Czy ktoś mi doradzi o co może mu chodzić? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-12-25, 11:29   #1
Natalianatkao
Przyczajenie

Czy ktoś mi doradzi o co może mu chodzić?

Hej ludzie jestem młodą 25letnia kobieta po długim 8letnim związku. Niedawno zmieniłam pracę około 5miwsiecy. I dwa miesiące temu przykul moja uwagę pewien mezczyzna, tak właściwie to tylko stwierdziłam fakt ale przystojny i mając z nim kontakt (krótka rozmowa) usmiechalam się i patrzyłam mu w oczy... No i dzień później jak mnie mijał wyparowal z tekstem "ale ma pani piękne rzęsy" podziekowalam i tyle ale mnie to zaskoczyło, potem to już parę dni uśmiechy i wymiana spojrzeń. Ale ja nic z tego sobie nie robiłam poprostu boski jest i chciałam być miła. Pewnego razu przyszedł i gapil się na mnie non stop już nie patrzył, po 3 razy jak spojrzałam to on cały czas mi w oczy patrzyl(hipnoza), akurat szłam po coś do picia to go zapytałam przechodzC obok czy chce a ten rozejrzał się w około spojrzał na mnie, uśmiechnął się i powiedział "jesteś bardzo miła ale dziękuję" i złapał mnie w trakcie za kolano, było tam kilka osób i nikt tego nie widział więc nic nie zrobiłam żeby właśnie scen nie robić żeby ktoś nie widział tego. Poczułam się dziwnie.. Zawsze coś ode mnie chce a to długopis i oczywiście zawsze dotknie mojej dłoni a to kartka itd. A ostatnio od miesiąca powtarza moje gesty, staje jak ja, łapie za szyje kiedy ja to robię, i mówi co ja!!!! Tzn jak użyje jakiegoś zwrotu do kogoś to on do swoich znajomych to samo np. Kiedyś wchodząc do pokoju zarzartowalam z ludzi z ironia :Co wy tam robicie? I ten to samo później... Ostatnio usłyszałam "pani ma czarne oczy?" ja na to "nie brązowe" a on "to przez to taki jestem... Hmm.." najbardziej wkurza mnie jak mnie naśladuje jakbym się w lustrze przegladala. Ostatnio mnie na fb zaprosił nocą i oczywiście wiadomość taka zwykła "czesc". Najgorsze jest to że mi się podoba i próbuje to ukryć i splawiam go zazwyczaj chociaż też nie mogę powstrzymać się od patrzenia mu w oczy i uśmiechu czy żartu, ogólnie jestem bardzo wesoła osoba... I moje pytanie czy możliwe że ja mu się podobam czy on czuje ze mi się podoba i sobie żartuje... Nie narzekam na powodzenie jestem wesoła i ładna i non stop ktoś się chce ze mną umawiac ale on tego nie robi więc mam wątpliwości o co mu chodzi... I co ja mam zrobić...
Natalianatkao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-25, 12:00   #2
ginewrona
Raczkowanie

Dot.: Czy ktoś mi doradzi o co może mu chodzić?

Z jego strony to wygląda na końskie zaloty... a jak Ci się tak bardzo podoba, to zaproś go na kawę, co za problem?
ginewrona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-25, 13:05   #3
Istielig
Rozeznanie

No jak dla mnie to cie podrywa ale naczytal się jakis beznadziejnych poradnikow i robi to nieudolnie i wychodzi na creepa. To łapanie za kolano i gapienie sie.. Masakra jakas. Nawet jakby mi sie taki facet spodobal przy pierwszym kontakcie to po takich akcjach bym sobie chyba spokój dala

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Istielig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-25, 14:03   #4
stewardesa
BAN stały

Nie wiem, jak wyglądało to złapanie za kolanko ale koleś brzmi jak bezczelny cwaniaczek, albo zajęty albo urabiający kilka dziewczyn naraz. Dlatego też nigdzie nie zaprasza i będzie tylko zawracał dupę albo szukał przygodnej znajomości, oczywiście nie mówiąc tego.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-25, 14:31   #5
Natalianatkao
Przyczajenie

