|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Przygotowanie do kupna mieszkania
Dziewczyny, jak finansowo i psychicznie przygotować się do kupna mieszkania? Jak oszczędzałyście kasę i gdzie szukałyście inspiracji do urządzenia wnętrz? Planuję w niedalekiej przyszłości zdecydować się na kupno mieszkania, ale przeraża mnie ta inwestycja i zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Czy może lepiej skorzystać z porady architekta wnętrz, który sam ogarnie cały remont?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowanie do kupna mieszkania
Moze doradca kredytowy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Byłam już u doradcy
![]() Jednak na urządzenie mieszkania i pełny koszt remontu chciałabym uzbierać gotówkę do końca przyszłego roku. Co się wiąże ze znacznymi cięciami w domowym budżecie. ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowałam się skorzystać z pomocy architekta wnętrz. Zaprojektował wszystko - stronę czysto wizualną jak również plany elektryczne (np gdzie mają być gniazdka) czy rozrysował plany mebli dla stolarza. Zleciliśmy mu całe mieszkanie oprócz dwóch pokoi, które docelowo przeznaczone są dla dzieci których jeszcze nie mamy. Nie żałuję ani złotówki. Kosztowało nas to niecałe 5tys, co przy koszcie całego mieszkania nie jest w cale taką dużą kwotą. Architekt wygospodarował nam miejsce na pralnie czy garderobę, na co sama nie wpadłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.