk Nivelazione Farmona (nowy) Poszukuje - maseczka WAX - płyn do higieny intymnej Lactacyd - krem Sudocrem - peeling Calma HLC Ziaja - krem biolipidowy Ziaja Calma HLC - płyn do demakijażu oczu Paloma - przyspieszacz opalania Soraya - żel do mycia twarzy oliwkowy Ziaja - maseczki do włosów farbowanych Pantene Pro-V! - odzywka bez spłukiwania Pantene Pro-V Proste i gładkie - garnier roll-on - serum do biustu AA - płynny puder Pedipur Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2007-05-31 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki do wymiany :))
- nabłyszczacz do włosów Schwarzkopf Got2 (nowy)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zarezerwuj dla mnie nabłyszczacz,jutro wieczorem napiszę wszystko o maseczce bo nie mam jej tutaj. A czy ten nabłyszczacz działa jak lakier?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moe u mnei cos za nabłyszczacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.