|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaki prezent dla gracza komputerowego
Witam!
Potrzebuję pomocy. Niedługo mąż ma urodziny. Z racji tego że jest zapalonym graczem chciałam mu kupić coś specjalnego i zaskakującego. Ja niestety dopiero wchodzę w wirtualny świat i nie za bardzo jeszcze się orientuje co teraz jest na topie. Proszę o jakieś propozycję. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki prezent dla gracza komputerowego
Ja bym kupiła jakąś mega świetnej jakości myszkę
|
|
|
|
|
#3 | |
|
mad lad
|
Cytat:
Preferuje singleplayer czy multiplayer? Ma dobry sprzęt czy nie za bardzo? Lubi wydania kolekcjonerskie? Chodzi Ci o kupno gry, sprzętu czy jakichś akcesoriów? Na podstawie tak lakonicznie zadanego pytania ciężko jest cokolwiek doradzić, szczególnie jeśli mówimy o tak rozległym i różnorodnym rynku jak gry wideo.
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Pytanie jakie gatunki lubi?
Ja bym polecała ARKA, wychodzi w czerwcu, ale nie wiem czy lubi survival. Podaj więcej szczegółów. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-07-10 o 05:55 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Gra w gry PC czy online?
mój np.gra w World of Tank,więc ucieszyłby się jakbym kupiła Mu czołg;D także jeśli Twój mąż gra z zapaleniem w coś na necie,może coś wspominał,że coś jest fajne,ale za realną kaskę?![]()
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Klawiatura lub mysz gameingowa
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamiast pytać się na forum równie nie doświadczonych osób co ty, popytała bym raczej w gronie jego 'przyjaciół od grania', z całą pewnością lepiej tobie doradzą. Ja też gram, a mimo to nie jestem w stanie tobie nic doradzić, bo to ściśle zależy od jego upodobań, sprzętu na jakim gra, oraz co ma a czego jeszcze nie
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Teraz mi się przypomniało, czytałam dzisiaj że można kupić dostęp do kompa i grać w gry na playstation na PC
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Zalezy jakie gry, lubie musisz go troche wypytac
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się, wypytanie to dobry pomysł. Poza tym myślę, że warto pomyśleć o słuchawkach. Słuchawki zawsze się przydają.
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Mój mąż też uwielbia World of Tanks. Myślałam o czołgu ale kompletnie nie wiem jaki mógłby być to model. Mogłabyś doradzić się swojego partnera? Byłabym bardzo wdzięczna.
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Posiadamy sprzęt bardzo dobrej jakości. Jeśli chodzi o wydania kolekcjonerskie to mamy: -Wiedzmin 3 Dziki Gon - Overwatch - Watch Dogs 2 - Lords of the fallen - Sniper 2 Dodam ze planujemy zakup ps4. Więc jestem otwarta na propozycje tytułów. Odnośnie reszty kryteriów - będę badać temat dyskretnie
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
mad lad
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
W takim razie skoro kupujecie PS4, to jakąś fajną gre, która mu się spodoba i jednocześnie zaskoczy
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inna możliwość: jeśli ma konto na Steam (platforma do kupowania gier), to być może ma tam listę życzeń, którą warto przejrzeć. Ale i tak uważam, że najlepiej jest go zapytać wprost co chce dostać. Nope, nope. Jeśli ktoś nie jest w temacie, to najprawdopodobniej wybierze źle. Ja zanim wybiorę tego typu sprzęt, to robię selekcję z całego rynku, porównuję parametry i szukam opinii, a cały proces zajmuje co najmniej tydzień. Wśród "świetnej jakości myszek" jest po prostu za dużo zmiennych, a jeśli mamy do czynienia z miłośnikiem profesjonalnego sprzętu, to on sam najlepiej wie jaki model i dlaczego preferuje. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;75494186].
Nope, nope. Jeśli ktoś nie jest w temacie, to najprawdopodobniej wybierze źle. Ja zanim wybiorę tego typu sprzęt, to robię selekcję z całego rynku, porównuję parametry i szukam opinii, a cały proces zajmuje co najmniej tydzień. Wśród "świetnej jakości myszek" jest po prostu za dużo zmiennych, a jeśli mamy do czynienia z miłośnikiem profesjonalnego sprzętu, to on sam najlepiej wie jaki model i dlaczego preferuje.[/QUOTE] Też tak mam. Kompa składałam pół roku
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Dowiedz się jaka jest jego ulubiona gra i zamów specjalnie dla niego ciuchy albo gadżety z wyjątkowym nadrukiem (oczywiście dotyczącym jego zainteresowań ;-) Ja na przykład robiłam nadruk dla syna w xxx (trampki z nadrukiem motocykli). Absolutnie niepowtarzalny prezent
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-07-18 o 10:13 Powód: Link. |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym zapytała jeszcze o to na czym gra. Czy komputer czy konsola bo jak gra na konsoli a ktoś zaproponował żeby mu myszkę kupić to raczej byłby nie trafiony prezent.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;75494186]Ale i tak uważam, że najlepiej jest go zapytać wprost co chce dostać.[/QUOTE]
Też tak myślę, lepiej nie robić niespodzianki a sprawić coś co naprawdę mu się przyda i będzie zadowolony niż na siłę uszczęśliwiać go niespodzianką która może okazać się totalnym niewypałem. [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;75494186] Nope, nope. Jeśli ktoś nie jest w temacie, to najprawdopodobniej wybierze źle. Ja zanim wybiorę tego typu sprzęt, to robię selekcję z całego rynku, porównuję parametry i szukam opinii, a cały proces zajmuje co najmniej tydzień. Wśród "świetnej jakości myszek" jest po prostu za dużo zmiennych, a jeśli mamy do czynienia z miłośnikiem profesjonalnego sprzętu, to on sam najlepiej wie jaki model i dlaczego preferuje.[/QUOTE] Zasadniczo ze wszystkim tak jest. Jak ktoś jest specem w jakiejś dziedzinie to znajdzie 15382 wytycznych i rzeczy które dla niego się liczą gdzie taki "szaraczek" z ulicy w ogóle nie zwróci na to uwagi...
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
myszka, kiedownica, zależy w co gra.
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- jakieś dobre sluchawki też by siadły
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Sam jestem graczem możesz kupić mu fajne słuchawki https://www.al.to/p/212807-sluchawki...tm_source=spec sam je mam i polecam głównie w domu gram w Counter Strike
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
ja bym poszla do jakiegos media expert i kupila gierki typu Fifa 17, Battlefront II - takie hity. a dla siebie przy okazji moze kupisz sims psy i koty i tez sie wkrecisz w te gierkowa zabawe
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
może jakiś laptop typowo dla gracza albo jakąś grę?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

także jeśli Twój mąż gra z zapaleniem w coś na necie,może coś wspominał,że coś jest fajne,ale za realną kaskę?