|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Prezent "zdrowotny"
Witajcie
![]() Poszukuję pomysłu na prezent dla taty pod choinkę. A właściwie pomysłów z konkretnego zakresu. Otóż chciałabym kupić mu coś z rodzaju zdrowotnych toników, takich wzmacniających, witaminowych, redukcja stresu też byłaby fajna. Przejrzałam ofertę aptek w swojej bliższej i dalszej okolicy i niestety popularne Biovitale i tym podobne ciągle reklamowane preparaty nie do końca spełniają moje oczekiwania. Może ktoś z Was ma jakiś ciekawy, sprawdzony "specyfik"? Będę wdzięczna za wszelkie pomysły
|
|
|
|
|
#2 |
|
Biała Dama
|
Dot.: Prezent "zdrowotny"
Teraz moda na naturalne nalewki, może jakaś ziołowa posiadająca powyższe właściwości przynajmniej w jakimś stopniu?
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Fajne też są produkty od Franciszkanów, pomagają.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Rok temu kupowałam swojemu tacie Vitotal dla mężczyzn. Był bardzo zadowolony z prezentu i z działania.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamiast kupować przereklamowane Biovitale i inne tego typu produkty z masą konserwantów, lepie kupić coś naprawdę zdrowego i jakościowego, np. miód.
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Faktycznie, to jest tylko wypromowane, lepiej zjeść dużo owoców, efekty będą większe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.