|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Strach przed otwartą przestrzenią :)![]() Od dwóch tygodni mieszka ze mną mały pudelek - Tołdi ![]() Wszystko ładnie się układa, ale mój piesek boi się wychodzic na spacery. Zapiera się, piszczy i wyrywa się w stronę domu - nawet jeśli wyniosę go spory kawałek od niego. Miałyście podobne doświadczenia? Proszę o jakąkolwiek radę ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strach przed otwartą przestrzenią :)
ja mam kota z lekiem przestrzeni (reaguje tak samo), tyle ze z kotem to nie problem, bo robi do kuwety. nie wiem co poradzic w sprawie psa... moze nauczyc go siusiac do kuwety?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
a może zacznij powolutku od wychodzenia tylko przed drzwi a potem zwiększasz dystans i się psiak nauczy ???? Nie wiem czy to dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak narazie to psiak siusia gdzie popadnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym, że jeśli ma w pobliżu klatkę schodową to od razu się do niej cofa ![]() To się zrobiło trochę irytujące - mam wrażenie że ze strachu nie może zrobić siusiu na dworzu i przynosi je do domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.