A no właśnie mi też coś takiego świta że zajęty może być albo cwaniaczek jak piszesz... Zbyt długo to trwa a śmiały to on jest. Za kolano tak dotknal lekko i powoli rękę odsunął, jakoś tak naturalnie to wszystko robi aż podejrzane właśnie
Natalianatkao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-25, 15:49   #6
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natalianatkao Pokaż wiadomość
Hej ludzie jestem młodą 25letnia kobieta po długim 8letnim związku. Niedawno zmieniłam pracę około 5miwsiecy. I dwa miesiące temu przykul moja uwagę pewien mezczyzna, tak właściwie to tylko stwierdziłam fakt ale przystojny i mając z nim kontakt (krótka rozmowa) usmiechalam się i patrzyłam mu w oczy... No i dzień później jak mnie mijał wyparowal z tekstem "ale ma pani piękne rzęsy" podziekowalam i tyle ale mnie to zaskoczyło, potem to już parę dni uśmiechy i wymiana spojrzeń. Ale ja nic z tego sobie nie robiłam poprostu boski jest i chciałam być miła. Pewnego razu przyszedł i gapil się na mnie non stop już nie patrzył, po 3 razy jak spojrzałam to on cały czas mi w oczy patrzyl(hipnoza), akurat szłam po coś do picia to go zapytałam przechodzC obok czy chce a ten rozejrzał się w około spojrzał na mnie, uśmiechnął się i powiedział "jesteś bardzo miła ale dziękuję" i złapał mnie w trakcie za kolano, było tam kilka osób i nikt tego nie widział więc nic nie zrobiłam żeby właśnie scen nie robić żeby ktoś nie widział tego. Poczułam się dziwnie.. Zawsze coś ode mnie chce a to długopis i oczywiście zawsze dotknie mojej dłoni a to kartka itd. A ostatnio od miesiąca powtarza moje gesty, staje jak ja, łapie za szyje kiedy ja to robię, i mówi co ja!!!! Tzn jak użyje jakiegoś zwrotu do kogoś to on do swoich znajomych to samo np. Kiedyś wchodząc do pokoju zarzartowalam z ludzi z ironia :Co wy tam robicie? I ten to samo później... Ostatnio usłyszałam "pani ma czarne oczy?" ja na to "nie brązowe" a on "to przez to taki jestem... Hmm.." najbardziej wkurza mnie jak mnie naśladuje jakbym się w lustrze przegladala. Ostatnio mnie na fb zaprosił nocą i oczywiście wiadomość taka zwykła "czesc". Najgorsze jest to że mi się podoba i próbuje to ukryć i splawiam go zazwyczaj chociaż też nie mogę powstrzymać się od patrzenia mu w oczy i uśmiechu czy żartu, ogólnie jestem bardzo wesoła osoba... I moje pytanie czy możliwe że ja mu się podobam czy on czuje ze mi się podoba i sobie żartuje... Nie narzekam na powodzenie jestem wesoła i ładna i non stop ktoś się chce ze mną umawiac ale on tego nie robi więc mam wątpliwości o co mu chodzi... I co ja mam zrobić...
Mi też wygląda na typowego cwaniaka. Pozwala sobie na dużo, ale nic z tego nie wynika, także obstawiam, że to po prostu casanova albo sprawia mu przyjemność samo bajerowanie koleżanek z pracy.

Gość wie, że takie zachowanie się podoba części kobiet i podbija sobie ego. Jeśli nie chcesz przygodnej znajomości, a nie polecam ramansów w pracy, to bym się otrząsnęła i zdała sobie sprawę, ze to bajerant, nic więcej. I raczej nie jesteś pierwszą, a już na pewno nie ostatnią.
Stary 2017-12-25, 16:23   #7
Antoiineette
Rozeznanie

Gość próbuje Cię podrywać w mało wyszukany sposób. Zastanów się czy Tobie to odpowiada
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-12-25, 16:29   #8
d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Istielig Pokaż wiadomość
No jak dla mnie to cie podrywa ale naczytal się jakis beznadziejnych poradnikow i robi to nieudolnie i wychodzi na creepa. To łapanie za kolano i gapienie sie.. Masakra jakas. Nawet jakby mi sie taki facet spodobal przy pierwszym kontakcie to po takich akcjach bym sobie chyba spokój dala

Jak dla mnie też się zachowuje jak typ co się naczytał poradników i próbuje jakiś dziwnego podrywu.

d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości