| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-28, 20:08 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 |   A'la Britney Spears

B00065DWD6.02.LZZZZZZZ.jpg Za kilkanaście dni wybieram sie do fryzjera. Aby kolejny raz nie wybiegać od niego z płaczem ( CHODZIŁO O COŚ ZUPEŁNIE INNEGO!!!) postanowiłam znaleść wzór fryzury i koloru moich marzeń  Znalazłam i śmiertelnie zakochałam sie w stylizacji Britney Spears na okładce płyty " My Prerogative" Nie jestem jednak do końca pewna swojego wyboru ponieważ; a) Jestem naturalną brunetką a ten kolor to wręcz idealny bląd b) Mam o jakieś 5 centymetrów krótsze i bardzo geste włosy c) mam szaro-zielono-niebieskie oczy A teraz proszę was o pomoc  Co sądzicie o tej fryzurze ? Jak nazywa się DOKŁADNIE kolorek Brit ? Jak nazywa sie taki fryz i cięcie ? I wreszcie; Czy to nada się dla mnie ???? HELP !!!! | 
|     |   | 
|  2006-05-28, 20:19 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-02 Lokalizacja: Bottrop, Niemcy 
				 | 

Dot.: A'la Britney Spears

Powiem Ci szczerze, ze tez mi sie strasznie ta jej "szopa" (w pozytywnym tego slowa znaczeniu   ) podoba. Przypuszczam jednak, ze wlosy sa ekstreremalnie natapirowane i moze nawet specjalnie na potrzeby tej stylizacji zageszczone, no ale pewnie da sie stworzyc chociaz cos podobnego. Co do przemiany z brunetki w blondynke - to jesli juz jakis fryzjer sie podejmie, to dluga przed toba droga. A jednolity blond dla naturalnej brunetki odradzalabym - bedziesz biegac co 2 tygodnie do fryzjera by farbowac odrost. Raczej blond balejaz jesli juz. | 
|     |   | 
|  2006-05-28, 20:23 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

trudno bedzie zrobic z brunetki taki blond.

| 
|     |   | 
|  2006-05-28, 20:24 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Też mi sie wydaje że jest torchę "nastroszona"   Mam bardzo gęste włosy i to mnie specjalnie nie martwi , bardziej boje sie wlaśnie zmiany koloru . I mam stracha że w balejażu będę wyglądać jakbym osiwiała... widziałam już na koleżance podobny efekt ...A jak myślisz , czy można w taki sposób przyciąć włosy żeby sprawiały wrażenie dłuższych ???? | 
|     |   | 
|  2006-05-28, 21:15 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Caly efekt tej fryzury nie tkwi w cieciu, a w stylizacji. I watpie zeby w domu Ci wyszla taka fryzura (podobna napewno, ale nie identyczna). Fajnie jakbys wstawila swoje zdjecie, to moze ktos by w photoshopie wstawil Twoja twarz w ta fryzure   Generalnie wychodze z zalozenia ze Bozia wie co robi, i naturalnym brunetkom najlepiej jest w ciemnych wlosach  a takie rozjasnianie bardzo niszczy wlosy. Ja kiedys rozjasnialam i bardzo bardzo zalowalam, teraz juz wlosy odrosly, ale wtedy to byl istny koszmarek   | 
|     |   | 
|  2006-05-28, 21:43 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Mnie tez sie podoba ta fryzurka, ale tez uwazam, ze zeby ja zrobic potrzeba wprawy i samemu w domu ciezko bedzie ja zrobic  Napewno jest bardzo natapirowana i ma duzo lakieru na glowie, wiec aby stworzyc takie cudo trzeba sie niezle nabiedzic.  Co do koloru to sadze, ze ciemne wlosy tez fajnie by wygladaly   
				__________________ Nie używam już tego profilu. Nie lubię być śledzona  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.