|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nieszczęśliwie zakochana
Proszę o Waszą opinie
![]() ![]() Edytowane przez atomic_blonde_01 Czas edycji: 2018-01-02 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieszczęśliwie zakochana
Cytat:
Moim zdaniem jesteś znudzona chłopakiem i szukasz silniejszych wrażeń, stąd to zauroczenie kuzynem. Skąd ta pewność, że jest Twoją bratnią duszą, skoro widujecie się raptem parę razy do roku i zamieniacie ze sobą kilka zdań? "Zakochałaś się" w wyobrażeniu i jakichś swoich wkrętach. Moja propozycja rozwiązania problemu: daj spokój swojemu chłopakowi, odseparuj się od tej rodzinki i zejdź na ziemię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mi to wygląda na znudzenie się chłopakiem. Może nie jesteście dla siebie? Bo Ty jakoś nie walczysz o tę relację z nim, tylko takie, jest jak jest, trudno, spodobał mi sie inny, no co zrobić. Zostawiłabym go dla dobra Was obojga. Więc jak dla mnie to Ty też zakochałąś sie w jakimś wyobrażeniu kuzyna. Zostawiłabym rodzinkę jak honeybear powiedziała.
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie można być na siłę z kimś, do kogo nie czuje się czegoś wyjątkowego.
Zostawiłabym obecnego chłopaka, bo widocznie nie jesteś w nim zakochana, skoro przychodzą Ci do głowy takie refleksje nt jego kuzyna.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jeśli myślisz o kimś innym, nie kochasz tego z którym jesteś.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny maja racje.
Twoj chłopak na to nie zasługuje. Jesli myslisz o innym jaki to ma sens? Mogłaś sie co najwyżej zauroczyć po kilku spotkaniach i idealizujesz sobie tego kuzyna. Mozna byc jakims niepoprawnym romantykiem, ale jakies zasady trzeba miec. "Zagadywanie" do dziewczyny swojego kuzyna nie jest fair. Moze to jeden z tych co jak widzi ładn ą dziewczynę, chociaz nieważne kim jest i z kim jest to robi maślane oczy, a Ty sie za duzo komedii romantycznych naoglądałas i sobie od razu wyobrażasz jakas big love od pierwszego wejrzenia. Zastanów sie czego chcesz, ogarnij sie, albo zostaw tego swojego biednego chłopaka w spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gazela inteligencji
|
Więcej dopowiadania sobie niż rzeczywistości. Wiem, ze mu się podobam, wiem, że wszyscy zauważają, jest bratnią duszą, rozumiemy się bez słów, on cierpi... Nigdy nie będziemy mogli być razem.
To wszystko żywcem wyjęte z postu autorki. A skąd to wiesz? Ujrzałaś pewnie w jego smutnych oczach? A pewnie w rzeczywistości może mu się nawet podobasz z wyglądu, lubi cię, jest dla ciebie miły, bo jesteś dziewczyną kuzyna. I tyle. Ile masz lat? Trochę gimnazjalne to wszystko. Albo trollowe.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Trochę Marcin i Boruta, ale wy rozmawiacie.
Coś mi się wydaje, że może nie układa ci się z chłopakiem, a ten kuzyn to tak trochę przypadkiem, rzadko się widujecie, ledwo rozmawiacie i już miłość i bratnia dusza? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.