|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Normalne relacje czy coś więcej?
od jakichś dwóch miesięcy złapałam dobry kontakt z Patrykiem, takim kolegą z klasy. generalnie nie zdawałam sobie z tego sprawy na co dzień, ale teraz tak myślę i nie było chyba dnia żebyśmy nie pisali czy nie rozmawiali ze sobą, a w sumie w szkole trzymam się głównie z dziewczynami w swoim gronie i z chłopakami raczej nie rozmawiam. kilka razy zaprosił mnie na kawę, raz poszedł ze mną na takie typowe "babskie" zakupy co mnie mocno zdziwiło, bo kiedyś mi mówił, że nienawidzi chodzić po takich sklepach w galeriach xd na lekcjach też często się do mnie odwraca, na przerwach rozmawiamy, piszemy po szkole. zaproponował tez ostatnio żebyśmy razem się uczyli do egzaminów / sprawdzianów, kilka dni temu też powiedział żebyśmy "wspólnie" oglądali film (w sensie mieliśmy włączone to samo w tv xd).. wiem że to niewiele informacji ale jakie macie odczucia - to typowe zachowanie czy jednak coś więcej z jego strony może być? boję się w sumie momentu w którym on może mi powiedzieć że coś do mnie czuje, bo mimo że nie jest mi obojętny jako człowiek to jednak do tej pory nie miałam chłopaka i nie wiem co w takich sytuacjach robić a nie chcę też go bardzo od siebie odrzucać itd.. jak sama zacznę temat a okaże się że jestem dla niego tylko koleżanką to przecież się zbłaźnię i on pomyśli że jakieś niewiadomo co ze mnie xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Normalne relacje czy coś więcej?
Jak chłopak poszedł z tobą na "babskie" zakupy, to chyba mu zależy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Normalne relacje czy coś więcej?
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.